Support i verdensklasse! Vi implementerte Hello Retails search og recommendation mot slutten av 2024. Så langt er jeg veldig fornøyd med produktet som er veldig brukervennlig og oversiktlig, men... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vi fikk anbefalt Hello Retail av en partner. De gjorde en veldig god presentasjon og vi valgte å jobbe videre med Hello Retail. Det har vært en kjempesuksess for oss. Vi er ekstremt fornøyd med oppf... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hello Retail har en mycket bra och enkel sökfunktion som är smidig att använda. Deras rekommendationer fungerar fint och har hjälpt oss nå ökad försäljning till en lägre kostnad. Rekommenderas starkt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Über Hello Retail
Vom Unternehmen geschrieben
Our personalization tools cover the entire user journey:
- Personalized Search
- Personalized Product Recommendations
- Personalized Category & Brand Pages
- Personalized Emails
- Audience
Personalizing your web shop can help to boost your conversion rate, average order size and overall business performance.
Consumers are intuitively attracted to products that are relevant to them.
Personalization can help your shop to stand out from the crowd and keep consumers coming back.
A custom-built personalization solution to suit your webshop. You’re in full control of how you want it to work. A fully-managed solution that we maintain, run and update.
No need to have a tech team behind you – we make personalization effortless with unlimited free support.
Kontaktinformationen
Nelson Mandelas Allé 12, 2. floor, 2450, Copenhagen SV, Dänemark
- +45 89 88 92 00
- info@helloretail.com
- helloretail.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Dennise heeft een pro actieve houding…
Dennise heeft een pro actieve houding en komt met goede ideeen. Snelle reactie tijd en goede service.
Hello Retail has been a transformative…
Hello Retail has been a transformative partner for our business. Their platform is user-friendly, dependable, and has significantly boosted our online sales performance. We've consistently experienced notable benefits, from increased conversion rates to more precise and effective recommendations.
What truly sets Hello Retail apart is their incredible customer success team. Every interaction reflects their warmth, proactive support, and genuine commitment to helping us achieve our goals. They’re prompt, patient, and consistently go the extra mile to ensure we maximize the value of their services.
In summary, Hello Retail seamlessly combines advanced technology with exceptional customer care. We’re thrilled with this partnership and look forward to continued growth together. We highly recommend them!
Hello Retail har en väldigt viktig roll…
Hello Retail har en väldigt viktig roll för att öka konverteringen och relevansen på våra sajter, och Pontus är alltid snabb på att hjälpa till när det behövs och ger bra rådgivning för att vi ska få ut så mycket som möjligt av verktyget 😄
Fijne tool en top service!
We zijn tevreden met Hello Retail! De functionaliteiten zoals de search, recommendations en de gepersonaliseerde content voor nieuwsbrieven zijn een grote meerwaarde voor onze webshop. Ook zijn we erg tevreden over de service van onze accountmanager Dennise en haar collega's. Je ontvangt altijd binnen een dag een reactie en het team van Hello Retail denkt goed mee en maakt indien nodig oplossingen op maat. Keep up the good work, Dennise en team! 🎉
Trevlig bemötande och hög kompetens.
Samarbetet med Hello Retail har varit mycket positivt. Deras expertis inom sök och personalisering har varit till stor nytta för vår verksamhet. Vi uppskattar deras engagemang och expertis.
Software met directe toegevoegde waarde…
Software met directe toegevoegde waarde voor onze webshop. Het contact met Hello Retail verloopt soepel en snel. Een professionele organisatie waar we al jaren blij mee zijn.
Pedagogiskt & engagerande
Vi har haft nöjet att samarbeta med Hello Retail och är mycket nöjda med både tjänsten och stödet vi har fått. Under våra möten visade Pontus Bech, Key Account Manager på Hello Retail, flera funktioner i verktyget på ett tydligt, pedagogiskt och engagerande sätt. Dessutom har Pontus varit snabb och tillmötesgående via mail när vi haft följdfrågor efter mötena. Vi uppskattar verkligen det professionella bemötandet och vill tacka för ett utmärkt samarbete!
Engagerade och kunniga
Vi har haft en mycket bra upplevelse av Hello Retail, från första kontakten med deras säljteam till implementeringen och även nu när vi är live. De har varit hjälpsamma och engagerade genom hela processen.
Det som verkligen utmärker dem är deras förmåga att sätta sig in i vår verksamhet och komma med genomtänkta och relevanta förslag på lösningar som passar våra behov.
Vi är mycket nöjda hittills och ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete med dem. Rekommenderas varmt till alla som söker en professionell och personlig partner inom sök och personalisering!
Top tool!
Een ideale tool zonder dat er een webbouwer aan te pas komt! Kon het samen met de mensen van Hello Retail makkelijk op onze site krijgen en ook daarna genoeg contact momenten voor het te optimaliseren met onze accountmanager Dennise!
Wij werken al een aantal jaren samen…
Wij werken al een aantal jaren samen met Hello Retail en worden begeleidt door Dennise. Wij zijn hier erg tevreden over, de begeleiding, vragen worden meteen opgepakt, kortom zoals het hoort!
Altijd goed contact en oplossingsgericht meedenken
Props aan Dennise (en de rest van het team) door altijd goed mee te denken over uitdagingen en oplossingen. Voorheen zijn we bij een concurrent van Hello Retail klant geweest en daar was het een stuk minder gestructureerd.
Rapportages en contactmomenten zijn prettig en duidelijk.
Top bedrijf en Top accountmanager en…
Top bedrijf en Top accountmanager en top developers. Zeer professionele aanpak en super service. Niets is te veel. Uitstekende begeleiding en hulp ten alle tijden. De resultaten mogen er zijn. Chapeau team Hello Retail !!
Goede meedenken
Goede meedenken, uitvoeren en service van D. bij Helloretail. Heel tevreden momenteel. 5 sterren.
Bra och kvalitativ service.
Bra och kvalitativ service.
Snabb och korrekt support
Snabb och korrekt support
Hello Retails support är alltid snabb och korrekt. Även om vi har ett mer komplext problem så löser man det inom rimlig tid.
Kansen ontdekken en benutten
Dennise biedt goede inzichten en kansen om op in te spelen. Hierdoor tillen we de gebruikerservaring en dus ook conversiepercentages naar een hoger niveau!
En smart sök- och rekommendationstjänst…
En smart sök- och rekommendationstjänst som gör det enklare för våra kunder att hitta rätt produkter. Det har förbättrat både kundupplevelsen och vår försäljning. Supporten har varit mycket hjälpsam.
Wij zijn super tevreden over Hello…
Wij zijn super tevreden over Hello Retail!
Het systeem is up-to-date, de service persoonlijk en een meerwaarde voor ons als webshop. De overlay search is in mijn ogen de best werkbare en mooiste op de markt. Daarnaast is het systeem zeer uitgebreid met triggered emails, gepersonaliseerde recommendations en insights!
Wij zijn zeer tevreden met onze persoonlijke accountmanager en het contact verloopt altijd vlot en vriendelijk! Keep up the good work D.!
Fijne dagen,
Mark Steenbergen
5-sterren voor Hello Retail
5-sterren voor Hello Retail. Met onze Lightspeed webshop gebruiken we alle Hello Retail modules naar alle tevredenheid. Het software product is goed, de onboarding soepel en de communicatie met accountmanager en support team prettig. Zeker een aanrader!
Meget hjælpsomme og hurtige
Meget hjælpsomme og hurtige, hvis man står over for en udfordring.
Lasse er god og proaktiv, hvilket er super👍
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.