Hello Mediator® Bewertungen 10

1. Mediationsservice
  2. Scheidungsservice
  3. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Hello Mediator treft u op ieder gebied een specialist, door heel Nederland. Iedere specialist is gekwalificeerd en geregistreerd ADR- of MfN-geregistreerd mediator. Dit houdt in dat zij aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen om hun beroep als mediator uit te mogen oefenen. Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gesprek tussen partijen die een verbintenis aan willen gaan of willen verbreken. Er dienen heldere afspraken gemaakt te worden voor nu en in de toekomst, zowel in praktische als in financiële zin. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst of een convenant. Bij Hello Mediator kunt u erop rekenen dat u: Wordt begeleid van het begin tot het eind; Beslissingen zelf neemt; Altijd te maken heeft met een deskundige; Doelgerichte en efficiënte ondersteuning krijgt; Voordeliger uit bent dan via een advocaat; Wordt begeleid door een onpartijdige en betrokken mediator; Niet meer gesprekken voert dan nodig. Onze mediators zijn gespecialiseerd in: Familiemediation; Scheidingsmediation; Arbeidsmediation; Zakelijke mediation. Wij helpen mensen elkaar weer te begrijpen. Dit doen wij door partijen met elkaar in gesprek te brengen en een ander licht op de situatie te schijnen. Hierdoor kan de communicatie tussen partijen worden verbeterd. Mediation is nagenoeg bij ieder geschil/conflict inzetbaar. Geen slapeloze nachten meer. Als u een conflict of een geschil met iemand heeft of u wilt gaan scheiden, dan kan dit voor slapeloze nachten zorgen. “Hoe zal dit aflopen? Hoe komt het financieel? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Kunnen wij dit probleem oplossen?” Allerlei vragen steken de kop op! U kunt er slapeloze nachten van hebben/krijgen. In Friesland hebben ze het volgende gezegde: “Pikerje net, it komt dochs oars”. Vrij vertaald: “Maak je geen zorgen, het zal toch anders zijn.” Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Onze mediators kunnen u helpen met het zoeken en het vinden van de antwoorden waar u naar op zoek bent. Zo hoeft u uiteindelijk niet meer te piekeren en heeft u geen slapeloze nachten meer! Want zeg nou zelf; die slapeloze nachten, die wil toch niemand? Ons doel: een zonnige toekomst. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen hun conflict op te lossen. Zodat zij weer lekker kunnen slapen en een zonnige toekomst tegemoet kunnen gaan. Wie we zijn We houden van wat we doen! Bemiddelen is waar wij ons voor inzetten en samen bundelen wij onze krachten, kennis en expertise zodat wij mensen van verschillende niveaus en met diverse problemen kunnen helpen. Van arbeidsmediation tot zakelijke mediation én scheidingsmediation… Geen uitdaging is ons te groot of te klein! En we doen onze uiterste best voor elke zaak die we op ons nemen. Strategieën Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze strategieën precies af op uw behoeften. Het maakt niet uit hoe uw kwestie op dit moment is, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een mediationovereenkomst en een plan van aanpak op dat speciaal op u is afgestemd.

4.3

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Goede begeleiding scheidingsproces

Monique van Hello Mediator in de Achterhoek heeft ons in het scheidingsproces heel goed begeleid. Ze heeft een prettige uitstraling, communiceert helder en duidelijk, is recht door zee en heeft veel kennis van zaken. Ik kon het hele proces aan haar toevertrouwen, wat veel rust gaf in een moeilijke en hectische tijd. Ik kan deze mediator dan ook zeker aanbevelen!

9. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijzonder slechte ervaring...

Bijzonder slechte ervaring met deze mediator, is geen meerwaarde in de scheiding gebleken en was niet meer dan een veredelde administrateur voor het opstellen van het convenant en zelfs dat met meerdere fouten waar zij dan op gewezen moest worden.
Slecht luisterend en slecht lezend en niet oplettend.
Zeker geen aanrader!
Ik kan begrijpen dat mensen relatief voordelig willen scheiden, maar je kunt het beter alleen doen dan met deze mediator.

13. August 2021

Beste Michelle,

Wat vervelend om dit te lezen! Dit is niet waar wij voor staan. Ik zou graag met je in contact komen om te horen over welke mediator dit gaat en wat zij beter en/of anders had kunnen doen. Dan kan zij hiervan leren en kan dit in de toekomst voorkomen worden.

Wil jij mij een mail een sturen? Dit mag naar hello@hellomediator.nl. Onder vermelding van: review op Trustpilot. Zou je hierin ook jouw contactgegevens willen vermelden? Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Alvast bedankt.

Mediator positief ervaren

De mediator van Hello Mediator is een zeer toegankelijk persoon met oprechte belangstelling voor de aangedragen probleemstelling. Ze weet de juiste vragen te stellen en tracht hiermee redelijk snel vanuit een positief mensbeeld tot gezamenlijke probleemstelling, verschillen en oplossingen te komen.

18. November 2020

Antwort von Hello Mediator®

Dank je wel voor deze review Joland. Dat is precies waar onze mediators op worden geselecteerd. Onze mediators zijn mens-mensen met hart voor de zaak van partijen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het is een professioneel,prettig…

Het is een professioneel,prettig platform, de mediators zijn kundig en goed benaderbaar.

14. November 2020

Antwort von Hello Mediator®

Dank je wel Patries voor deze beoordeling. Wij zien het ook zo en zijn trots op ons landelijk mediators collectief!

Bernadette is echt top!

Bernadette is super, heel persoonlijk en er was direct een klik. Ze kwam heel erg fijn op ons over. Ze gaf ons serieus goede handvaten om mee verder te gaan, iedereen die opzoek is naar een goede bemiddelaar raad ik Bernadette aan van Hello Mediator:)

Bedankt Bernadette!

9. November 2020

Antwort von Hello Mediator®

Bedankt Noël voor jouw review, jullie zijn zelf ook SUPER!

Graag gedaan en jullie ook bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hello Mediator zeker aan te bevelen!

Hello Mediator heeft een groot aanbod van Mediators, die gezamenlijk veel kennis en expertise hebben. Duidelijk in wat er geboden kan worden en vooral de downloads op de site zijn erg handig om alvast wat voorwerk te kunnen doen.

Antwort von Hello Mediator®

Bedankt Dianne voor jouw review en ook dank voor de feedback over de downloads. Wij stellen alles in het werk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. En als wij hen tools kunnen geven om alvast wat voorwerk te doen, wat uiteindelijk kan schelen in de te maken kosten, dan doen wij dat graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De mediators van Hello Mediator…

De mediators van Hello Mediator begeleiden partijen op een deskundige wijze bij het maken van afspraken. Zij brengen structuur aan in het proces en leiden de communicatie in goede banen. Er is altijd een mediator van Hello Mediator bij je in de buurt !

Antwort von Hello Mediator®

Dat is zeker zo. En deze mediators zijn allen zeer bekwaam en gedreven in wat zij doen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hello Mediator is helder en transparant…

Hello Mediator is helder en transparant zodat de informatie duidelijk is. Werkt met veel kundige en betrokken mediators die met veel ervaring uit de praktijk een enorme toegevoegde waarde hebben. Een waardevolle aanvulling.

Antwort von Hello Mediator®

Dank je wel voor deze review. En dat is precies waar Hello Mediator voor staat: "Kundige en betrokken mediators".

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anja is een fijne mediator

Anja is een fijne mediator. Zoals zij zelf zegt "het heeft niet altijd zin om veel energie te stoppen in het probleem, maar geef aandacht aan het zoeken naar een oplossing. Daar heb je meer aan' .
Je kan aan Anja merken dat zij veel ervaring heeft en deskundig is.
De sfeer tijdens de gesprekken was meestal, ondanks het dat het soms ook heftig was, goed te noemen.
Ik kan Anja aan iedereen aanbevelen, vooral als je kinderen hebt.

Antwort von Hello Mediator®

Bedankt Benno voor jouw review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Anja. Als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr