Hellerup Trafik Bewertungen 320

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God køreskole, bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Derudover så kørte jeg meget i Søborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prøve). Dette gjorde nemlig så jeg føle mig klar og sikk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forløb med Deniz har været helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tålmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hellerup trafik skole 🫡 De har dygtige og tålmodige og erfarende instruktører, der virkelig tager sig tid til at lære dig at køre sikkert og får dig til at føle dig tryg bagved rattet. De har fle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god køreskole og en super køre lære var så glad for ham. man kunne både have det sjovt men også var seriøs jeg havde Ali og jeg bestod både teori og køreprøve 1 gang kan anbefale denne køreskol... Mehr ansehen

1. Fahrschule
  2. Führerscheinstelle
  3. Führerscheinausbildung
  4. Ausbildungszentrum
  5. Schulungszentrum

Vom Unternehmen geschrieben

EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vores spæde start. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig med at få et kørekort. Det kan eksempelvis være, at du skal have en fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Vi glæder os til at være din køreskole, og vi kan hjælpe dig, hvis du skal tage kørekort til bil (kategori B). Vi glæder os til at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort til bil, men vi vil også gerne hjælpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er længe siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale værdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kørekort er godt givet ud, da det til gengæld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kørekortpakker spænder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner

4.9

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Sindsyg god kørelærer

Sindsyg god kørelærer. Bestod både teori og køreprøve første forsøg pga Shahid. Shahid er meget mild og rolig under lektionerne og gør det nemt at lære.

Tusind tak for en godt forløb:)

18. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mit forløb hos Hellerup Trafik.

Mit forløb hos Hellerup Trafik.

Jeg havde den fornøjelse at have Ali som kørerlærer. Jeg skulle erhverve mit kørekort i min sommerferie, således det ikke gik udover mit arbejde. På trods af et presset program, oplevede jeg intet andet end tidsoptimisme og professionalisme fra køreskolen.

Tonen under kørsel var respektfuld m. fokus på forbedre- og fokuspunkter for kommende kørsel. Der blev lagt en klar plan fra start og m. læringsvillighed fra eleven, er jeg ikke i tvivl om, køreskolen har evnerne til at løfte enhver elev op på niveau inden prøven👏🏼

3. August 2023

God kørelærer

God kørelærer
Min kørelærer (den gode Mehmet) har virkelig været god til at være tålmodig med mig ift hvornår jeg havde plads i min kalender til at køre. Det har været en fornøjelse:)

2. August 2023

Hellerup Trafik

Virkelig fed køreskole med de bedste lærer der gør sig umage med at forenkle ens kørekort proces (Specielt Ali).

Kæmpe anbefaling fra mig 🚗

11. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt i orden køreskole :)

Super køreskole med gode lærere, der også er nemme at tale med. Fik selv lykken at køre med Ali i golfen :) Hele forløbet tog mig 3-4 måneder oveni uddannelse og arbejde. Kan klart anbefales, hvis man gerne vil i gang med at tage kortet.

5. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hyggeligt og godt forløb!

Jeg havde Bilal som min kørelærer, og det var det fedeste forløb! Jeg følte mig super tryg og han var rigtig god at køre med 😁 Bestod begge prøver første gang, så kan klart anbefale det!
Tusind tak!!

3. Juli 2023

Fremragende forløb

Efter et års forløb med kørelæreren har jeg fået kørekortet. Pakkerne har været prisvenlige for mig og det har givet mig tryghed. Selve køretimerne var meget behagelige og lærerigt og med nogen ekstra køretimer indtil køreprøven har været støttende. Vigtigst af alt, er kørelæreren altid villig til at samarbejde! Jeg anbefaler Hellerup Trafikskolen varmt.

28. Juni 2023

Super god køreskole

Køreskolen har nogle gode lærere både til teorilektionerne og til kørsel. Jeg havde Bilal som kørelærer og han var super hjælpsom, god til at finde tid til lektioner og hos ham fik jeg kørekortet. Jeg ville helt sikkert anbefale Hellerup Trafik, da de gører det overskueligt at tage kortet.

27. Juni 2023

Fremragende køreskole!

Fremragende køreskole!
Jeg havde et fantastisk kørekort forløb som var hurtigt og effektivt.
Jeg fik kortet på ca 3 måneder.
Jeg kan især anbefale Shahid som kørelærer han er sindsyg dygtig til at lære en op fra bunden.

20. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en virkelig god oplevelse og…

Jeg havde en virkelig god oplevelse og et mega godt forløb hos Hellerup Trafik. Ali var min kørelærer og han er den bedste kørelærer. Han er tålmodig, har gode jokes og en utrolig dygtig kørelærer! Han er også helt klart den bedste til at få køreprøver hurtigt. Han er uden tvivl den bedste kørelærer hos Hellerup Trafik.
Helt klart en anbefaling at have ham som kørelærer!

19. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Der var styr på tingene men!

Der var styr på tingene, men alle køretimerne lå i skoletiden

8. Juni 2023
Hellerup Trafik-Logo

Antwort von Hellerup Trafik

Kære Rasmus. Tillykke med kørekortet og tak for den fine anmeldelse. Vi har en pailette af pakker og har særskilt også en pakke som garanterer kørsel udenfor skoletiden. Vi har været superglade for at have haft dig som elev og nu bilist 🚗☺️🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Hellerup Trafik. Jeg havde Ali, som kørerlærer, han er en rigtig god lærer, som er tålmodig og dygtig indenfor området og er den bedste kører lærer hos Hellerup trafik. Kan virkelig anbefale ham! Jeg bestod første gang, takket være Ali.

7. Juni 2023

Rigtig god køreskole

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Hellerup trafik. Det var et hurtigt og godt forløb med en god kørelærer som var rigtig sød og meget fleksibel

2. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr