God køreskole, bestod både teori og den praktiske prøve første gang. Derudover så kørte jeg meget i Søborg (hvor jeg var oppe til den praktiske prøve). Dette gjorde nemlig så jeg føle mig klar og sikk... Mehr ansehen
At skifte til Hellerup Trafik fra Heyway var den bedste beslutning nogensinde. Mit forløb med Deniz har været helt fantastisk fra dag ét. Han er rolig, tålmodig og utroligt dygtig til at forklare, h... Mehr ansehen
Hellerup trafik skole 🫡 De har dygtige og tålmodige og erfarende instruktører, der virkelig tager sig tid til at lære dig at køre sikkert og får dig til at føle dig tryg bagved rattet. De har fle... Mehr ansehen
Rigtig god køreskole og en super køre lære var så glad for ham. man kunne både have det sjovt men også var seriøs jeg havde Ali og jeg bestod både teori og køreprøve 1 gang kan anbefale denne køreskol... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
EN AF DE MEST FORETRUKNE SKOLER Hellerup Trafik har fra starten af været en af de mest foretrukne køreskoler blandt de unge, og vi har allerede hjulpet utallige mange elever igennem deres køreuddannelse siden vores spæde start. Derfor vil vi også kunne hjælpe dig med at få et kørekort. Det kan eksempelvis være, at du skal have en fornyelse af kørekort eller generhvervelse af kørekort. Vi glæder os til at være din køreskole, og vi kan hjælpe dig, hvis du skal tage kørekort til bil (kategori B). Vi glæder os til at hjælpe dig med at generhverve dit kørekort til bil, men vi vil også gerne hjælpe dig med at genopfriske hukommelsen, hvis det er længe siden, at du sidst har siddet bag et rat. Vi lever efter nogle basale værdier, og vi yder vores allerbedste for at kunne leve op til dem. Dette gør vi ved at holde fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Prisen for at få et kørekort er godt givet ud, da det til gengæld giver dig frihed og mobilitet. Priserne på vores kørekortpakker spænder bredt, da du kan få pakker fra nogle få tusind op til omkring 18.000 kroner
Gersonsvej 79 kld th, 2900, Hellerup, Dänemark
- info@helleruptrafik.dk
- helleruptrafik.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Venlige lektioner, total succes
Hellerup Trafiks lektioner var afslappede og professionelle. Jeg følte mig støttet hele vejen og bestod nemt.
Fantastisk køreskole
Mega god køreskole med de sødeste kørelærer!! Jeg kørte selv med Deniz og han var vildt god til at lære mig alt jeg havde brug for til køreprøven :)
Super god køreskole
Super god køreskole, tak deniz!!
Enestående køreskole
Professionelle instruktører, fremragende undervisning og grundig feedback gjorde mit kursus problemfrit og effektivt.
Dennis
Jeg har haft skiftet køreskole til Hellerup trafikskole, specifikt hos dennis, efter at jeg på på gamle køreskole har betalt den bedre del af næsten 60 tusinde kroner, for 7 mislykkede prøver. Men efter at have kæmpet med en del misindlæring og prøveangst var den i hus, første forsøg med Dennis, til under 1/4 af hvad lovpakken kostede på den gamle køreskole. 12/10 rating kan 110% anbefales😀
Super køreskole
Jeg havde Deniz som kørelærer, og bestod alt i første hug. Super køreskole. Ikke andet end gode ting at sige herfra :)
Jeg bestod første gang uden behov for…
Jeg bestod første gang uden behov for ekstra lektioner takket være Deniz
Lokal, fleksibel og virkelig hjælpsom
Med afdelinger i Hellerup og Ordrup og venlige lærere er det den perfekte lokale køreskole. Fantastisk oplevelse !
Bestod første gang
Bestod første gang, takket være Deniz.
God køreskole
Deniz gjorde jeg bestod teori og køreprøve første gang, uden ekstra lektioner :)
Det her er en skide god køreskole
Det her er en skide god køreskole, og jeg kan kun opfordre til at vælge den. Jeg havde deniz som kørelærer, og jeg har lige bestået min køreprøve i dag, så virkelig vælg den her!
Havde en vildt god oplevelse ved at…
Havde en vildt god oplevelse ved at tage kørekortet på Hellerup trafikskole. Jeg havde Deniz som kørelærer, og han var så god, hurtig med køretimerne. Deniz kan anbefales som kørelærer. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg havde Deniz som kørelærer
Jeg havde Deniz som kørelærer, jeg bestod i første hug. Han er meget rolig og mega dygtig til hans arbejde. Vælg Deniz som kørelærer.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, med fantastiske Kørelære og vandvittig gode forhold. Jeg havde deniz som Kørelære og det gik som smurt, med rigtig gode tips og tricks både til kørsel og til at holde hovedet koldt når det gælder.
Helt overdådig køreskole
Helt overdådig køreskole! Består begge prøver første gang. Ekstremt gode kørelærere. ALT SPILLER!!
Deniz var min kørelærer og der var ikke en finger at sætte!
Jeg havde Ali som kørelærer
Jeg havde Ali som kørelærer, det var en rigtig godt oplevelse! God oplæring og gode køretimer, 10/10.
Dennis
dennis fik mig igennem på første hug og har lært mig alt der kan læres kæmpe cadeau til ham
Super køreskole og kørelærer
Hele forløbet er gået super let, og jeg har fået god hjælp og undervisning hele vejen igennem:)
Jeg havde Deniz som kørelærer, og udover at være en god underviser når vi kørte, kunne man altid skrive, og få svar kort tid efter:)
Kan klart anbefale!
Mega fed og god køreskole
Mega fed og god køreskole. Jeg havde Deniz som kørelærer og alle køretimer var mega hyggelige og gode og lærerige og fantastiske. Jeg oplevede også mange gange at jeg havde brug for at få min tid rykket og der var deniz mega god!!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.