Jeg har IGEN brugt dem til at male for mig ifm. en flytning - nu i hus - og igen er der bare leveret et TOP resultat (Vibse er bare SUPER grundig og dygtig). Jeg må igen bare give dem de aller bedste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De kunne hjælpe med kort varsel, så indflytning kunne ske til tiden - det var fantastisk. Super hjælpsom og højt serviceniveau.
Unternehmen hat geantwortet
Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S har eksisteret siden 1974. Vi tilbyder alt inden for bygningsmalerarbejde – både for private og for erhverv. Vi har en stor og loyal kundekreds, som vender tilbage til os gentagende gange. Vi arbejder for mange private - og udfører ofte specialopgaver for vores kunder - som f.eks. opsætning af specialtapeter, særlige farvesammensætninger osv. Vi udfører flyttesyn og står for istandsættelse af flyttelejligheder i mange private udlejningsejendomme. Vi arbejder for flere forsikringsselskaber og udbedrer forsikringsskader. Vi rådgiver om behandling af overflader, materiale- og farvevalg samt vedligeholdelse. Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og udarbejdelse af tilbud. Vi har kunder i hele Østjylland - lige fra Randers i nord, Silkeborg mod vest, Horsens mod syd - og ikke mindst i hele Aarhus om omegn. Kundernes tilfredshed er det vigtigste og en god anbefaling er det bedste visitkort.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har IGEN brugt dem til at male for mig ifm. en flytning - nu i hus - og igen er der bare leveret et TOP resultat (Vibse er bare SUPER grundig og dygtig). Jeg må igen bare give dem de aller bedste anbefalinger.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Vi brugte Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S til at lysne trælofterne i hele huset. Resultatet er FANTASTISK. De trådte til med kort varsel og var færdige helt efter tidsplanen. God rådgivning og skarpt udført arbejde gennem hele processen. Deruodver dejligt professionelt og behageligt personale. De største anbefalinger!

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Har brugt firmaet flere gange til istandsættelse ved lejerskifte og har alle gange været meget tilfreds. Professionelt udført arbejde - god service og kommunikation under hele forløbet. Vil helt sikkert kontakte Michael igen, kan kun give den bedste anbefaling. Annette

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Alt var som aftalt og super flot resultat -
Vi giver vores bedste anbefalinger til Helge & Michael Jørgensen malerfirma

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Det er 2. gang, at vi bruger Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S, fordi vi var yderst tilfredse med det udførte arbejde 1. gang i vores tidligere bolig. Begge gange er vi blevet mødt af professionelle folk, som kan deres kram og leverer til aftalt tid. Hjælpsomhed og service er ligeledes til 5 stjerner, så vi er ikke i tvivl om, at vi også næste gang vil kontakte Michael, når vi skal have malet. Vi kan kun give den bedste anbefaling, og havde der været mere end 5 stjerner, så havde vi givet det!

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
God kontakt og information forud for opgaven og fin pris. Har ikke endnu set resultatet da vi pt er i udlandet, men sikkert at det også er fint. Vores lejer er tilfredse :)

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Super god struktur og korrespondance.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Hurtig, effektiv og veludført malerarbejde

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Vi har gennem en lang årrække flere gange brugt Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S - og her i marts igen med succes.
Høj kvalitet og super service - uanset om det er Michael selv eller hans professionelle og samtidig behagelige medarbejdere vi har haft i huset.
De varmeste anbefalinger fra vores side.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Malerfirmaet Helge & Michael Jørgensen har hjulpet os igennem et større renoveringsprojekt, hvor både kvalitet og service har været en god oplevelse. De største anbefalinger hvis du søger både professionel sparring, service og kvalitet.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Har brugt Malerfirmaet Helge og Michael Jørgensen A/S i gennem 30 år og giver hermed de bedste anbefalinger. Servicen er altid i top og de er TOP professionelle!!

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Vi har fået renoveret vores badeværelse, hvor Michael også sørgede for kontakten til tømrer og elektriker. Alt kommunikation og ikke mindst det faglige arbejde var til et stort 12 tal.
Kan kun anbefale Malerfirma Helge og Michael Jørgensen.
Mette og Jesper

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Vi har fået istandsat en lejlighed med maling af vægge og lofter samt slibning og lakering af parketgulve. Det er superflot. Michael har desuden stået for at få udført tømrer- og elarbejde. Arbejdet er udført til tiden, og overslag på prisen holdt 100%.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Helge og Michael Jørgensen, som har malet mit 120 m² rækkehus. Hele processen forløb professionelt og problemfrit, og malerne leverede et resultat, der overgik mine forventninger.
En vigtig del af opgaven var at ramme de eksisterende farver i huset, og det gjorde de fuldstændig præcist. Det hele står nu ensartet, skarpt og med et finish i topklasse. Der blev arbejdet omhyggeligt, ryddet pænt op, og alle aftaler blev overholdt både i tid og pris.
Jeg kan varmt anbefale Helge og Michael Jørgensen til alle, der ønsker kvalitetsarbejde, god service og et resultat, man virkelig bliver glad for. Jeg vil uden tvivl kontakte dem igen til fremtidige projekter.
venlig hilsen Anne

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
ALTID godt arbejde og der er ryddet op, når arbejdet er færdigt.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
God service og fuldt ud tilfreds med resultatet.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Jeg har endnu en gang benyttet mig af Malerfirma Helge & Michael Jørgensen til min fulde tilfredshed. Rigtig god kommunikation, service og højt fagligt niveau. Bare professionelt fra start til slut :-)

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Til vores fulde tilfredshed fik vi malet vores hus indvendig. Ordentlighed, punktlighed og venlighed helt fra start til slut. God kontakt hele forløbet igennem & arbejdet var endda færdig før tid. Vi kan på det mest varme anbefale Michael malermester. 5 stjerner herfra. Mvh Oskar og Iben Lorenzen.

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Jeg har brugt malerfirmaet Helge & Michael Jørgensen til at få malet hele mit hus indvendigt. I den indledende dialog med Michael, var han meget reel ift at anbefale hvad der kunne betale sig og hvad der ikke ville stå mål med omkostningen, så jeg var meget tryg ved at sige ja tak til tilbuddet.
Huset blev malet af Hanna, en sand fornøjelse. Hun er super dygtig og effektiv og dertil meget hjælpsom og virkelig behagelig at have til at gå i hjemmet, mens jeg også selv har været hjemme meget af tiden.
Jeg har intet overhovedet at udsætte på arbejdet ikke engang en lille klat maling er der kommet på afveje.
Kan kun anbefale dem 🤩

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Vi har flere gange brugt firmaet, altid til fuld tilfredshed. God rådgivning og god kvalitet. Vi kom hjem fra ferie til en flot nymalet stue og bryggers. Alt var som aftalt og alt var ryddet op.
Vi kan varmt anbefale firmaet

Antwort von Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.