Banner for Hekwerk Soest B.V.

Hekwerk Soest B.V. Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hekwerk Soest is goed bekend in Centraal Nederland! Wij zijn zelf eerst naar hun vestiging gegaan met onze plannen. Daar hebben ze een mooie showtuin waar je alle hekken en sluitingen kunt bekijken.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is een zeer fijn, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf als leverancier van ons hek. De telefonische offerte bespreking ervaarden wij als zeer prettig, en men was snel en goed bereikbaar. Teven... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste Hekwerken bv Soest , Wij willen u hierbij bedanken voor het correct plaatsen van het hekwerk. Het hekwerk is door u medewerkers keurig netjes geplaatst en natuurlijk de service die door u m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel blij met Hekwerk Soest. Het hele proces, van het vriendelijke ontvangst op kantoor in Soest tot de installatie, verliep professioneel en prettig. We zijn zeer tevreden met het eindresulta... Mehr ansehen

1. Zaunbau
  2. auch in
  3. Zaunfachhandel

Über Hekwerk Soest B.V.

Vom Unternehmen geschrieben

HEKWERK SOEST is dè hekwerkspecialist met, als één van de weinige hekwerkbedrijven, een compleet en zeer uitgebreid assortiment.

Hekwerk Soest is al meer dan 30 jaar dé hekwerkspecialist voor de particuliere en zakelijke markt. Met ons uitgebreide en brede assortiment bieden wij producten aan die voor een brede klantenkring geschikt is. Geen werk is te groot of te klein en iedereen is bij ons dan ook welkom!

Als hekwerkspecialist leveren wij aan overheidsinstellingen, bedrijven, scholen, instellingen, kinderdagverblijven, (sport)verenigingen en particulieren. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres om vrijwel ieder type hekwerk of poort te kopen èn te combineren!

Wij bieden een compleet en zeer uitgebreid assortiment aan hekwerken. Denk aan dubbelstaafmathekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk, sierhekwerk, balkonhekwerk en plantsoenhekwerk.

Naast de hekwerken hebben wij ook een compleet en zeer uitgebreid assortiment poorten met bijbehorende poortautomatisering. Bekijk ons uitgebreide assortiment binnen onze drie hoofdgroepen draaipoorten, sierpoorten en schuifpoorten.

Ook kunt u kiezen voor andere vormen van toegangscontrole, denk bijvoorbeeld aan slagbomen.

Naast hekwerken voor in de tuin of om uw bedrijfsterrein zijn wij ook gespecialiseerd in diverse hekwerken voor sport & recreatie. Ballenvangers, voetbalkooien, speelveldafscheiding zijn voorbeelden van hekwerken waardoor sport veilig beoefend kan worden.

Verder leveren en monteren wij op maat gemaakte fietsoverkappingen, welke geheel of gedeeltelijk gesloten kunnen worden gemaakt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Als laatste bieden wij de mogelijkheid om hekwerk onderdelen af te halen, waardoor montage of reparatie zelf kan worden gedaan.

U bent altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showtuin bij ons als hekwerkspecialist! In onze showtuin hebben we geprobeerd een mooie variatie neer te zetten van ons assortiment hekwerken en poorten. Wij geven u dan graag persoonlijk advies en denken met u mee. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Ook interesse? Kom dan gezellig langs op de Nieuwegracht 2 in Soest, tot ziens!

Vom Unternehmen geschrieben

Persoonlijk Advies
"Wij geven onze klanten graag eerlijk en goed advies!"
Offerte op maat
Wij luisteren goed naar uw wensen. Eventueel kunnen we op locatie komen kijken om uw persoonlijke situatie nog beter te kijken. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat van ons.
Kwaliteit van onze producten
Al onze producten worden met zorg ingekocht of gemaakt in onze eigen werkplaats. Onze ervaren hekwerk- en elektromonteurs ontzorgen u, door uw hekwerk of poort te plaatsen en te voorzien van de door u gekozen automatisering. Heerlijk toch?

Promotion box for Hekwerk Soest B.V.

30 Jaar Hekwerkspecialist

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

64 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht. Goeie werklui.
Afspraak = afspraak. Gewoon in orde.

23. Oktober 2024

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Mooie woorden, dank u wel!

Dik tevreden

Hekwerk werd volgens afspraak en op de afgesproken tijd geleverd. Precies wat we wilden, mooi afgewerkt en in een paar uur (in zeer slecht weer) geplaatst. Wij zijn dik tevreden!

6. Dezember 2024

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Fijn dat u zo tevreden bent en uw positieve review hier achterlaat, bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijk team dat het hek kwam…

Vriendelijk team dat het hek kwam plaatsen. Zorgvuldig werd alles geplaatst en gemonteerd.
Wij zijn er erg blij mee!

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Ah, leuk dat u dat zegt. Wij zijn ook heel blij met ons vaste team van monteurs. Het compliment zal aan hen doorgegeven worden!
M.v.g. Team Hekwerk Soest B.V.

goede kennismaking

goede kennismaking
duidelijke afspraken, met gericht advies
zinvol huisbezoek/locatie/opmetingen
keurige prijsopgave
goed verloop data/communicatie/afspraken
uitvoering: geheel naar wens!

10. September 2024

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Ontzettend fijn om uw opsomming aan goede punten te mogen lezen, dank hiervoor!

Vakwerk!

Het bedrijf heeft heel goede communicatie, is duidelijk over lever- en plaatsingsmomenten en levert daarnaast vakwerk!

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Dank voor uw 5 sterren-review. Daar zijn wij heel blij mee.
Hartelijke groet, team Hekwerk Soest B.V.

TOPHEK

Alles klopte. Afspraken werden perfect nagekomen en de uitvoering van het hek mag er ook zijn. Het hek is een verrijking van onze zijtuin.

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Fijn te horen, daar doen we het voor. Dank voor uw mooie beoordeling! :-)
M.v.g. Team Hekwerk Soest B.V.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hekwerk Soest hoef je niet over na te denken

Hekwerk Soest is er zo een. Zo'n bedrijf dat rustig en in stilte alles goed doet. Een sloot aan ervaring, een onmetelijke hoeveelheid ambacht. Vriendelijk en terzake kundig. Ik wou dat ik een grotere tuin of terras had, maar ja, ze waren ook in een oogwenk klaar. Hulde. Hulde. een tien! Oh ja, ook een aanrader...

20. Februar 2025

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Nou, wat een mooie woorden. Heel fijn om te lezen, dank u wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afspraken zijn goed nagekomen.

Afspraken zijn goed nagekomen.
Hekwerk ziet er prachtig uit.
Dit bedrijf is zeker een aanrader

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Heel fijn om te horen en uw positieve review te lezen, dank hiervoor! :-)

Hekwerk fietssluis

Keurige offerte, meegedacht met de opdrachtgever en aansluitend fietssluis keurig aangebracht

19. November 2024

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Heel erg bedankt voor uw positieve review en dat u de moeite neem deze hier te delen. Hartelijke groet, Team Hekwerk Soest B.V.

Prettige mensen

Prettige mensen, goede service, fatsoenlijke prijs !

30. Januar 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteit en service bij hekwerk Soest

Wij doen al meer dan 10 jaar zaken met hekwerk Soest.
Kwaliteit en service is daar vanzelfsprekend.

Beste heer Van Doorn, beste Bart,
Enorm bedankt voor deze positieve review, heel fijn om te lezen! M.v.g. Team Hekwerk Soest B.V.

Super bedrijf

Super bedrijf. Enige die de moeite nam om naar mijn elektrische hek te komen kijken. Probleem opgelost en kosten zijn reeel.

15. August 2024

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent, meneer Middleton! Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen het hier te delen. Fijne dag, team Hekwerk Soest B.V.

Niet verder zoeken

Snelle kundige service

5. Februar 2025

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Bedankt meneer Vermeulen voor uw positieve beoordeling en dank dat u de moeite heeft genomen deze hier te delen. Fijne dag!

thanks

thanks, and I don't have to worry details, all arranged.

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Thank you very much for your positive review! Kind regards, Team Hekwerk Soest B.V.

snelle en duidelijke offerte

snelle en duidelijke offerte, adequate montage. prima dus

Antwort von Hekwerk Soest B.V.

Heel erg bedankt, meneer De Jong, voor uw positieve beoordeling!
M.v.g, Team Hekwerk Soest B.V.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr