Ik heb ivm een schademelding contact gehad met Max Vroom. Tijdens het eerste gesprek heeft hij mij uitermate vriendelijk en deskundig te woord gestaan en geholpen mbt de afhandeling van mijn meldin... Mehr ansehen
Very dubious practices. Under false pretenses they try to make you switch to a company that is much more expensive. They keep calling and sending letters. Never do business with them!!! Zeer dubieu... Mehr ansehen
Alle medewerkers, echt geen één uitgezonderd, waarmee ik bij Heemzaethe contact heb gehad, stonden mij netjes te woord en kwamen zeer servicebereid op mij over. Geweldig, bijna niet meer van deze tijd... Mehr ansehen
Op donderdag j.l. heb ik de schade aan dhr. Mike van Oort doorgegeven. Die stuurde direct een schadeformulier, die ik dezelfde dag ingevuld heb geretourneerd. Op vrijdag kreeg ik bericht van hem, dat... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Altijd precies goed verzekerd! Persoonlijk advies op maat van dé experts op het gebied van particuliere verzekeringen bij Heemzaethe, onderdeel van You Sure.
Postbus 70210, 9704AE, Groningen, Niederlande
- 085 - 105 2700
- info@heemzaethe.nl
- heemzaethe.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Schade
Zeer fijne klantenservice en professionele benadering van de zaak. Vooral mevrouw Kat
Medewerker Chris
Heel goed geholpen door Chris Kruize. Hij nam veel tijd om mijn intermediair wijziging door te nemen en heeft zelfs nog een fout van mijn oude tussenpersoon ontdekt en verholpen.
Geen eindeloos keuzeprogramma maar direct een vast aanspreekpunt!
Vriendelijk te woord gestaan. Altijd de zelfde persoon kunnen spreken. Per e-mail met elkaar de zaak verder kunnen uitwerken en uiteindelijk kunnen afronden.
Prima advies, overgang verzekering soepel geregeld
Met één telefoontje en enkele uitwisselingen per mail heb ik binnen een paar dagen een nieuwe auto all risk verzekerd: op basis van een prima offerte was ik daarbij wat goedkoper uit dan met de vorige: een verrassing omdat het een duurdere auto betreft. Prima advies!
Extremely helpful
I spoke to Chris and he was extremely helpful 'regarding an issue I had with my insurance. Happy to recommend.
Top service
Super goed geholpen en hele goede service voor het mee denken ivm een auto verzekering.
Toegewijd tussenpersoon met veel geduld
snelle reaktie op alles
Kundige service
Kundige, vriendelijke en snelle service
Kan niet beter. Mijn complimenten
Super fijn geholpen
Super fijn geholpen! Binnen hele korte tijd gelijk een offerte en binnen een halve dag dus gewoon mijn verzekering geregeld.
Beste service ooit !!
Ik heb gebeld voor een autoverzekering. Eindstand ben ik zo goed geholpen dat ik voor goedkoper een opstal, inboedel, auto, aansprakelijkheid, diefstal en electronica verzekering heb afgesloten. Zonder wat te vragen hebben ze een totaal pakket onderzocht. Goede service.
Ik ben goed te woord gestaan door de…
Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker. Heeft nog alles keurig gecontroleerd en bevestigd mbt mijn vraag. Top!
Reageren snel en duidelijk!
Prima begeleiding schadeafhandeling
Nette begeleiding van een schadeafhandeling. Ze helpen je ook herinneren wat er gedaan kan worden. Prima ervaring, wanneer het nodig is
Duidelijk verhaal over de verzekering.
Ze doen we ze moeten doen en erg…
Ze doen we ze moeten doen en erg vriendelijk!!
Ga zo door
Goede daadkrachtige service en duidelijk advies
Professional Assistance
Quick, friendly and professional assistance. I am extremely happy to work with them.
Ik ben heel professioneel en…
Ik ben heel professioneel en vriendelijk geholpen,ook is alles heel duidelijk uitgelegd betreffende de verzekering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.