Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Terhoevenderweg 95, 6412 ZJ Heerlen, Limburg, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring gehad, was geholpen door Ronald en zijn collega’s om een lease auto te halen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd met een transparant contract en een lekker kopje koffie. Auto w... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het blijven auto bedrijven,kom je met een volledig elektrische auto. Betaal je €5,- milieuheffing dat zou nog kunnen zijn voor het interieur filter dat weg gegooid wordt. Maar de factuur eindigd met... Mehr ansehen

1. Autohändler

Über Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen

Vom Unternehmen geschrieben

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

• Terhoevenderweg 95, 6412 ZJ, Heerlen, Limburg, Niederlande

Alle Bewertungen

750 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Beste Paul,

Fijn om te horen dat je goed en correct bent geholpen. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke medewerker en best snelle…

Vriendelijke medewerker en best snelle afhandeling van de werkzaamheden. Bovendien krijg je altijd eerst te horen wat de kosten zullen zijn .

7. August 2026

Beste meneer/mevrouw van Rinsum,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze communicatie. Dank voor de review.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het blijven auto bedrijven met onverklaarbare kosten

Maar de factuur eindigd met duurzaamheidsbijdragen € 12,50 en dat kan ik totaal niet verklaren, die bijdragen heb ik toch reeds betaald bij de koop van een elektrische auto.

6. August 2026

Beste Eduard,

Dank voor de review. Wij zullen contact met je opzoeken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een faire en vertrouwde behandeling.

Een faire en vertrouwde behandeling.

Beste mevrouw Walraven,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. Dank voor de review.

Goede sevice beurt

Goede beurt service

Beste meneer/mevrouw Pluijmen,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service beurt. De volgende keer gaan we graag voor de 5 sterren review. Dank voor de review.

Vakkundige en vriendelijke service

Vakkundige en vriendelijke service! Men neemt zich de tijd en moeite. Je wordt gewaardeerd als klant.

Beste Ruud,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Goede service!

Er wordt voldoende tijd gemaakt om een goede keus te maken en alles te regelen omtrent het leasecontract. De communicatie met Rik Brouwer verloopt soepel en fijn. Hij heeft ons erg goed geholpen en geïnformeerd. De nieuwe auto was zelf een maand eerder geleverd dan afgesproken. Wij zijn al sinds 2012 klant en zeer tevreden over de goede service.

4. August 2026

Beste Manola,

Fijn om te horen dat jullie al sinds 2012 een tevreden klant zijn en dat jullie tevreden zijn over onze communicatie, personeel en service. Dank voor de review en de mooie woorden.

Top ervaring

Auto was schoon en netjes afgeleverd en zou anderen zeker aanraden om hier te gaan.

4. August 2026

Beste meneer/mevrouw Postma,

Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je tevreden bent over ons personeel en onze service. Wij wensen je veel veilige kilometers met je nieuwe auto. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede, vriendelijke, meedenkende verkoper zonder opdringerig te zijn.

Goede en vriendelijke verkoper die het hele aankoopproces begeleide. Niet opdringerig wel duidelijke uitleg en er werd meegedacht. De aflevering was perfect en er werd genoeg tijd genomen om eea van de nieuwe auto uit te leggen.
In een woord ,TOP👍

1. August 2026

Beste Rene,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat je goed door het aankoopproces bent begeleidt. Wij wensen je veel veilige kilometers in je nieuwe auto. Dank voor de review en de mooie woorden.

Alles liep perfect.

30. Juli 2026

Beste Hein,

Wat fijn dat alles perfect is gelopen. Dank voor de review.

Heel erg klantvriendelijk

Heel erg klantvriendelijk, en een perfecte oplossing voor mijn probleem, en dat alles na een heel goed gesprek met de manager.

23. Juli 2026

Beste meneer/mevrouw Spierts,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen. En vriendelijk.

22. Juli 2026

Beste Dick,

Fijn om te horen dat je goed werd geholpen en dat je ons personeel vriendelijk vindt. Dank voor de review.

Zeer goed

Zeer goed. Je voelt je daar echt een gewaardeerde klant. Ik kom daar al jaren met heel veel plezier. Extra complimenten voor de receptionisten, die heel hard werken in soms tropische temperaturen. Hier moet, omwille van klant en werknemer, iets aan gedaan worden

21. Juli 2026

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je je voelt als gewaardeerde klant en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een auto van een half jaar oud

Ik heb een nieuwe auto van een half jaar oud. De centrale vergrendeling doet het niet en de airco doet het niet. Ik ben al 2 x naar de garage geweest, maar het werkt nog steeds niet. Als je belt, word je niet terug gebeld. Als ze kunnen verkopen zijn ze vriendelijk. Maar de service is waardeloos.

Schrijven hier zo mooi onder mijn review dat ze graag met me in contact komen. Ik heb een mail gestuurd met alles wat er niet werkt. Inmiddels 3 weken verder. Denk je dat ik iets hoor. Nee dus!!!!!

21. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste,

Dank voor de review. We zouden graag in contact met je willen komen, zou je je klacht en contactgegevens kunnen mailen naar info.renault@hedinautomotive.nl?

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers, goede en rustige verkoper en zijn dan ook zeer tevreden. Duidelijke uitleg over over de benzine en hybride Renault en een Kia.
Uiteindelijk een mooie groene Clio VI geleasd. Het Lange wachten is uiteindelijk op 10 juli beloond.

17. Juli 2026

Beste Josine,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Goed geschoold personeel altijd

Goed geschoold personeel altijd
Hulpvaardige

17. Juli 2026

Beste Ed,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

A beurt

Punctueel op afspraak geholpen voor een A beurt en airco scheck.
Je kunt gebruik maken van koffie en water.Na uurtje klaar en tevreden naar huis 🏠.

15. Juli 2026

Beste Rene,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze werkzaamheden. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tevreden met de APK keuring.

Tevreden met de APK keuring.
Omdat we een afspraak hadden waardoor we konden wachten, hebben we rondgelopen en zagen een jongere Captur staan, die we ondertussen gekocht hebben.
Het is onze 4e auto die we bij jullie gekocht hebben,

10. Juli 2026

Beste Uta,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de APK keuring. Wij wensen jullie veel veilige kilometers met jullie nieuwe Renault Captur. Dank voor de review en de mooie woorden.

Beste Will,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het onderhoud. Dank voor de review.

Julian van Hedin Automotive

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr