Terhoevenderweg 95, 6412 ZJ Heerlen, Limburg, NL
Unternehmen hat geantwortet
Top ervaring gehad, was geholpen door Ronald en zijn collega’s om een lease auto te halen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd met een transparant contract en een lekker kopje koffie. Auto w... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het blijven auto bedrijven,kom je met een volledig elektrische auto. Betaal je €5,- milieuheffing dat zou nog kunnen zijn voor het interieur filter dat weg gegooid wordt. Maar de factuur eindigd met... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Terhoevenderweg 95, 6412 ZJ, Heerlen, Limburg, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Vriendelijke medewerker en best snelle afhandeling van de werkzaamheden. Bovendien krijg je altijd eerst te horen wat de kosten zullen zijn .

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Maar de factuur eindigd met duurzaamheidsbijdragen € 12,50 en dat kan ik totaal niet verklaren, die bijdragen heb ik toch reeds betaald bij de koop van een elektrische auto.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Vakkundige en vriendelijke service! Men neemt zich de tijd en moeite. Je wordt gewaardeerd als klant.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Er wordt voldoende tijd gemaakt om een goede keus te maken en alles te regelen omtrent het leasecontract. De communicatie met Rik Brouwer verloopt soepel en fijn. Hij heeft ons erg goed geholpen en geïnformeerd. De nieuwe auto was zelf een maand eerder geleverd dan afgesproken. Wij zijn al sinds 2012 klant en zeer tevreden over de goede service.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Auto was schoon en netjes afgeleverd en zou anderen zeker aanraden om hier te gaan.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Goede en vriendelijke verkoper die het hele aankoopproces begeleide. Niet opdringerig wel duidelijke uitleg en er werd meegedacht. De aflevering was perfect en er werd genoeg tijd genomen om eea van de nieuwe auto uit te leggen.
In een woord ,TOP👍

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Heel erg klantvriendelijk, en een perfecte oplossing voor mijn probleem, en dat alles na een heel goed gesprek met de manager.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Zeer goed. Je voelt je daar echt een gewaardeerde klant. Ik kom daar al jaren met heel veel plezier. Extra complimenten voor de receptionisten, die heel hard werken in soms tropische temperaturen. Hier moet, omwille van klant en werknemer, iets aan gedaan worden

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Ik heb een nieuwe auto van een half jaar oud. De centrale vergrendeling doet het niet en de airco doet het niet. Ik ben al 2 x naar de garage geweest, maar het werkt nog steeds niet. Als je belt, word je niet terug gebeld. Als ze kunnen verkopen zijn ze vriendelijk. Maar de service is waardeloos.
Schrijven hier zo mooi onder mijn review dat ze graag met me in contact komen. Ik heb een mail gestuurd met alles wat er niet werkt. Inmiddels 3 weken verder. Denk je dat ik iets hoor. Nee dus!!!!!

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Wij zijn geholpen door Rik Brouwers, goede en rustige verkoper en zijn dan ook zeer tevreden. Duidelijke uitleg over over de benzine en hybride Renault en een Kia.
Uiteindelijk een mooie groene Clio VI geleasd. Het Lange wachten is uiteindelijk op 10 juli beloond.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Punctueel op afspraak geholpen voor een A beurt en airco scheck.
Je kunt gebruik maken van koffie en water.Na uurtje klaar en tevreden naar huis 🏠.

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Tevreden met de APK keuring.
Omdat we een afspraak hadden waardoor we konden wachten, hebben we rondgelopen en zagen een jongere Captur staan, die we ondertussen gekocht hebben.
Het is onze 4e auto die we bij jullie gekocht hebben,

Antwort von Renault-dealer Hedin Automotive - Heerlen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.