Hedensnet Bewertungen 33

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige tilflyttet Grindsted. Valgt Hedensnet . Var lidt start problemer med fiber nettet. Og udfald på TVet. Ringede kundeservice og fik professionel og kompetent rådgivning. Og efter et teknikker... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Besøgte Hedens Net på Julemessen i Magion Grindsted. Fik en god snak om det nye der er ved at ske med hensyn til Internet og Tv fra ViOS. Det bliver spændende, hvordan den endelige løsning bliver. Er... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Internetanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hedens Net er til for medlemmerne. Vi arbejder altid på at finde de bedste og billigste internet - og tv-løsninger til dig. Du kan altid kontakte os på 70 20 19 04.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

33 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk og Venlig Service

Overskriften siger det hele. For det var det jeg fik. En Fantastisk og Venlig Service, af søde Anne. Som rådede mig.
Hun kunne sagtens have solgt mig en dyre forbindelse, som man andre selskaber ville have prøvet. Men det gjorde hun ikke. Hun guidede mig til at prøve noget herhjemme, og ellers fortalte hun sandheden, at internettet har svært ved at gå igennem den tykke beton her i Sydtoften, så derfor er nattet svagt ovenpå, i forhold til stuen.

Så hun foreslog at vi skulle overveje at købe en Wifi forstærker, for en større og dyre forbindelse ville ikke gøre nogen forskel.
-Og så ville man tro at Servicen standsede her, da vi lagde på - Men Nej.

Anne sender efterfølgende en Mail, at hun havde glemt at sige at hvis vi køber en Wifi Forstærker, så skal Hedens Net have det at vide, så de kan rykke noget i deres system så nettet arbejder bedst muligt med forstærkeren.

Jeg er MEGET tilfreds med min oplevelse.
Hvis Anne ikke havde sendt den mail, havde vi nok købt en forstærker, sat den til og bandet og svovlet over at det ikke virkede som det skulle.

Så tak til Anne og til Hedens Net :)

4. November 2025

Det er super service

Mistede forbindelse til internettet søndag eftermiddag, sendte en mail til Hedensnet, og forventede svar mandag. 2 timer efter afsendelse af mail var problemet løst, hvor Dennis leverede en ny strømforsyning til routeren.
Det vil jeg kalde en SUPER service.

3. August 2025

Internet jeg havde bestilt 600/1200

Internet jeg havde bestilt 600/1200, men den hastighed kom jeg aldrig op på, når der var em/vm i håndbold så var det med et ekstremt dårligt billede fordi hastigheden faldt til 30/10 under kampene (især når Danmark spillede), jeg havde lange mail diskutioner med hedens net som påstod det var mit udstyr det var galt med, men naboerne havde samme problem. Jeg skiftede til fiber for 3 mdr. siden 300/300, der er bare samme hastighed uanset om der er sport med dansk deltagelse

15. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er ikke svært at komme i kontakt…

Det er ikke svært at komme i kontakt med en medarbejder når man ringer. Medarbejderne er meget tålmodige og forsøger at løse problemer hurtigs muligt. Man får en dejlig fornemmelse af forståelse, samt at intet er for dumt at spørge om.

28. April 2025

Elendig service og firma

Jeg har igennem en længere periode haft Hedens Net, en internetforbindelse som ALDRIG har virket optimalt. Jeg har gentagne gange ringet ind ang, min forbindelse eller i dette tilfælde mangel på samme, hvergang fik jeg af vide at der var forbindelse, til sidst opsiger jeg mit abonnement, så kan de lige pludselig godt se der er noget galt og vil sende tekniker ud og rette fejlen på deres regning, nej tak holder fast i min opsigelse. Efterfølgende skal modem selvfølgelig afleveres, der er så åben 2 eftermiddage om ugen af 3 timer. Så almindelig mennesker har svært ved at nå ind med et modem som skal afleveres fysisk hvis de har et almindeligt 7-16 arbejde, der tilbydes ikke returnering med post eller åbningstid på en lørdag, så hvis ikke man tager fri for arbejde for at aflevere sit modem trækkes der små 1300 på din konto.
Det var da godt man stoppede som kunde hos dem, mage til elendig service skal man lede længe efter

28. März 2025

Dårlig kunde pleje

Emne: Klage over manglende funktionalitet efter overgang til Hedensnet

Kære Hedensnet,

Jeg skriver for at udtrykke min skuffelse over den oplevelse, jeg har haft efter overgangen fra YouSee til Hedensnet. Siden skiftet har jeg oplevet daglige problemer med nedbrud og fryseri under indlæsning. Det virker som om, I ikke har haft styr på opgaven fra starten af, og det er frustrerende, at det stadig ikke fungerer som forventet.

Jeg er klar over, at der er kommet en opdatering, som skulle løse problemerne, men det virker som en alt for sen løsning. Jeg betaler for et produkt, der burde fungere problemfrit, og det gør det ikke. Derfor vil jeg overveje at skifte udbyder, da jeg ikke kan blive ved med at acceptere denne situation.

Jeg finder det også problematisk, at I fortsat tager fuld pris for et produkt, I er klar over ikke fungerer optimalt. Jeg mener, at der bør tages hensyn til de problemer, I allerede kender til, før I fortsætter med at opkræve den fulde betaling.

Jeg håber, I tager denne klage seriøst og ser på muligheden for en løsning, der kan sikre mig et produkt, der fungerer som forventet.

Rico Jensen

1. Januar 2025

Printer problemer

Jeg har fået en fantastisk god hjælp af Hedens Nets IT support med mine printer problemer. Jeg ventede kun en dag for at få hjælp af Dennis. Så kan det ikke blive meget bedre. Jeg kan stærkt anbefale Hedens Net.
Lise-Lotte Allen

23. Januar 2025

Dum dum tv

For første gang har vi kunnet se tv uden frys og sort skærm siden midt aug. Det har været hel underlig men vi mangler det ikke

12. Januar 2025

Mon Hedensnet magter opgaven

Mon Hedensnet magter opgaven, at levere internet og tv til deres kunder i Sydbyen i Grindsted?
Vi bor på Ahornvej.
Siden vi fik Altibox tilsluttet, har vi hele tiden haft problemer med at skulle genstarte den tilsluttede box.
I aftes under Håndboldkampen gik det helt galt, og vi kunne kun se anden halvleg med stillbilleder, som jeg tror skyldtes overbelastning af nettet.
Under kampen kontaktede jeg venner i Engsøparken, og Hybenvej, og de meddelte, at der var ingen problemer.
Det er meget frustrerende, at betale for en vare man ikke kan modtage.

15. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr