Spørgsmålene i match-samtalen man blev stillet gav ikke mening ift. at jeg havde valgt parterapi som felt. Og de links til matches man fik virkede ikke…
Unternehmen hat geantwortet
Som psykoterapeut er jeg meget begejstret for Healper.dk. Tak for jeres tilgængelighed og hjælpsomhed både i forhold digital assistance og markedsføring. Det at finde en terapeut, der matcher kan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Healper er en førende platform inden for mental sundhed, der giver klienter adgang til psykologhjælp. Healper kan matche dig med den rette psykolog for din personlighed og udfordring. Målet med Healper er at give folk mulighed for at forbedre deres mentale sundhed ved at finde den rette psykolog for dem. Klienter begynder ved at udfylde et indledende spørgeskema, hvilket hjælper med at matche dem med en passende psykolog. Healper dækker et bredt spektrum af mentale sundhedsudfordringer, herunder stress, angst, depression, forholdsproblemer og mere.
Dänemark
- healper.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
misvisende reklame
jf. Løvens hule sælger I kurser på 3 dage op til 4 år med 3 dage pr. mdr. som svarer til 144 dage, hvor ferier mm. ikke er trukket fra. Det sammenligner I med psykologer der læser i 5 år - hver dag. I siger at psykolog uddannelsen kun er teori. Det er faktuelt forkert. I siger at I har ingen ventetid men på jeres hjemmeside står der nøjagtig samme ventetid som psykologer har. 1 uge (eller ingen) for folk som betaler det hele selv eller 16-24 uger for folk med henvisninger. Det er som minimum misvisende. I værste fald bare reklame, der skal lokke folk til en hurtig løsning, der på ingen måde kan sammenlignes med en psykolog.
Spørgsmålene i match-samtalen man blev…
Jeg er dybt taknemmelig for Healper
Jeg er dybt taknemmelig for Healper. Tusind tak for hjælpen!
Gør det uoverskuelige overskueligt!
Jeg har haft brug for psykolog flere gange igennem livet, og hver gang er jeg næsten knækket på at skulle finde en psykolog der passer til mig (og har tid) på Psykologer i Danmark. Af samme årsag har jeg udskudt det hele 2023, men fandt healper (ved anbefaling) og det var den rareste oplevelse at blive hjulpet igennem til at finde en psykolog for mig. Det tog mig 10 min at finde en jeg var tryg ved at booke hos! KÆMPE ANBEFALING HERFRA.

Antwort von Healper
Min psykolog har åbnet en helt ny…
Min psykolog har åbnet en helt ny verden for mig. Tak til Healper, for at hjælpe mig med at finde hende.

At komme videre
Efter flere år med en følelse af, at alt ikke var som det skulle være, har jeg endelig fundet en psykolog som har hjulpet mig igennem min fortid. Jeg tror på at alle vil have gavn af at snakke med en psykolog, det har i hvert fald hjulpet mig utroligt meget!

Tak!
Min oplevelse med Healper har været fantastisk! Jeg var så usikker på hvilken psykolog jeg skulle vælge. Og bum, der kom Healper, med en super simpel proces for at finde den rigtige. Jeg føler virkeligt at min psykolog er god, og jeg vil bare sige tusind tak for at hjælpe mig!

Godt overblik
De har givet mig et virkeligt godt overblik over hvilken psykolog jeg burde vælge, jeg havde svært ved at overskue at finde nogle da jeg søgte på Google

Antwort von Healper
God service, jeg føler at min psykolog er perfekt for mig. Kan kun anbefale Healper
Som psykoterapeut er jeg meget…
Det at finde en terapeut, der matcher kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Healper.dk er i min optik en hjælpsom platform, der på en troværdig måde formidler kontakten imellem klient og psykolog/ psykoterapeut.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Jeg fandt en psykolog med det samme, og jeg hun er helt sikkert den rigtige for mig. Vil gerne anbefale andre at bruge Healper
Nemt og godt
De gjorde det utroligt nemt for mig at finde en psykolog, som jeg rent faktisk føler forstår mig
Nemt at få hjælp
Vi har haft god erfaring med at finde en parterapeut.
Amatøragtigt og ualmindeligt ringe
Først var der knas med min booking, som jeg ikke fik en kvittering på, og som de ikke kunne finde i systemet. De bookede en ny tid for mig - med det resultat, at jeg blev dobbeltbooket hos terapeuten, da det viste sig at den oprindelige booking alligevel var gået igennem. Stor forvirring og masser af bøvl efterfølgende.
Værre var det, at jeg fik besked om at man hos den pågældende terapeut ikke kunne få tilskud fra Danmark, på trods at at der stod at man kunne på terapeutens profil. Havde jeg vidst at der ikke var tilskud, havde jeg naturligvis fundet en anden terapeut, men nu står jeg med regningen. Rent bondefangeri!
Når man dertil lægger, at man for at finde en terapeut er nødt til at gå igennem et flow, hvor man bliver guidet af et tegneseriefigur, er totaloplevelsen at man ikke tager klienterne alvorligt i dette amatørforetagende. Hvis du skal bruge en terapeut er Google din ven - og Healper er ikke.
UPDATE: Den 07.03.2023 har jeg, affødt af denne anmeldelse, dem gudhjælpemig i røret igen, hvor de beder mig om at "samarbejde" hvis jeg vil have de penge tilbage jeg de har fuppet mig for. Jeg går ud fra, at de ville have mig til at trække denne anmeldelse tilbage. Hvis de virkelig mente, at de ville sende mig pengene, kunne de jo bare gøre det - de har jo mine betalingsoplysninger.
Jeg har booket en psykolog for at få det bedre, men de seneste 10 dage har jeg brugt jeg ved ikke hvor meget tid på dem og deres langhårede ævl. Hvordan tror Healper at det bidrager??
SVAR TIL HEALPER: Det er ganske enkelt ikke rigtigt. Jeg havde naturligvis angivet mit eget navn og mailadresse - hvorfor i alverden skulle jeg gøre andet?? Enten aner I ikke hvad I laver, eller også er i decideret forløjede. Og det er godt nok flabet at påstå, at jeg dermed er skyld i at en anden ikke har fået hjælp. Føj!

Tak for hjælpen!!!
Jeg har i mange år forsøgt at få en psykolog der kunne hjælpe mig med mine problemer. Efter jeg kontaktede healper, hjalp de mig med at komme i kontakt med den helt rigtige. Tusind tak for hjælpen, jeg kunne have sparet en masse penge og tid, hvis det her fandtes på det tidspunkt jeg startede med at lede.
Tak for jer og jeres kæmpe gode stykke arbejde!! Det er noget der har manglet i MANGE år, og i kommer til at hjælpe mange mennesker igennem det er koncept - er jeg sikker på!
Mega fedt koncept
Meget skuffet!
Jeg havde set reklamerne og blev interesseret i at oprette mig, selvom jeg syntes, det var dyrt, for de fleste af funktionerne kan man finde gratis —men de solgte sig selv godt. De skriver bl.a. "fuld kontrol over priser og bookinger" og virkede derudover til at være meget gennemsigtige i forhold til, hvad man kunne forvente, så jeg havde store forhåbninger.
Jeg bruger lang tid på at lave en profil og ringer til support, da den skal godkendes. Vi har en god samtale, hvor jeg får at vide, at jeg er billig i forhold til deres andre psykologer, men at hun vil aktivere min profil med det samme.
Senere får jeg en mail, hvor jeg får at vide, at hun ikke vil aktivere den alligevel, medmindre jeg sætter mine priser til et bestemt beløb. Det er jeg selvfølgelig meget forarget over, for min virksomhed eksisterer også uden om deres side, og det går imod, hvad de selv skriver.
Jeg er altså gået ind i noget på andre vilkår, end jeg var blevet lovet og har spildt min tid. Det er ikke i orden. Jeg synes heller ikke, det er i orden, at priserne bliver holdt kunstigt oppe, men det er en anden snak.

Antwort von Healper
De gjorde det lettere for mig at tage…
De gjorde det lettere for mig at tage mig sammen og endelig se en psykolog. Vil virkeligt anbefale andre at bruge dem, hvis de også har svært ved at komme i gang
En kæmpe hjælp, til folk der har brug for hjælp!
Jeg har haft en forfærdelig historik med psykiatrien i Danmark, og enormt ofte har jeg ikke fået fuldt udbytte fordi jeg enten var havnet med en mandelig psykolog, der slet ikke forstod hvilken form for hjælp jeg havde brug for, fordi han primært var uddannet praktiserende læge. Eller også er jeg bare blevet kastet rundt i systemet fordi de ikke havde helt styr på hvad jeg egentlig skulle have for en slags hjælp. Derfor blev jeg så glad da jeg første gang hørte om Healper. For mig virker det som løsningen. Det giver så god mening at skabe en platform for folk der har det rigtig hårdt og som virkelig har brug for at snakke med nogen. Det er ikke meningen, at når du har mindst mental energi, at du så skal bruge så mange kræfter på at finde en psykolog så du kan få det bedre. Det skal ikke være svært, som det er. Dengang jeg havde en depression, var det udfordringen i, at finde en psykolog, der gjorde at jeg i første omgang ikke kom i gang med et psykolog forløb. Så jeg gik 6 måneder, med en depression der ikke blev behandlet. Det var simpelthen så forfærdeligt og det gjorde kun min tilstand værre. Hvis bare jeg havde kendt til Healper dengang. Jeg kan ikke lade være med at tænke mit liv havde set anderledes ud den dag i dag, hvis jeg havde fået den rette hjælp hurtigere.
Healper gør det nemt at finde en psykolog
Jeg har været igennem fem psykologer, og det havde jeg sluppet for, hvis jeg havde kendt Healper fra start!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.