Havdrupdyreklinik Bewertungen 18

TrustScore 4 von 5

4.1

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

18 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak De bedste anbefalinger til Havdrup…

De bedste anbefalinger til Havdrup dyreklinik.
Personalet er yderst professionelle og omsorgsfulde.
En særlig tak til Kirsten for støtte og hjælp ved vores Manfreds sygdom og afsked. Tak for at afskeden kunne blive hjemme i vante rammer.
Tak for jer alle sammen

11. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig sted til vores hunde 🐕

Havdrup Dyreklinik er uden tvivl et fantastisk sted for vores firbenede venner.
Fra det øjeblik, vi træder ind ad døren, bliver vi mødt af et altid smilende og service-minded personale. Deres venlige attitude skaber en tryg atmosfære, som gør besøget til en positiv oplevelse for både os og vores dyr.

Vores kæledyr elsker at komme til dyrelægen, og det er tydeligt, at personalet virkelig har en passion for dyrene. De tager sig tid til at lytte til vores bekymringer og giver grundige forklaringer på behandlingsmulighederne.

Ekstra stor ros til Kirsten og Helle 🤩

7. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid har jeg det godt når jeg kommer…

Altid har jeg det godt når jeg kommer hos jer og går fra mine hunde. Takker særligt Daniela da vi for 14 dage måtte tage afsked med vores Sille 💔 Dejlig måde at kunne gøre det hjemme, med både børn og Kahla, i helt vores tempo. Tak for dig/jer ❤️

26. Januar 2025

Søde, empatiske og professionelle

Vi skiftede til Havdrup dyreklinik for en del år siden, og blev meget glade for at komme hos Kirsten Køhler som nu er gået på pension. Derefter er vi kommet hos Kirsten Frederiksen til årligt sundhedscheck og vaccination og både vi og vores Golden retriever er ovenud tilfredse med vores “besøg” hos Kirsten. For nylig måtte vores Golden have foretaget en mindre operation som blev foretaget af Daniela Fernandes, og vi blev endnu engang overrasket over den behagelige og professionelle måde det hele foregik på. Alt forløb som det skulle og der har absolut ingen komplikationer været efterfølgende. Så vi kan absolut anbefale Havdrup Dyreklinik.

8. Juli 2024

Super god oplevelse

Den bedste oplevelse for hund og ejer, hvor hun tager sig god tid til at forklare og se på hunden. Absolut en dygtig dyrlæge, som vi har brugt i mange år.
Vi var forbi med vores lille blandingshund på 11 år, hvor vi havde fået en sen eftermiddagstid, som passede med vores arbejde. Vi fik svar på alle vores spørgsmål og hunden blev grundigt undersøgt og vaccineret. Vi kommer tilbage og får ordnet tænder.

22. Mai 2024

❤️❤️❤️❤️❤️

Vi havde det utrolige held at komme i hænderne på en læge på en dyreklinik i Havdrup by til tandrensning. 🦮🐕
Læge Fru Daniela Fernandez og sygeplejerske Maria Ravn Kristoffersen 🤝, gjorde deres arbejde fejlfrit🌹, min hund er meget lille og havde et problem, som mit barn også klarede ret godt* 🥰han kom hurtigt fra bedøvelsen og uden konsekvenser.❤️ Jeg kan ikke sige at jeg ikke var bekymret, jeg var meget nervøs, men forgæves!😊 Lægen har gyldne hænder og et kærligt hjerte ❤️🙏 så snart alt var overstået, tog jeg min lille pige fra hendes hænder og lægen sagde at vi mistede flere tænder og nu skal vi overvåge det og komme til undersøgelse en gang om året. 👍Klinikken er fantastisk! 🫶🤝 Kvaliteten af ​​servicen er kvalificeret høj, holdningen til dyr er oprigtig og varm.
Jeg rådgiver.
Tak!!!🫂

3. August 2023

Skrevet på vejne af Jan Nexø

Skrevet på vejne af Jan Nexø

Havdrup dyreklinik er dyrenes sted👍
Et dygtige og meget professionelt personale, Jeg måtte desværre aflive min hund Bamse efter længere tids sygdom. Havdrup dyreklinik (Kristen F.) var med hele vejen under forløbet og jeg følte mig meget tryg ved deres behandling.
Da dag desværre kom hvor Bamse skulle aflives
(Det kom pludselig)
Sørgede Havdrup dyreklinik for at der blev tid til at aflive ham i et ellers fuld program samme dag
Kirsten F. var helt fantastisk der var ingen stress, familien og jeg fik alt den tid vi skulle bruge til at tage afsked med ham.
Et stort tak til Kirsten F
Jeg har altid været yderst tilfreds med at komme hos Havdrup Dyreklinik og jeg kan kun give dem min varmeste anbefalinger

Jan Nexø

28. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en suveræn oplevelse at…

Det har været en suveræn oplevelse at få vores hund opereret hos Havdrup dyreklinik. Vi har snakket med 3 forskellige på klinikken og alle 3 med samme høje service og professionelle niveau. Vi har følt os meget trygge med at aflevere vores hund i fremmede hænder. Vi er blevet godt informeret både før og efter ift. til forløb, pas og pleje.
Vores nye dyrelæge klinik og varmeste anbefaling herfra. Stort 12 tal.

23. März 2023

Kun de varmeste anbefalinger

Efter 13 år, måtte vi i dag sige farvel til vores dejlige Amerikanske Cockerspaniel. Det var så sidste gang vi skulle til dyrlægen med ham. Vi har brugt Havdrup dyreklinik gennem alle 13 år og kan kun give dem vores varmeste anbefalinger. Hvis vi får hund igen vil det helt sikkert være her vi vil komme.

17. März 2023

Meget serviceminded og profesionelle

Jeg har for første gang brugt Havdrup Dyreklinik i forbindelse med operation af en hund. Jeg kan give Havdrup Dyreklinik mine bedste anbefalinger. Hele vejen igennem forløbet er jeg blevet vejledt meget professionelt og på den mest serviceminded måde. Jeg er meget taknemmelig. TAK for super god service.

27. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har nu brugt havdrup i i et…

Vi har nu brugt havdrup dyreklinik i et år, og vi er såååå glade for det valg.
Kirsten Frederiksen er en super dygtig, omsorgsfuld og kærlig dyrlæge.
Vi har lidt udfordringer med vores hund, men hos Kirsten føler vi os i trygge hænder, og går altid derfra med en god følelse, og med nogle brugbare svar og muligheder.

26. Mai 2021

Fantastisk dyrlæge

Vi har altid haft mange dyr og har derfor været i kontakt med mange dyrlæger. Jeg føler mig derfor "kvalificeret" til at vurdere vores nuværende dyrlæge Kirsten Frederiksen hos Havdrup Dyreklinik og hun er bare fantastisk. Udover at hun er en yderst kompetent dyrlæge så er hun som person utrolig behagelig, og kan på det kraftigste anbefale Kirsten Frederiksen og Havdrup Dyreklinik.
Det er kun ærgerligt at de ikke også behandler heste, så må "nøjes" med at få behandlet min hund og katte hos Kirsten :-)

3. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr