Personlig kontakt! Även om det blev tokigt vid leverans, fick jag kompensation o ett gott bemötande! Kommer köpa igen, men inte bara för bemötandet utan oxå för bra varor som jag uppskattar, tack! 🤩... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag älskar verkligen den här butiken! Så otroligt fina kläder och underbara inredningssaker – allt känns noga utvalt och speciellt. Anna som äger butiken är helt fantastisk. Hon är så omtänksam,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En liten oas i Åkersberga men som också med lätthet nås via webbshopen. Känner alltid att jag som kund är i fokus och får alltid den bästa och ärligaste servicen. Är det något man saknar så gör Anna... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mysig butik Varmt bemötande Mycket bra sortiment Ofta generösa erbjudanden ALLTID trevligt att gå dit och så gott som alltid någonting med mig hem Tack Anna med medarbetare🤗
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Härliga Rum – Din livsstilsbutik i Åkersberga Välkommen till Härliga Rum! Vi är en personlig livsstilsbutik i hjärtat av Åkersberga, där vi erbjuder ett unikt och handplockat sortiment av damkläder, inredning, presenter och rustika möbler. Vår ambition är att skapa en inspirerande miljö där du hittar noggrant utvalda produkter som speglar både stil och kvalitet. Mer än en butik – Vi erbjuder homestyling Utöver vårt butikssortiment arbetar vi även med homestyling. Oavsett om du vill ge ditt hem en uppfräschning, förbereda en bostad för försäljning eller skapa en harmonisk inredning, hjälper vi dig att lyfta fram ditt hems fulla potential. Besök oss Kom in och låt dig inspireras! Vi ser fram emot att guida dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att hitta det lilla extra – både till hemmet och garderoben
Kontaktinformationen
Bergavägen 14 D, 18430, Åkersberga, Schweden
- 070 749 26 11
- anna@harligarum.se
- harligarum.com
Går du in i Härliga Rum-butiken
Går du in i Härliga Rum-butiken, går du garanterat ut med en påse med något fint i❤️

Fina o härliga kläder
Fina o härliga kläder, trevlig personal alltid ett gott bemötande.

Antwort von Härliga Rum
Lätt att handla och snabb leverans och…
Lätt att handla och snabb leverans och jättefina kläder.

Antwort von Härliga Rum
Alltid trevligt och positivt bemötande
Alltid trevligt och positivt bemötande. Snygga och fina plagg. Aldrig en sur min, om man kommer tillbaks för att plagget inte kom överens med mina andra egna kläder här hemma.
”Härlig” affär, helt enkelt!
Vänligen
Annica Westren
Fina moderiktiga kläder till bra priser…
Fina moderiktiga kläder till bra priser alltid ett trevligt bemötande i butiken!'
Härlig atmosfär i butiken. Fint utbud av både kläder och inredning. Alltid nöjd
Bra service, trevlig personal
Mysig butik
Fin, mysig och inspirerande butik med glad personal :-), kundkvällen var toppen!
Fin butik med både kläder och inredning…
Fin butik med både kläder och inredning samt fina presenter.
Supernöjd med det jag beställde
Supernöjd med det jag beställde. Snabb leverans och jättebra kommunikation.
Alltid trevligt när det arrangeras…
Alltid trevligt när det arrangeras event personalen så till mötes gående mycket trevliga samtal med andra kunder
En butik fylld av värme
En butik fylld av värme, vackra kläder o ting. En butik där man känner sig sedd och omhändertagen
Trevlig butik med kläder som oftast…
Trevlig butik med kläder som oftast tilltalar mig, Anna är duktig o trevlig säljare.
Så mysig butik med fina kläder och…
Så mysig butik med fina kläder och trevlig personal
Fina kläder & trevligt bemötande 👍
Fantastik service och härliga…
Fantastik service och härliga produkter, alltid en fröjd att besöka och handla av er

Antwort von Härliga Rum
Härliga fina mannekänger och personal
Härliga fina mannekänger och personal. Trevlig atmosfär och kläder. Kanske större lokal vid visning.
Alltid nöjd när jag har handlat hos…
Alltid nöjd när jag har handlat hos Härliga Rum.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.