Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen
Unternehmen hat geantwortet
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dänemark
Virkelig behagelig oplevelse og betjening.
Desuden får jeg en god klipning til en god pris.

Antwort von hari
Jeg havde fornøjelsen af at blive klippet af Danny, der ikke sparede på tiden og gjorde et fantastisk stykke arbejde for 300 kr. Derudover var det super nemt at bestille gennem hjemmesiden med live opdateringer på ventetid, så man ikke skal sidde og vente i 20 min 🤩

Antwort von hari
Så profesionelle og søde. Skøn oplevelse
💚Malene

Antwort von hari
Som altid er personalet i Hari søde og imødekommende
Altid en god oplevelse her. En god klipning. Jeg kan især lide den rolige atmosfære der er i salonen.

Antwort von hari
God betjening og service.
Min søn elskede sin frisure 👌🏼💪🏼😊

Antwort von hari
Hej Barbera (Lyngby Hovedgade)
Mit hår blev præcis som jeg ønskede, virkelig flot klippet. Der er en dejlig stemning i salonen, og du er bare så sød.
1000 tak for en dejlig dag 🫶Libbie

Super imødekommende og servicemindet. Megt lyttende. Godt resultat

Antwort von hari
Bliver ofte klippet her og værdsætter at jeg altid kan blive klippet med kort varsel. Desværre kan man ikke altid komme til hos den samme, men de klipper selvfølgelig godt alle sammen 😉

Antwort von hari
Jeg har haft flere frisører som jeg ikke har været tilfreds med, men nu har jeg fundet et godt sted, var der i går og er meget tilfreds, det kan på det varmeste anbefales, Synd jeg kun kan give 5 stjerner, det er slet ikke nok.

Antwort von hari
Meget tilfreds med min klip på Østerbro . Adriana er meget dygtigt og mega sød🌺💝

Antwort von hari
I have always had good encounters with the hairdressers at Hari in Carlsberg and I have been there a bunch of times.
Today I went to get my hair cut. The hairdresser asked me what I would like, a couple centimeters of and thinned it out. When he was done, I asked him if he could cut two centimeters more off which ended in a bad attitude and him saying that he now has to do everything once again, even though I have asked for it before and none of the other said anything about. In the start, I also asked to get it thinned out, he did not do this even though I asked for it.
Unfortunately leaving with a feeling that the service that’s usually is there wasn’t there today, thus resulting in a feeling that I did not get my moneys worth.

Fantastisk ny frisør på Godthåbsvej - anbefaling herfra

Antwort von hari
Femte besøg med en anden frisør en tidligere og igen super glad og tilfreds med resultatet. Denne gang med Alex på Gammel Kongevej. Han kom med gode råd til klipningen og det blev fantastisk.
Har nu endnu en favorit frisør jeg kan vælge mellem 💇🏻♀️🙏🏻😍

Antwort von hari
Super fin oplevelse hos Hari i Hellerup.
Faldt for konceptet med at man kan få en tid samme dag og blive klippet til en virkelig god pris, så det måtte prøves og jeg blev bestemt ikke skuffet.
Frisøren var virkelig sød og super professionel, jeg fik en masse gode råd til styling af mit hår, og en perfekt klipning, så er 100% tilfreds og kommer helt sikkert igen:-)

Antwort von hari
Altid søde og rare frisøre de gør det godt 👍

Antwort von hari
Fik en fantastisk god behandling og klip af Mathias. Han fik i den grad rettet op på en mislykket klip. Tak for det

Antwort von hari
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.