Jeg besøgte Hari for nogle måneder tilbage og har længe ville skrive denne anmeldelse om min gode oplevelse. Jeg blev klippet i Hari på Østerbrogade af en sød, opmærksom og imødekommende kvinde fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har brugt Hari som min Go To Cutter siden juni 25. Elsker at jeg kan booke den første tid om morgenen, når jeg nu alligevel skal op på lokum om natten 😆. Det er den perfekte start på min weekend. At... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god oplevelse! Så søde og tog sin tid og gav råd. Hele systemet med at bestille et nummer online fungerer super godt! Kommer igen
Unternehmen hat geantwortet
Mit første besøg hos Hari Lyngby ✂️ Rigtig god oplevelse - alt fra bestilling af tid til selve klipningen og den fine behandling af frisøren. Elsker konceptet - man kan altid få en spontan tid, uden... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos hari koster det altid 300 kr. Vi lader baristaer om kaffen, massører om hovedbundsmassagen og har sagt farvel til vask og farve. Vi fokuserer nemlig kun på at klippe!
Dänemark
Rigtig fin oplevelse på Østerbro - frisør lyttede og lavede et fint resultat - der var en god stemning .
VIRKELIG serviceminded og dygtigt personale.
Kommer helt sikkert igen!
Altid en fornøjelse at blive klippet i deres saloner.
Så imødekommende og profesionelle
Top godt nyt sted på østerbro! Professionelt og effektivt 👌

Antwort von hari
Aeman laver endnu en gang et fantastisk stykke håndværk !! Altid en fornøjelse med en god klipning i behageligt og imødekommende selskab✌️ kan kun anbefales

Antwort von hari
Min søn blev i dag klippet hos Hari på Frederiksberg af Danny. Faktisk var det 2 ud af 2 gange at han blev klippet af Danny, hvilket vi var meget tilfredse med. Danny klipper flot, er omhyggelig og leverer service på sin helt egen stille måde.
Bedste anbefalinger herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nada er absolut en både dygtig og sød frisør, og jeg blev fri for alt det sædvanlige frisør nusseri med vask og føn.
Fik en super fin herreklip af Marlene som er ny frisør hos Hari i Lyngby. Håret sidder lige som det skal og vi fik en hyggelig snak 😊
Har været det 2 gange før, hvor det var en god oplevelse. I dag var der et nyt ansigt. Hun var ubehøvlet og dårlig til at kommunikere. Jeg viste med fingrene, hvor meget der skulle klippes af (omkring 3-5 cm), og frisøren blev ved med at sige "Det må være 1 cm". Nej, sagde jeg - mere end det og viste igen, det der svarer til 3-5 cm. Hun blev ved med sit 1 cm. Da jeg spurgte om hun havde et målebånd, blev hun så rasende, at hun flåede forklædet af mig, og sagde, at så kunne hendes kollega klippe mig. Men det skulle jeg ikke nyde noget af - jeg rejse mig derfor og gik min vej. Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg givet 0.

Antwort von hari
Hurtig og effektiv, rigtig sød og mega godt klippet. Kunne ikke være bedre 🙂

Antwort von hari
Igen en rigtig god oplevelse at blive klippet👍🏻👍🏻👏🏻😀Tak.
Steffen Andersen

Antwort von hari
Utrolig imødekommende frisør , som anerkendte at jeg sidst var skuffet over min klipning et andet sted i hari, og hun gav mig den gratis , det havde hun slet ikke behøvet og ydermere klippede hun mig rigtig flot ) tak kommer helt sikkert igen her )

Antwort von hari
Super nemt med booking, og en yderst kompetent herre som klippede mit hår, kan desværre ikke huske hans navn. Meget anbefalelsesværdigt!

Som altid : meget tilfredsstillende at blive klippet i HARI

Antwort von hari
Skøn betjening, dygtig frisør, dejlig stemning, fleksibel tid og i det hele taget min yndlings salon❤️❤️
Tak til Maja❤️

Antwort von hari
Altid venlige og smilende. Får hvad j betaler for

Antwort von hari
Meget dygtig frisør Marlene Johansen. Dygtig til at klippe og dygtig til at se hvad der ville klæde mig og havde en utrolig god måde at komme med forslag på - dejligt at føle sig tryg og set i frisørstolen. Jeg gik glad derfra. Tak

Antwort von hari
Hurtigt og behageligt, dygtig frisør

Antwort von hari
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.