Happyvape Bewertungen 112

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb eerder zonder problemen besteld, maar zie nu veel klachten van anderen, voornamelijk rond januari 2025. Hoewel ik geen officiële gegevens kan delen, lijkt er iets mis te zijn met de se... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling geplaatst begin juli.. meerdere mails gestuurd,, zogezegd terugbetaling in gang gezet (eind juli) en momenteel bijna 3maand aan het wachten op mijn geld. Krijg geen gehoor meer op geen en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

update! ze gaan het oplossen! maar er gebeurd juist niets... De boodschap van Happy vape: We willen open en eerlijk zijn over wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Door onverwachte problemen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In december van 2024 een bestelling geplaatst,2 maanden en 4 mails (zonder reactie) verder en mijn bestelling staat nogsteeds op 'in behandeling'. Ik vind het belachelijk dat er zo veel mensen zijn d... Mehr ansehen

1.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Oplichters

ze schrijven dat ze het hebben verzonden, maar ik heb niets ontvangen. Ik heb om de track-end-trace-code gevraagd en ze zeggen dat ik deze binnen een paar dagen zal ontvangen, maar er komt niets. Ik waarschuw je tegen winkelen op deze website, het zijn oplichters.

2. Februar 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

A lot of hold up and barely no contact

I got a lot of complaints about the delivery time and the messy customer service besides that did they postpone my delivery date by 4 days (because of the late packaging and sending) after it was “sent” i didn’t receive no type of track and trace mail for 2 whole days because it didn’t arrive at the PostNL’s central point and after it arrived at the central point it got delayed AGAIN but eventually i got what i asked for (with a lot of hold up)

3. Januar 2024

Product is great

Product is great. Received it after 18 days in perfect conditions:) Angelo was very helpful, and contacted me twice to confirm my address details.

Can't wait to get my hands on some more goodies!!

15. August 2023

STAY AWAY! Scam

No customer service, they take you money and don't send anything. I have been mailing for weeks now, and they seem to just be a scam. Stay away!

29. Juli 2023

Gevaarlijk, pas op!

Gevaarlijk, pas op!

Cart besteld om te testen, blijkt namaak te zijn van het merk ''rove''. Op darkweb kan je deze carts veelvuldig vinden.

Het gevaar van neppe cartridges is dat je geen idee hebt wat erin zit en dat jouw gezondheid dus afhankelijk is van de makers van dit nep product.

Ik kan talloze redenen opnoemen waarom dit product slecht voor je gezondheid kan zijn:
-Er kunnen bestrijdingsmiddelen gebruikt zijn bij de wiet die hiervoor verwerkt is.
-Er kunnen ook syntethische stoffen gebruikt worden om de effecten van THC te simuleren, waar deze stoffen vandaan komen en welke effecten dit op jou kan hebben is onduidelijk.

Kortom, koop hier niet als je je gezondheid belangrijk vindt. Er zijn wel degelijk stichtingen die wel THC olie verkopen die wel veilig is.

17. Juli 2023

Diep teleurgesteld…

Ik ben diep teleurgesteld in mijn recente ervaring met Happy Vape. Na het plaatsen van mijn bestelling zeven dagen geleden en het ontvangen van een orderbevestiging, heb ik tot op heden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Het meest frustrerende aspect van deze situatie is het totale gebrek aan communicatie van hun kant. Ondanks mijn e-mail naar de klantenservice, heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen.

Als klant begrijp ik dat er vertragingen kunnen optreden, maar het is onaanvaardbaar om zeven dagen te wachten zonder enige update over de status van mijn bestelling. Het gebrek aan transparantie en de afwezigheid van enige vorm van klantenservice maken deze ervaring des te teleurstellender.

Als gevolg van deze negatieve ervaring overweeg ik serieus om mijn toekomstige aankopen elders te doen. Happy Vape beweerde betrouwbaarheid en snelle levering, maar ze hebben duidelijk niet aan deze verwachtingen voldaan. Ik had op zijn minst een tijdige en duidelijke communicatie verwacht, evenals een oplossing voor het uitblijven van mijn bestelling.

Ik zou andere potentiële klanten willen waarschuwen voor de slechte service van Happy Vape. Het is teleurstellend om te zien hoe een bedrijf dat zich presenteert als betrouwbaar en klantgericht, zo'n gebrek aan professionaliteit en zorg voor hun klanten toont.

Ik hoop dat Happy Vape deze feedback serieus neemt en stappen onderneemt om hun service te verbeteren. Klanttevredenheid en communicatie zouden topprioriteit moeten zijn voor elk bedrijf, en het is duidelijk dat Happy Vape hierin tekort schiet.

Ik raad ten zeerste af om aankopen te doen bij Happy Vape totdat ze hun problemen oplossen en een betere klantenservice bieden.

13. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering! Klantenservice zou iets sneller bereikbaar mogen zijn. Verder top producten, en zeker een beoordeling van 5 sterren waard.

26. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

This is a scam

This is a scam, do not fall for it!
They will take your money and never ship your product!

EDIT ***
After weeks of wait, the product arrived.
It’s amazing.
So I am updating the review to 4 stars.

24. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb altijd goede ervaringen gehad…

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met deze gasten. 1 keer had ik service na verkoop nodig en dat verliep ook vlot. Gebruik het nu al een tijdje en dat gedoe over last van de longen dat ik in een eerdere review lees is in mijn ervaring niet waar. Eerder integendeel, thc bapen, en dan zeker met deze kwaliteit is veruit te verkiezen boven blowen me dunkt .

26. März 2023

Correct/

Normaal schrijf ik nooit revieuws maar omdat sommige misgunners hier happy vape slecht willen maken besluit ik to h mijn ervaring te delen, die ene misgunster hier paar comments onder beweert levensgevaarlijk en dit maakte me wel parra, waarop ik besloot rechtstreeks rove uit amerika te contacteren en zij bevestigden mij dat happy vape een vaste klant is van hun en dat zij al aantal jaren samenwerken

14. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Half om half

Na wat over en weer gemail met de klantendienst van happyvape hebben ze een herzending gestuurd aangezien post.nl men pakket kwijt was. Spijtige zaak maar niet mijn probleem…..

Toffe service alleen had dat iets vlotter gemogen. Voelde me opgelicht na een week mailen zonder antwoord…..

Uiteindelijk alles in orde. Even wennen maar werkt goed 👍🏻

9. März 2023

Geen bevestigingsmail gekregen

Geen bevestigingsmail gekregen, 2x een mail gestuurd met bestelnr. 0% respons. Geen pakketje geleverd, helemaal niks... Lijkt op scam! Nooit meer! 144euro zie ik nooit meer terug, zo lijkt het... byebye...

8. Januar 2023

Altijd goede service

Altijd goede service
Als je hier een cartridge hebt die niet naar smaak is word hiervoor altijd een compensatie geboden lekkere soortjes ik persoonlijk heb de hele webshop al uitgetest
en vind de carts sativa zeer goed en de thc snoepjes zijn ook zeer goed de rove batterij is ook heel clean og pipe batterij zeer mooi afgewerkt de cbd carts zijn goed voor overdag.

1. Januar 2023

Levensgevaarlijk!!!

Levensgevaarlijk!!!
Niet hier bestellen!!!!

Ze gebruiken fake cartridges van het merk Rove, maar ze sturen het zonder de verpakking en QR code. Wie weet wat er allemaal in de olie zit kan vitamine e zijn dat long problemen veroorzaakt. Heb het zelf gekocht en gerookt heb al paar dagen last van me longen. Niet bestellen hier!!!!!!

28. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb vorige week dinsdag al besteld

Ik heb vorige week dinsdag al besteld, geld overgemaakt en alles en niemand reageert op mijn mails, totaal geen contact met de klant opnemen over problemen, ik heb alleen 1 bevestigingsmail gehad en verder geen track&trace code van post nl, hoop dat iemand van de “klantenservice” dit leest en mijn pakketje gauw opstuurt, word hier heel geïrriteerd van.

30. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr