HappyJuicy Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door menopauze ben ik flink aangekomen, toen werd erg moeilijk om überhaupt een gram af te vallen. Ik ben zeer sportief, hardlopen, krachttraining, wandelen en yoga zijn mijn wekelijks routine. Maar... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen track&trace ontvangen! Pakket werd onbemand achtergelaten voor de deur met temperatuur van 26 graden. De bezorger had even kunnen bellen of in ieder geval het pakket bij de buren of achter de c... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bezig aan dag 3 en tot nu toe positief. De sapjes wisselen tussen lekker, neutraal en snel doordrinken maar goed gekoeld zijn ze allemaal goed te doen. Tot nu toe weinig bijverschijnselen zoals hoofdp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren heb ik mijn 7 daagse sap kuur afgerond. Ik ben begonnen met deze kuur omdat ik graag mijn lichaam een reset wilde geven en een paar kg kwijt is altijd fijn. De afgelopen weken/maanden w... Mehr ansehen

1. Catering- und Getränkeanbieter
  2. Obst- und Gemüseverarbeitung

Vom Unternehmen geschrieben

HappyJuicy (ook wel HappyJuice) biedt hoogwaardige en gezonde sapjes aan van vers en met zorg uitgekozen groente en fruit van het platteland uit eigen regio.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

434 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Verrassend lekkere sapjes

Verrassend lekkere sapjes, duidelijk schema. De 3-dagenkuur is heel goed te doen. Ik voel me goed en ben anderhalve kilo lichter.

Antwort von HappyJuicy

Dag Elske, bedankt voor je review! Het doet ons goed om zulke positieve ervaringen te lezen. We zien je graag weer terug in de toekomst! Met vriendelijke groeten, het Team HappyJuicy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op tijd en bevroren! Vrolijke kleurtjes.

De sapjes kwamen op tijd binnen en goed verpakt. Ze waren flink bevroren. Ik heb ze in de koelkast gezet en de volgende ochtend waren ze nog niet volledig ontdooid. Omdat ik pas om 10 uur mijn 1e sapje mocht (detox kuur), kon ik ze vroeg in de ochtend eruit halen en alsnog laten ontdooien. De uitleg van de kuur is heel goed, de mailtjes die ik vooraf kreeg met informatie ook. Er staan nu allemaal vrolijke kleurtjes in mijn koelkast.

Antwort von HappyJuicy

Beste Daphne, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat alle informatie goed en duidelijk was voor je. Leuk om te horen dat je geniet van onze sapjes en van alle vrolijke kleurtjes als je de koelkast open doet! We zien je graag opnieuw verschijnen in de toekomst! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig op tijd en diepgevroren…

Keurig op tijd en diepgevroren geleverd. Deze reset doe ik 2x per jaar en bevalt me goed.

Antwort von HappyJuicy

Hoi Esther, bedankt voor je review! Fijn te horen dat de levering vlot is verlopen, hopelijk heb je genoten van de lekkere sapjes! We zien je graag opnieuw verschijnen in de toekomst! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy

Heel fijne levering

Heel fijne levering, mooi op tijd, nog bevroren, top! De smaak is echt wennen, dag 1 vond ik er maar niets aan, dag 2 was het al beter. De vijf dagen achter elkaar waren te zwaar voor mij, vandaar dat ik de porties van de drie overige dagen nog in de diepvries heb zitten en dit 1 dag per week ga doen.

21. Mai 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi, bedankt voor je review. Het kan zijn dat je misschien even moet wennen aan de pure groentesmaak. Ze zijn in ieder geval erg gezond en we wensen je veel succes verder! Warme groeten van het HappyJuicy team

Heeeeerlijk aan mn sappenkuur bezig

Heeeeerlijk aan mn sappenkuur bezig. De sapjes waren prima en goed ingevroren toen ze aankwamen. Zeker dat ik weer bestel volgende keer! 👍

10. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von HappyJuicy

Hallo Aoife, bedankt voor je review! Super blij om dat te horen dat je de sapjes goed hebt ontvangen! Drink smakelijk :) Mvg het HappyJuicy team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt een aanrader om ff te resetten

Echt een aanrader om ff te resetten. Op de afgesproken tijd geleverd. Echt goed vol te houden, totaal verrassend geen honger gehad. Inmiddels 2,5 kilo al kwijt. 😍

30. April 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste Farida,
Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat de levering op tijd was. Super dat je geen honger hebt gehad en al 2,5 kilo bent verloren! Blijf zo doorgaan! Vriendelijke groeten van team HappyJuicy

Super Sappen.

Goede information, makkelijk bestellen, super snelle koude levering, lekkere sappen. Makkelijk te volgen.

7. Mai 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Edwin, bedankt voor je review! Fijn dat alles zo vlot verlopen is! Veel geluk met de sapkuur! We zien je graag terug verschijnen in de toekomst! Vriendelijke groeten van team HappyJuicy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De sapjes zijn vind ik lekker om te…

De sapjes zijn vind ik lekker om te drinken. Ik heb geen hongergevoel en voel me energiek ondanks de lage calorieën. De service van het bedrijf is prima en er wordt dezelfde dag op mail gereageerd. Een aanrader.

29. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Miranda, bedankt voor je review! Fijn dat de sapkuur goed is verlopen en blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! We zien je graag terug in de toekomst! Vriendelijke groeten HappyJuicy Team

Lekkere sapjes

22. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Yara, fijn om te horen dat je onze sapjes zo lekker vindt, daar worden we altijd blij van! We zien je graag een keertje terug in de toekomst! Vriendelijke groet van team HappyJuicy

Heeeeerlijk aan mn sappenkuur bezig

Heeeeerlijk aan mn sappenkuur bezig. Ze smaken allemaal heerlijk en ze worden netjes bevroren geleverd. Zeker dat ik weer bestel volgende keer!

19. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Wendy, fijn om te horen dat alles vlot verlopen is! Veel succes met de sapkuur! We zien je graag een keertje terug! Vriendelijke groet van team HappyJuicy

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

180ml flesjes voor een detox is wel erg…

180ml flesjes voor een detox is wel erg weinig

19. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Beste Yannick, bedankt voor je review! Jammer dat je dit zo vindt... De detox is vooral gericht op afvallen en dan is 6 sapjes per dag voldoende... Wat je kunt doen is altijd wat extra thee en water drinken als je toch een hongergevoel hebt. We hopen dat je de sapjes toch lekker vond! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sapjes ok levering verbetering nodig.

Ik zou een 5 geven wat betreft de sapjes zelf qua smaak en qua informatie alles dik in orde. De levering is een probleem niet op de afgesproken dag en zowel leverancier als vervoerder leggen de fout bij elkaar. Als consument heb je dus alleen het negatieve gevolg ervan dat je een dag later pas kan starten. Sapjes waren deels ontdooit. Daarom een 3.

18. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Beste Ilse, jammer dat de levering zo gelopen is, nochtans zijn we best tevreden over onze bezorgdienst aangezien die betrouwbaarder is dan andere pakketbezorgers, maar af en toe loopt het natuurlijk eens mis! We bieden je graag een mooie korting aan voor je volgende bestelling! Ik heb je al gemaild hierover! Vriendelijke groeten, Team HappyJuicy

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snelle levering, en duidelijk info.

15. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Richard, fijn om te horen dat alles vlot verlopen is! We zien je graag een keertje terug! Vriendelijke groet van team HappyJuicy

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wat ik jammer vind zijn de plastic…

Wat ik jammer vind zijn de plastic flesjes. Hergebruik zou toch de beste oplossing zijn in mijn optiek. Ook al geven jullie aan dat het gerecycled plastic is, is weggooien na één keer gebruiken niet meer van deze tijd!!

En jullie reactie betuigd wederom niet om het roer om te gooien. Ik verwacht niet dat jullie het gaan redden als bedrijf, als ik eerlijk ben. Hier ben je een klant kwijt. Ook al is er geen alternatief. Alternatief is nu toch zelf sapjes maken..

11. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Beste AE, ik begrijp je standpunt maar wil toch wat verduidelijken ;-) Lege flesjes, die bij ons BPA vrij zijn, worden gerecycled als je ze in de plastic afvalbak doet. We hebben gedacht aan het gebruiken van glazen flesjes maar dat blijkt minder duurzaam te zijn. Door het grotere gewicht van glas ten opzicht van plastic zijn de vervoerskosten hoger, wordt er meer brandstof gebruikt en het recyclen van glas is een energierijker proces dan plastic. Ik hoop dat je toch wat aan de sapjes hebt gehad! Vriendelijke groeten van het HappyJuicy team

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De levering was perfect in orde

De levering was perfect in orde, smaken verschillen , de 1 ste dag verliep goed , maar de 2 de dag naar de avond toe ging het niet meer , ik en mijn echtgenoot waren suf en misselijk. Dus de 3 de dag niet meer gedaan , jammer . Was onze 1 ste keer dat we dit deden. Blijkbaar toch niet voor ons weggelegd .

8. April 2024

Antwort von HappyJuicy

Beste Veronique, de sapkuur kan soms zwaar zijn idd als je het voor de eerste keer doet en meestal ook een teken dat je lichaam een detox nodig heeft... Als je onze tips volgt om je goed voor te bereiden op de kuur en tijdens de sapkuur zelf thee en water drinkt als je echt te veel honger hebt, kan dit helpen voor de bijwerkingen. Toch fijn dat je het geprobeerd hebt! Mvg, Team HappyJuicy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De website is overzichtelijk en je kunt…

De website is overzichtelijk en je kunt makkelijk bestellen. De levering was ook helemaal top.

28. März 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Jeanette, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is, dat horen we graag! Veel succes met de sapjes! Vriendelijke groeten van het HappyJuicy team!

Goed

Snelle en goede levering. Sapjes waren goed bevroren bij aankomst. Over het algemeen zijn de sapjes prima tr drinken.

25. März 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Lisette, de sapjes zijn soms best pittig maar smaken inderdaad prima al moet je misschien even wennen aan de pure groentesmaak. Ze zijn in ieder geval erg gezond en je gaat je vast beter voelen na de kuur! Veel succes verder! Warme groeten van het HappyJuicy team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi verpakt en vlugge levering

Mooi verpakt en vlugge levering, handige daglijst en lekkere sappen.

22. März 2024

Antwort von HappyJuicy

Hoi Ine, bedankt voor je fijne review! We doen ons best om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen dus waarderen je positieve feedback enorm! Vriendelijke groeten, team HappyJuicy

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr