Unternehmen hat geantwortet
Happiator har arbeidet som foredragsholder siden 1994 både nasjonalt og internasjonalt. Han vier livet sitt til å være inspirator og spre glede. Happiators visjon er at fler og fler opplever glede og deler den med andre.
Hønefoss, Norwegen
En flott samling og dag sammen med Arnt Sæther hvor vi alle fikk løsnet opp lattermusklene, fikk gjennomgått viktige forhold og tema vi ønsket og absolutt hadde behov for. En dag med masse glede og alvor i gode kombinasjoner. Tusen takk Arnt!

Antwort von Happiator.no
Foredraget var både engasjerende og motiverende, og foredragsholderen utfordret deltakerne på en måte som skapte begeistring i salen. Vi i Norsk Sykepleierforbund Buskerud startet dagen med dette inspirasjonsløftet, og det ga våre hovedtillitsvalgte både energi, glede og konkrete verktøy til å stå i et stadig høyere arbeidspress.
Tilbakemeldingene har vært mange – og tydelige:
Dette er et foredrag flere tillitsvalgte burde fått muligheten til å oppleve.

Antwort von Happiator.no
Tusen takk for et veldig interessant og inspirerende foredrag - en skikkelig vitamininnsprøytning for hele SFO-personalet vårt. Vi har fått et veldig godt grunnlag å bygge videre på, noe vi merket allerede dagen etter foredraget. Nå gleder vi oss til å ta fatt på veien videre, og håper vi får muligheten til å få Arnt på besøk ved en senere anledning:-)

Antwort von Happiator.no
Det er alltid fint å ha Arnt på besøk. Han sprer glede i måten han formidler på, han treffer stedet han er og snakker direkte til deltakerne. Han får oss til å le, reflektere og forstå at glede både er enkelt og vanskelig. Egentlig et foredrag man burde ha 1 gang hver mnd for å bli påmint dette.
Anbefales på det sterkeste!

Antwort von Happiator.no
Jeg tror det er det beste foredraget jeg har vært på noengang! Anbefales på det varmeste- livsvisdom på høyt plan formidlet med masse humor❤️

Antwort von Happiator.no
Jeg liker din synsvinkel på ulike temaer du tar opp♥️! Din ærlige direktehet er full av Undring og vennlighet - slik at jeg får motivasjon til gå inn og sjekke mitt eget ståsted! Takk🙏👍

Antwort von Happiator.no
Vi skulle alle hatt en "Arnt" i livet vårt. Han er så flink til å velge de stiene som går til positive steder. Han har en evne til å vise oss att, jaja slik ble det,men det blir også fint. Selv om man synes det er ensomt å være på bunn,så er vi alle der noen ganger,og da kan det bare gå oppover. Han ufarligjør det å være et menneske,vi har alle noe vi gjemmer inni oss,men det er ikke farlig å vise det frem. Takk Arnt.

Antwort von Happiator.no
Anbefaler Arnt sin foredrag på det sterkeste. Han er flink til å tilpasse budskapet til behovene til teamet han snakker for. Foredraget er tankevekkennde, motiverende og hysterisk morsomt

Antwort von Happiator.no
Jeg ble veldig inspirert etter forelesningen til Arnt på Landaasen, og fant mer glede i hverdagen etterpå. Anbefaler sterkt å møte han!

Antwort von Happiator.no
Föredraget Arnt hade för oss som jobbar som fosterhem, var bara helt super. En varm, empatisk och morsom man. Jag fick en påminnelse om att vara nöjd med vardagen mer, ja livet generellt, acceptera saker och speciellt; inte vara ett (eller fem) steg framför hela tiden men uppskatta NUET. Vilket kan vara väldigt svårt (har jag hört....) Så, tusen tack, för ett mysigt föredrag och fina kort vi fick tilldelat.

Antwort von Happiator.no
Foredraget på Sjøsiden i Horten var utrolig herlig og inspirerende. Gledet meg over å finne de gule "bøtene" som bestillingsvare på hjemmesiden din.

Antwort von Happiator.no
Fantastisk og morsom foredragsholder. Skaper stor engasjement hos publikumet. Føler meg heldig som fikk sett Arnt på Østfoldkonferansen for Palliasjon og Kreftomsorg.

Antwort von Happiator.no
Tusen takk til Arnt, han var AKKURAT det vi trengte! Ord kan ikke beskrive hvor mye vi lo, men foredraget ga også rom for ettertanke rundt det å være lykkelig og glad, og hvem som er ansvarlig for din glede.
Skulle ønske det fantes videoer av foredragene hans på nett, skulle gjerne ha opplevd det igjen!

Antwort von Happiator.no
Dette var bra! Arnt Sæter er et naturtalent. Han skaper glede, motivasjon og inspirasjon gjennom humor og alvor på en måte vi alle kan relatere til. Han fikk salen til å humre av latter og gøy gang på gang, samtidig som han fikk frem det viktige budskapet. Tusen takk dette var bra.

Antwort von Happiator.no
Tusen takk for et fantastisk flott foredrag som du holdt for oss på Eurofins Norge. En god opplevelse.

Antwort von Happiator.no
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.