I get a good experience
I get a good experience, and actually making a good profit from it. Payment in time and serious service
Bij Handyhand brengen we mensen die hulp nodig hebben in contact met mensen die kunnen helpen – snel, veilig en bij jou in de buurt. Van kleine klussen in huis tot schoonmaak en praktische hulp in het dagelijks leven. Wij geloven dat iedereen iets te bieden heeft. Via Handyhand kun je jouw vaardigheden inzetten als Handyhander of eenvoudig iemand vinden die jouw klus kan uitvoeren. Ons gebruiksvriendelijke platform en onze betrokken klantenservice zorgen ervoor dat je makkelijk aan de slag kunt en je tijdens het hele proces ondersteund voelt. Je kunt bij Handyhand terecht voor onder andere het ophangen van lampen, de montage van meubels, tuinonderhoud en schoonmaak, maar ook voor verhuishulp, kinderopvang, computerhulp en nog veel meer. Of je nu eenmalig hulp nodig hebt of regelmatig een extra paar handen kunt gebruiken: via Handyhand vind je een passende Handyhander bij jou in de buurt. Zowel particuliere als professionele Handyhanders bieden hun diensten aan tegen eerlijke prijzen. Je bepaalt zelf met wie je samenwerkt op basis van beoordelingen, prijs en ervaring. Lees onze beoordelingen en ontdek hoe Handyhand het makkelijker maakt om hulp te vinden voor jouw klus.
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen