Riktigt bra spegelskåp. Bra paketerat och tydliga instruktioner. Synd att lampan inne i spegeln inte fungerar 🥲 trots nya batterier och mycket pill och försök.
Nöjd över mitt köp hos Handlanu.se. Leverans kom visserligen i tre olika försändelser, vilket inte är så bra ur miljösynpunkt. (Därav minus en stjärna.) Men alla försändelser kom snabbt, inom en vecka... Mehr ansehen
Hej. Mottog en trasig termos på posten. Lyckades hitta en adress att chatta med. Svaren kom omgående. Lyckades skicka ett foto på den trasiga varan ( vilket inte är enkelt för en gammal tant) Fick frå... Mehr ansehen
Jättefin produkt. Bra pris, Lätt instruktion så tillome jag fattade och lyckades alldeles själv. Verktygen som behövs följer med👍🏼👌🏼
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen kundtjänst och mail som man kan…
Ingen kundtjänst och mail som man kan skicka klagomål. Sådant hanteras aldrig.
Varan (skrivbord) jag köpt var full med repor på ovansidan. Som sagt mail med bifogade bilder på skador besvas INTE!
Bra priser och snabba leveranser
Bra priser och snabba leveranser. Kan ej svara på hur varan är eftersom det är en present som ej är överlämnad än.
Det var bra skåp
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Supernöjd med Handla nu 🙏
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Jag vill uttrycka min uppskattning för den utmärkta servicen hos Handla nu. När min beställning skadades under transporten fick jag ett snabbt och professionellt bemötande via e-post. Utan dröjsmål skickade de en ny vara, vilket visar på hög servicekvalitet och kundfokus. Jag rekommenderar varmt Handla nu till alla som värdesätter trygg och pålitlig handel.
Är supernöjd
Är supernöjd! Snabb leverans. Bra monteringsanvisningar. Och precis så fint som jag hoppats på.
Snabb leverans
Snabb leverans. QLT Elektrisk Multicooker Tryckkokare – 6 Liter Fungerar super bra. Enkelt och smidigt. Perfekt till köket. Rekommenderar.
Min tvättmaskin är toppen på att…
Min tvättmaskin är toppen på att tvätta, men när den centrifugerar blir den som en raket – om jag inte passar den så har jag snart ingen maskin kvar i huset! 🚀🌀
Bra vara men dåligt packat !
Bra vara men som sagt dåligt packat! Som tur var allt okey .
Snabb leverans och bra produkter!
Sidogardinen fungerar fint trots sin…
Sidogardinen fungerar fint trots sin längd. Dock lite lång leveranstid.
snabb leverans bra bemötande vid…
snabb leverans bra bemötande vid problem med trasig tvålkopp då jag fick en ny snabbt
väldigt nöjd
mycket bra👍
Bra företag
Spegelskåpet levererades helt och perfekt från handla.nu
Alla delar med. Bra pris.