Handel Pro Bewertungen 46

TrustScore 2.5 von 5

2.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Złe towarzystwo!! Nic nie działało jak oczekiwany. Złożyłem więc skargę do TʀᴀᴅᴇsRᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ.ᴏʀɢ i dostałem zapłatę rozwiązanie i zwrot pieniędzy

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pracuję na platformie od ponad miesiąca, jest bardzo wygodny, a co najważniejsze prosty interfejs, długo nie musiałem się do tego przyzwyczajać. Szybko zorientowałem się w poszukiwaniu różnych instrum... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Finanzmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Wiodąca platforma handlowa w Polsce Handluj na rynkach Forex, kryptowalut i akcji z Handel Pro

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Złe towarzystwo!

Złe towarzystwo!! Nic nie działało jak
oczekiwany.
Złożyłem więc skargę do TʀᴀᴅᴇsRᴇᴄᴏᴠᴇʀʏ.ᴏʀɢ
i dostałem zapłatę
rozwiązanie i zwrot pieniędzy

26. September 2023

Odkryłem

Odkryłem, że manipulują akcją cenową i trwa to od pierwszego dnia. Nie poczujesz tego, dopóki nie przegrasz kilka razy z rzędu na tym samym towarze lub walucie. Wysłałem zdjęcia i dowody do specjalisty ensic;-romanamartey ց mαi l w celu przeprowadzenia audytu i dochodzenia. Bądź świadomy i ostrożny, jeśli możesz wyjść z pieniędzmi i nie inwestować w ich platformę.

19. August 2022

To ruska szajka

To ruska szajka. Przed konfliktem były opcje wpłaty za pośrednictwem Visa i kart, teraz mają tylko wpłatę Bitcoin na adres depozytu, no bo przecież sankcje odcięły ich od Swift. Zero kontaktu z kimkolwiek, z niejakim Sebastianem Majewskim który twierdzi że jest Polakiem a ma wschodni akcent, jak każdy w tej firmie. Nie wpłaciłam nic, ale bawiłam się na demo i ciągle koleś wydzwaniał kiedy wpłacę hajs a ja ich zbywalam, że najpierw chcę potrenować. Teraz jak do nich pisze to zero odzewu

13. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niestety jest do grupa zlodzieii i…

Niestety jest do grupa zlodzieii i oszustów. Miałem z nimi do czynienia , niestety po wpłacie na konto handel pro... niestety nie można odzyskać swoich pieniędzy. Nikomu ale to nikomu nie polecam tej złodziejskiej firmy

18. März 2022

OSZUSTWO

OSZUSTWO - nie wyplacili mi pieniedzy.Od listopada 2021 czekam na wyplate i cisza. Pani Ewa analityk jest nie osiagalna. Wyslalem meila na support i nie odpowiada.

3. Februar 2022

SCAM

SCAM - nie wyplacaja pieniedzy

13. Januar 2022

Szanowny Kliencie,

Prosimy o podanie adresu e-mail, który był użyty przy rejestracji na naszej platformie, abyśmy mogli Pana/i znaleźć i pomóc jak naiszybciej rozwiązać zaistniały problem.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Probuje zrobić wyplate z konta już od…

Probuje zrobić wyplate z konta już od miesiąca czasu. Pierwsze zlecenie wyplaty zostało odrzucone, Drugie zlecienie już od 1 ego grudnia czeka na potwierdzenie . Pani Ewa – analityk usunela konto ze skype i nie mam możliwości kontaktu w tej sprawie. Rowniez nie odpisuje na moje maile. To sa OSZUSCI! nie dajcie sie wkrecic!!!
Po napisaniu tej recenzji HandelPro poprosil mnie o podanie moich danych tj. e-mail i tel. kontaktowy, dane te podalem i od tamtej pory cisza. Pieniadze nadal nie zostaly wyplacone!!! OSZUSTWO!!!

20. Dezember 2021

Szanowny Kliencie,

zart

trudnosc w kontakcie z konsultantem, brak jakiejkolwiek odpowiedzi pomimo wielokrotnych prosb, nie polecam poczatkujacym, 99% ze stracicie swoje srodki i nie otrzymacie obiecanego wspracia.

9. August 2021

Antwort von Handel Pro

Dziękujemy za skontaktowanie się z Działem Obsługi Klienta.

Aby zapewnić szybkie i wydajne rozwiązanie, prosimy Pana/Pani podać nam adres e-mail użyty do rejestracji Pana/Pani konta w naszym systemie.

Doskonała usługa wsparcia 24/7

Doskonała usługa wsparcia 24/7, świetna okazja do zarabiania pieniędzy w Internecie przy niewielkiej inwestycji, rzetelna firma, szybkie wpłaty i wypłaty środków.
Na początku bałem się zacząć korzystać z tej strony, ale potem zdecydowałem i teraz bardzo się z tego cieszę. Poleciłem już tę firmę moim znajomym do pracy i rozwoju.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dobra okazja do zarabiania w Internecie…

Dobra okazja do zarabiania w Internecie przy niewielkiej inwestycji. Szybkie szkolenie w tradingu z zespołem profesjonalistów. Fajny interfejs platformy i projekt aplikacji. Bardzo szybkie wypłaty. Szeroka gama instrumentów handlowych i aktywów inwestycyjnych. Doświadczenie jest tutaj niezbędne, z doskonałym zespołem wsparcia 24/7. Nie sądziłem, że tak szybko zarobię pieniądze w Internecie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dla mnie ten handel stał się…

Dla mnie ten handel stał się przyzwoitym dodatkowym zyskiem, a dzięki okrągłym wsparciem dla profesjonalnych ekspertów, jest to stabilne. W przypadku szybkich płatności na wygodnym systemie monetarnym, który pozwolił mi spędzić więcej czasu z dzieckiem, a nie w pracy. Jednocześnie wymagane były duże inwestycje finansowe.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dobra okazja do zarabiania w Internecie przy niewielkich inwestycjach

Dobra okazja do zarabiania w Internecie przy niewielkich inwestycjach. Szybka nauka handlu z zespołem profi. Fajny interfejs platformy i konstrukcja aplikacji. Bardzo szybkie wypłaty. Duży wybór instrumentów handlowych i aktywów inwestycyjnych. Nie sądziłem, że mogę tak szybko zarobić w Internecie.

26. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Korzystam z tej aplikacji od dłuższego…

Korzystam z tej aplikacji od dłuższego czasu. To dobra okazja do zarabiania pieniędzy w Internecie przy niewielkiej inwestycji. Bardzo ważne jest tutaj zdobycie doświadczenia, w czym pomoże doskonała usługa wsparcia 24/7. Cóż, chcę również zauważyć, że bardzo podobał mi się fajny interfejs platformy i projekt aplikacji.

26. Juli 2021

Szukałem platformy, mentorów

Wcześniej, kiedy nie byłem jeszcze zorientowany w handlu i szukałem platformy, mentorów, którzy pomogliby nowicjuszowi zacząć i ostatecznie znaleźli Twoją firmę, to wydarzenie jest bardzo szczęśliwe do tej pory. Pracując tutaj, otrzymałem: szybkie szkolenie w zakresie handlu z zespołem profesjonalistów, dobrą możliwość zarabiania online przy małych inwestycjach, duży wybór narzędzi handlowych i aktywów do inwestowania. Po ukończeniu szkolenia i zarabianiu pierwszych pieniędzy na handlu, stał się moim głównym sposobem zarabiania pieniędzy. Teraz sam dobrze rozumiem cechy handlu, koniunkturę rynkową, kiedy trzeba kupować i sprzedawać towary. Przez cały czas, kiedy tu pracuję, mogę zauważyć wysoką niezawodność firmy.

20. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Przez długi czas szukałem czegoś…

Przez długi czas szukałem czegoś podobnego dla siebie, ponieważ od dawna chciałem zarabiać w Internecie. Tutaj odkryłem, że można zarobić dobre pieniądze w Internecie przy niewielkiej inwestycji, co jest bardzo miłe.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

To bardzo dobry dochód w Internecie

To bardzo dobry dochód w Internecie przy niewielkiej inwestycji! Szybkie szkolenie z zespołem profesjonalistów, którzy są zawsze w kontakcie, fajny projekt aplikacji i co najważniejsze szybka wypłata pieniędzy. Niedawno zacząłem używać i bardzo zadowolony. Polecam wszystkim, którzy chcą zarabiać na małych inwestycjach!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

W pierwszym etapie podobała mi się…

W pierwszym etapie podobała mi się szybkość wypłaty. Pracowałem na wielu platformach. Na innych platformach wypłata nie jest tak szybka. Istnieje wiele narzędzi wymiany i inwestycji. Myślę, że można tu dobrze zarobić, najważniejsze jest, aby działać mądrze. Bardzo podobała mi się ta platforma. Wszystkim, którzy chcą zarabiać w Internecie, radzę spojrzeć na tę platformę jako jedną z opcji zarabiania pieniędzy.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trading jest obecnie popularnym…

Trading jest obecnie popularnym sposobem na generowanie dodatkowego dochodu.Kicdy tu przyjechalem,nie wiedziałem zbyt wiele o tradingu.Nie mówiąc już o tym,jak tam zarabiać.Tutaj przeszedłem szybkie szkolenie z handlu z zespołem profesjonalistów.Doskonala usługa wsparcia 24/7.Handel jest dobra okazja do zarabiania pieniędzy w internecie przy niewielkiej inwestycji.Istinieje duży wybór instrumentów handlowych i aktywów do inwestycji.

10. Juli 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Pracuję na tej platformie od ponad 2…

Pracuję na tej platformie od ponad 2 miesięcy. Od tego czasu pracuję tylko tutaj. Podoba mi się, że wsparcie zawsze przychodzi tu na czas, może służyć radą i pomóc w rozwiązaniu problemu. Ale czasami duża liczba klientów potrzebuje pomocy i musi trochę poczekać. Ale to dobra rzecz w porównaniu z łatwą w użyciu stroną internetową. A co najważniejsze, podoba mi się, że dochód idzie bardzo szybko, bez żadnych problemów.

5. Juli 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr