HAIR SKINIFICATION Bewertungen 20

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter som bare virker og er drøje i brug. Bruger både kulshampoo,hydration shampoo, balsam og hårkuren. Blot en vask efterfulgt af hårkur, så er mine krøller blevet blødere og håre... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

HAIR SKINIFICATION er dansk hårpleje specialiseret til hovedbundsproblemer og udfordringer, og produceret i naturlige organiske ingredienser med fokus på hovedbundens sundhed. Flere af de innovative ingredienser er velkendte i hudpleje, og tilfører hårplejen unikke egenskaber. Frisøren bag HAIR SKINIFICATION har 35 års erfaring i branchen, og har i samarbejde med 2 producenter i Jylland skabt en uovertruffen livsstilsserie.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Virkelig skønne produkter

Virkelig skønne produkter! Vi er vilde med, at de er lavet på naturlige ingredienser og er veganske – det føles ekstra trygt, når de også bruges i min datters hår.
Både mit og min datters hår bliver så blødt, glansfuldt og lækkert hver gang. Vi kan slet ikke undvære deres hårolie (Almanora Nourishing Oil), som vi bruger efter hver hårvask – det er faktisk den eneste, vi bruger nu!
Kan klart anbefales

24. März 2026

Jeg har brugt shampoo bar

Jeg har brugt shampoo bar
nu i nogle uger og er fuldt ud tilfreds med både produktet og den hjælp jeg har modtaget undervejs.
Deres voks som jeg også har prøvet er let at bruge og former håret som det skal.

5***** herfra.

25. März 2026

Virkelig fantastiske produkter

Virkelig fantastiske produkter!
Dejligt at produkterne er produceret på naturlige ingredienser og er veganske, som gør godt i sensitive hovedbunde.
Produkterne efterlader mit hår glansfuldt og lækkert.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk oplevelse med Rosemary Lemongrass shampoobar!

Jeg fik anbefalet Rosemary Lemongrass shampoobar og var i starten skeptisk over for konceptet med fast shampoo. Men nu er jeg sindssyg glad for barren! Duften er perfekt afbalanceret – ikke for stærk, men dejlig og frisk. Barren er utrolig drøj i brug; efter 6 uger med daglig hårvask (jeg har kort hår) har jeg kun brugt omkring halvdelen af barren. Faktisk bruger jeg den også til hele kroppen, og den fungerer fantastisk.

Et stort plus er, at der ikke er noget plastikaffald, og den ser super minimalistisk ud i min bruser. Derudover er det lækkert at opleve et luksusprodukt fra et dansk brand – kvaliteten mærkes virkelig. Super service og hurtig levering gjorde oplevelsen endnu bedre.

Jeg vil helt sikkert fortsætte med denne shampoobar – den har overgået alle mine forventninger!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem fantastisk håndværk og…

Helt igennem fantastisk håndværk og skøn atmosfære. En oplevelse ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefales hvis du vil være i centrum ,og glemme hverdagens hamsterhjul. Vi har ikke alle mulighed for at genopstå, men her er det tæt på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter som bare virker…

Fantastiske produkter som bare virker og er drøje i brug.
Bruger både kulshampoo,hydration shampoo, balsam og hårkuren.
Blot en vask efterfulgt af hårkur, så er mine krøller blevet blødere og håret er meget nemmere at style. Jeg har brugt produkterne i et år og kommer ikke til at skifte tilbage til Olaplex .
I øvrigt er prisen også god ☺️

15. August 2025

De lækreste produkter, DER VIRKER

Jeg er så vild med produkterne fra Hair Skinification 🤍 Mit hår føles helt rent i dybden - og så dufter de produkter jeg har bare helt fantastisk. Derudover er emballagen bare super smuk og enkel, og må gerne stå fremme herhjemme 🥰

Ville give flere stjerne hvis man kunne det!!

17. Juni 2025

Ren velvære, skønne produkter

Jeg har haft flere af HAIR SKINIFICATION produkter, og jeg ELSKER dem. Især deres Hair Skin Peeling, den gør virkelig at jeg føler min hovedbund er ren og med en hårvask med Sensitive Hair Skin Shampoo derefter, så har man bare det lækreste dejlige rene hår der dufter fantastisk. Ren velvære

9. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ELSKER hydration mask fra Hair…

Jeg ELSKER hydration mask fra Hair Skinification!
Jeg har prøvet mange forskellige hårprodukter, men denne hårmaske er virkelig noget særligt. Fra det øjeblik man åbner krukken, bliver man mødt af en fantastisk duft. Konsistensen er lækker og cremet, og man glæder sig allerede ved første øjekast til at anvende den!

Det bedste ved denne hårmaske er dog resultatet. Jeg kan mærke, hvordan masken trænger ind i håret, og efter bare et par minutter føles mit hår blødt og smidigt. Efter jeg har skyllet masken ud, er mit hår utroligt lækkert.

Jeg bruger masken 1-2 gange om ugen, og den har virkelig gjort en forskel for mit hår. Det er blevet sundere, mere glansfuldt og mindre tørt. Jeg kan varmt anbefale denne hårmaske til alle, der ønsker at give deres hår lidt ekstra kærlighed.

12. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en shampoo med kul i gave…

Jeg fik en shampoo med kul i gave sidste år. Det er virkelig en skøn oplevelse, at få så rent hår. Mine piger er også begyndt at bruge denne, da de også føler samme velvære heraf.
Jeg er nu begyndt med shampoobar og conditionerbar efterfølgende. Jeg afslutter en gang om ugen min pleje af håret af med masken. Wow en fed oplevelse. Mine krøller kommer meget mere frem og mit hår er bare så blødt og naturligt at se på og røre ved.
Almindeligvis er mine hårprodukter gemt inde i brusenichen, men med disse produkter, tørrer jeg dem af og sætter dem frem på bordpladen, da de har et smukt udseende. Det medfører mange snakke med gæster, som komplimenterer disse. Det gør også at mine venner begynder at købe produkterne her, da de hører min historie herom.

3. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig imponeret over Hair…

Jeg er virkelig imponeret over Hair Skinification og deres produkter. Deres Charcoal Cleanser og Hyaluronic Hair Skin Serum, har virkelig hjulpet mig med min tørre hovedbund.

Deres nye Rosemary Lemongrass Shampoo Bar er også blevet en fast del af min hverdag den dufter skønt, skummer godt og efterlader mit hår rent og friskt uden at udtørre.

Kan varmt anbefale Hair Skinification til alle, der kæmper med tør hovedbund, eller bare vil have gode og effektive produkter.

3. Juni 2025

Fantastisk brand!

Det er simpelthen fantastiske produkter! Dansk producerede kvalitetsprodukter, til en overskuelig pris, som simpelthen bare VIRKER! Mit favorit produkt er deres Hair Skin Peeling - Mit hår føles så sundt og rent efter brug af denne.

17. Dezember 2023

Shampoo Bar

Shampoo Bar - super produkt.

Fast i form, praktisk på farten og i hverdagen. Renser effektivt og dufter fantastiske… prøv den!

25. November 2023

FANTASTISK kan kun anbefales

Kan kun anbefales det her er et kvalitets produkt hvor du får noget for pengene jeg har prøvet deres kul shampoo og den er fantastisk. jeg kan seriøst mærke at mit går føles sundere og mere friskt efter jeg har brugt det. Fantastisk dansk produceret
naturligt produkt hvor du får noget for pengene også perfekt til en gave. Så igen kan kun anbefales herfra

25. November 2023

HAIR SKINIFICATION

Denne nye lækre, og velduftende shampoo, som gør håret mega blødt, står og pynter på mit badeværelse i en flot flaske. Produceret i Danmark, hvilket er et kæmpe plus.

10. Oktober 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr