0 stjerner egentlig
0 stjerner egentlig. Dumme frisører klarer ikke å fylle kundenes ønsker. Jeg ville ha LAYERS men hun klippa det KORT. Ikke greit og waste av penger
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Styr unna Haircuts i Tønsberg. Skulle gitt 0 stjerner til daglig leder (DL) for værste kundebehandling ever, men minste var 1. Jeg skulle ha striper som jevnet ut det grå på sidene, blendet inn i min hårfarge, så jeg kunne sette opp håret uten grå sidepaneler. Jeg satt med folie i pannelugg og på sidene over ørene. Kom hjem, striper på sidene var skjoldete, flekkete, samt hele grå felt på begge sider og mørke, runde felt ved ørene. Frisøren brukte også for kald farge, så panneluggen og de runde feltene foran ørene ble kald mørk blond, mens resten av håret bak er varm blond. Sammen med grå felt, har jeg nå 3-farget hår.. Hele familien fikk noro-virus, så jeg ringte 5 dager etter timen og forklarte at stripingen ikke var bra. Jeg skulle komme tilbake når frisk. Jeg ringte igjen, da sykdommen tok tid, jeg skulle komme ned når frisk, så de fikk se på det. Møter så opp og DL sier at frisøren ikke har stripet sidene, som vi avtalte og som fremkommer av bildene jeg tok. Bildene ligger på Haircuts Goggle anmeldelsen jeg la ut. DL sier at det bare er luggen frisøren stripet (til 990,-!) og at jeg måtte betale for en ny runde med striper på sidene over ørene og tinningen. Hun sier også at håret er grått i felter fordi det har grodd ut (hele lengder og felt med grått og striper i mellom). Hun sier at INGEN har tatt imot en samtale fra meg (jeg ringte to ganger ifølge telefonlogg), og beskylder meg dermed for å lyve. DL sier videre at siden jeg ikke har reklamert på e-post, er det ikke bevis for at jeg har kontaktet Haircuts to ganger på telefon. Men: Telefonloggen lyver ikke. Jeg viser henne stripene på ene siden, ikke jevne striper og grå felt på andre siden, har med kvittering. Hun bekrefter at det er striper på ene siden, men kan ikke gjøre noe, da 14-dagers fristen for reklamasjon var ute.. Aldri opplevd noe liknende hos noen frisør - i hele mitt liv.
Useriøst, ufaglig og ekstremt dårlig kundebehandling av daglig leder! Var fast kunde der, men nå skal hele familien gå et annet sted. Jeg betalte 990,- for det grusomme resultatet. Jeg må bestille ny time hos en annen frisør for å rette opp det flekkete og dårlig stripede sidehåret, endre stripefarge til min hårfarge, da DL nektet å ta i mot reklamasjonen. Det blir en dyr affære å stripe på Haircuts, så anbefaler sterkt å styre unna Haircuts i Tønsberg. :((( Har du noe å reklamere på, skriv e-post og legg med bilder, da DL ikke tar det kunder sier eller telefonsamtaler seriøst. Jeg går videre med saken til Forbrukerrådet, som DL fikk beskjed om - for å få pengene tilbake så jeg kan rette opp i den tragiske stripingen hos en annen frisør - da DL nektet å rette opp i feilen. I følge Lov om håndverkertjenester m.m for forbrukere [håndverkertjenesteloven, Lovdata), kan forbruker klage innenfor «rimelig tid». Jeg tenker at telefonsamtale (refr. telefonlogg) til Haircuts 5 dager etter frisørtimen er innenfor «rimelig tid» og gir forbrukeren rett til å klage. Absolutte reklamasjonstiden er 2 år på frisørtjenester, til opplysning.
Foliestriper og korrigering i kort Bob til kjeven ble en dyr affære! 2500,-
Greit resultat, men kan være lurt å spørre etter ca.pris, da Haircuts Sellebakk benytter ytterkant prisene i sine påslag for korrigering.
Short or no waiting time turned into almost an hour.. Please be more honest and precise with the estimated waiting times .
Superfornøyd! Kort ventetid og en frisør som visste hva hun gjorde og heldigvis hadde fokus på hårklipp og ikke på small talk!
Ble tatt altfor mye av lengden, ville ha lang bob. Hadde hår til midt mlm skuldrene, nå er det 2 cm i nakken. Håret ble klippet rett av, og hakket litt opp bak. Er skjevklipt på begge sider,så måtte til annen salong i Tønsberg. I tillegg var frisøren stressa og skravla hele tiden, hadde ikke tid å lytte til hva jeg sa. Var kun 2 andre kunder der,så ingen kø. Er kjempeskuffet! Og har i tillegg dårlig råd,så nå gikk budsjettet i minus .
Klipte håret mitt hos Haircuts Sandefjord....og det er mildt sagt den værste klippen jeg har fått noen gang! Skulle klippe det litt kortere ( hadde langt hår til midt på ryggen)og forskjellige lengder så det ikke blir så tungt. Det ble ikke sånn idet hele tatt pluss at det var klippet skjevt. Endte opp med MYE kortere hår ( til skuldrene) enn vi ble enige om...
Jeg måtte bestille time hos noen andre i dag for å rette opp feilene sånn at jeg faktisk kan vise meg ute....
For meg ble det en ganske dyr klipp.....
Kommer aldri til å bruke Haircuts igjen noen sinne....Og jeg fraråder alle jeg kjenner fra å bruke Haircuts.
they gave me a reverse mowhawk when i wwanted a little trim
To ganger har jeg måttet dra uten å få hårklipp. På nettsiden står det at det er under 5 minutter ventetid. På skjermen i lokalet står det liten/ingen ventetid. Etter 15 minutters venting er det fortsatt to stk foran meg. Gir opp og finner en annen frisør.
Veldig flinke frisører, men et stort minus når man kommer dit kl 17.00 og alle tjenester er stengt. To frisører på jobb og ingen som venter. Står på alle sider at de stenger kl.18.00🤷♀️
På appen sto det at køen stengte snart, hadde vært fint om de kan vise riktig, så man slipper å ta en bomtur.
Klipper meg fast hos Kerstin som er fantastisk faglig dyktig og utrolig blid og imøtekommende!
Anbefales på det sterkeste ❤️ like flink på herre som dame klipp
Veldig flinke frisører.
Hører nøye på hva du vil ha, følte ikke dem stresset og hadde dårlig tid. Ble forklart og anbefalt gode produkter til håret mitt.
Kommer til å komme tilbake hit flere ganger, supre priser også ☺️
Her kan du ikke bestille striper feks halvlangt hår og tro du får priset som er satt på salongen. Etter mange år som kunde kan du få et påslag på 400:- før tykt hår, fast di sier at ditt tynne hår kan ikke ha den frisyren du ønsker. Forsvarer seg sedan med at du har så mange hårstrå i det tynne håret. Og så må jeg som kunde si ifra at ikke ha så mange striper som di gjør. Før di gjør tydelig ikke striper etter prislista uten sier di gjør fler og tar en annen pris og det skall du som kunde skjønne. Styr unna før du kommer ut med en regning som er absurd!! Ber di deg komme tilbake så får du ikke penger tilbake uten retter på andre feil di gjort og du må åke i onödan.
Sønnen min på 11 ble så fin som helst. Klippet seg i Tønsberg. Flinke fagfolk. Akseptable priser. Gratis parkering. Ragnar Sollie
Veldig greit. Noe dyrere enn andre, litt lang ventetid hver gang jeg er der, men ellers bra.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.