Das haben sich andere Leute angesehen
Farvel til langt og sundt hår
Jeg er tilflytter til Hvidovre og måtte derfor have ny frisør. Min datter har to gange været forbi haircompany hvor vi er blevet meget korthåret selvom aftalen kun var spidser… en enkelt gang forærede min kæreste mig en farvning men håret var helt gult bagefter og da jeg klagede prøvede de at tone det hvilket ikke hjalp på farven, til gengæld blev håret meget skadet og kæmper stadig for at få mit sunde lange hår tilbage som jeg flyttede til byen med… jeg synes dog de er meget venlige og snaksalige men det faglige niveau er for lavt ift hvad jeg er vant til. 2 stjerner for deres personlighed.
Er i dag blevet klippet hos haircompany…
Er i dag blevet klippet hos haircompany i Hvidovre. Nancy er rigtig sød og imødekommende og meget lydhør overfor dns ønsker. Hun anbefalede os selv at jeg fik klippet et godt stykke af,så mit hår blev sundt og dn god hårkur oveni. Rigtig fin klipning og pæne etager. Nancy leverer en rigtig god service og et flot resultat.
Mange år med gode oplevelser
Jeg var i december måned (2025) hos Hair Company i Hvidovre, hvor jeg fik lavet hår af Nancy – en yderst sød og behagelig frisør, som forstod præcis, hvad jeg ønskede. Jeg kom med ønsket om ombre, men hun anbefalede i stedet striber, da det ville fungere bedre til mit korte hår. Og jeg må indrømme: hun havde helt ret!
Jeg havde fået klippet mit hår i en anden salon to uger inden, og det var desværre gået helt galt. Jeg håbede derfor, at Hair Company kunne redde det – og det gjorde de virkelig. Servicen var i top, og resultatet blev langt over mine forventninger.
Jeg har tidligere kommet meget i salonen, da jeg boede i byen, men er siden flyttet og har derfor forsøgt at finde en ny frisør, der var lige så dygtig. Det er bare ikke lykkedes. Jeg har været hos flere af salonens elever gennem tiden, og fælles for dem alle er, at de altid har været søde, smilende og virkelig har gjort deres bedste for at give en god oplevelse.
Hvis du leder efter en frisør, der lytter til dine behov og leverer god service, kan jeg klart anbefale Hair Company i Hvidovre – og især Nancy. Hun er simpelthen så sød og et friskt pust i salonen.
Jeg har aldrig fortrudt, at jeg har fået lavet hår her, og jeg kommer helt sikkert igen 😊
Første og sidste gang jeg prøver det…
Første og sidste gang jeg prøver det sted
335kr for at jeg skulle vente 20 minutter på hun brugte 10 min på mit hår og klippede det som jeg ville ku gøre derhjemme
Jeg fik den bedste behandling i…
Jeg fik den bedste behandling i Hvidovre!
Jeg skulle have farvet lyse striber og klippes.
Jeg er allergisk over for hårfarve. Så jeg informerede hende (jeg kan desværre ikke huske hendes navn) om at det ikke måtte ramme min hud. Hun var meget professionel og meget påpasselig!
Jeg fik lige præcis det jeg gerne ville have og flere gode råd og vejledning med på vejen!
Meget meget tilfreds!
- Heidi
Her klipper vi efter vores eget hoved!
Ked af at jeg skal give 1 stjerne. For pokker en uprofessionel kundebehandling.
Nul velkommen, nul smil, 15 min forsinket uden vi beklager!
-Ung pige, med lyst til at blive frisket op, at prøve noget nyt, noget anderledes…….
“ klip efter frisør Mettes lyst og luner” lytter som i slet ik! ?
Gå ud af vores salon som du kom ind…… bare med en smule kortere hår -og smule fattigere
Alle kunde ønsker, som i DEM ALLE!!!!! “Det kunne jeg godt tænke mig”!!!!! Nope !!! Det kan ikke lade sig gøre, eller det er ikke pænt.
Vi snakker etager og pandehår tak? Må have min tvivl om hun overhovedet er uddannet.
Gud ske lov betalte JEG de 600 kr. og ikke min datter.
-jeg kunne have betalt det halve i Drop in salon og fået det samme for pengene, men med bedre kundeflair.
What the f…
Moren🤬
- til ENDNU en MEGET skuffet ung kunde.
Vi skulle lave et interview med en sød…
Vi skulle lave et interview med en sød dame. Vi blev modtaget rigtig godt. De var MEGA søde og professionelle
Jeg havde bestilt en farve og klipning…
Jeg havde bestilt en farve og klipning og mødte op til aftalte tidspunkt.
Efter en halv times ventetid gav frisøren besked på at de ikke havde tid.
Det skal kommunikeres i bedre tid.
Alle 5 stjerner til Freja i Hvidovre
Jeg har fulgt Freja, som elev hos Hair Company i Hvidovre og jeg er ovenud tilfreds over hendes talent og professionalisme hver gang. Jeg ved ikke altid, hvad jeg præcist vil have, men hun formår at fremtrylle de flotteste resultater med mit hår, hver gang. Vi har de hyggeligste stunder og jeg kan ikke anbefale hende nok! Hair Company er heldige at have sådan et talent hos sig 😍✨
Jeg havde en utrolig god oplevelse i…
Jeg havde en utrolig god oplevelse i dag hos Hair Company. Jeg skulle helt akut have rettet mit pandehår og jeg havde ikke booket tid. Nancy og en medarbejder var så søde at tage imod mig og hjalp mig med det samme med mit pandehår.
Jeg er så glad for mit nye pandehår og havde en dejlig oplevede hos dem.
Tak for god service Hair Company! :)
Betaling
Tak for i ville klippe mig
lige før stengetid, men ser prisen stemmer ikke, fik maskine klip og lidt med saks, og pris med maskin er 235, men betalte 335. Men tak for god service.
Var inde til en hårvask i Hvidovre
Var inde til en hårvask i Hvidovre, efter operation kunne jeg ikke selv. Jeg fik søde Linda, som var sød, forstående og ærlig omkring hvad jeg kunne gøre bedre for mit hår.
God oplevelse!
Frisør Annette i Lyngby var den første…
Frisør Annette i Lyngby var den første frisør der klippede mit hår nøjagtig som jeg ønskede. Vil absolut vende tilbage. Tak.
Find et andet sted!
Jeg har i mange år været trofast kunde og var sikker på, at man som frisør ville tage hånd om en klage fra en trofast kunde gennem 10 år, men jeg fik en lang næse.
Efter endt behandling påpeger jeg for frisøren, at mit hår stadig er meget mørkt i bunden (jeg har fået lagt striber i bunden), eleven fortæller at det er min egen skyld, fordi jeg har ventet 4 måneder siden sidst. Jeg klager over behandlingen og får en ny tid til farve af bund.
Behandlingen udføres af eleven uden der er en frisør i salonen. - mit hår er nu HELT hvidt/gråt/gult på toppen - der er simpelthen lavet en afblegning!! Mit hår knækker. Jeg siger, at håret er yderst lyst og ikke striber som jeg ville have. Eleven påpeger, at jeg bare skal glatte håret for at fjerne det gule skær…
Jeg kontakter igen skriftligt til salonen og klager, da jeg simpelthen begynder at tabe/miste mit hår - INGEN RESPONS. Jeg har forsøgt i flere dage nu. Men de ønsker åbenbart ikke at besvare mine mails længere.
Trofast kunde - 10 år også får man den her behandling! Sagen er anlagt med Forbrugerklagenævnet nu på baggrund af manglende respons og fejl behandling af mit hår.
Hold jer væk. YDERST Uprofessionelt !
Dårlig oplevelse
Jeg tænkte at det var på tide at prøve en ny frisør, så jeg valgte Hair Company i Hvidovre, da jeg syntes priserne så rimelige ud.
Men oplevelsen var ikke nogen succes. Jeg fik som først vasket mit hår, hvor shampooen ikke blev skyllet ordentligt ud - det blev gjort af receptionisten som jeg ikke tror har så meget erfaring med hår. Jeg sidder ved vasken i langtid før der endelig kommer en frisør og følger mig til stolen.
Nu ved jeg ikke om det er fordi, jeg er vant til min gamle frisør, som gerne ville snakke, men hende her gad hvert fald ikke. Hun virkede ligefrem sur. Derudover hørte hun egentligt ikke rigtig efter, hvad det var jeg ville have. Jeg sagde udtrykkeligt, at det ikke skulle klippes som page eller bukkes indad når hun tørrer håret.. og hvad gør hun, det direkte modsatte.
Jeg kom ud fra frisøren og lignede Will Byers fra Stranger Things.
Her kommer jeg ikke igen.
Dårlig oplevelse
Afd. i Hvidovre: Ingen er herre over sygdom, men det er ikke i orden, at de samme kunder bliver aflyst to gange i træk.
Så må det være muligt, at fordele det anderledes.
Fandt anden fantastisk frisør, som oven i købet var kr. 1.000,- billigere
Er kommet en del gange hos haircompany…
Er kommet en del gange hos haircompany i lyngby og har altid været meget tilfreds.
Havde en lidt dårlig oplevelse med en klipning af en ellers meget sød og behagelig elev, som desværre ikke fik leveret den høje standart jeg vil have, og normalt får hos haircompany. Da jeg kom hjem og kunne se resultatet ordenligt kontakter jeg haircompany, og fik så meget hurtigt en ny og gratis tid hos en super dygtig og sød udlært frisør som hurtigt fik rettet op på fejlene, og fik leveret den høje standart jeg normalt får hos haircompany. Alt i alt en rigtig god frisør og en fantastisk kundeservice! Kommer helt sikkert igen og igen og igen.
Bliv ikke farvet i Lyngby
Bliv ikke farvet i Lyngby
Frisørerne sætter eleverne til at farve hår uden at have nok tilsyn med dem, hvilket resulterede i at mit hår knækkede af.
Hair Company Lyngby er værd at tage hen!
Jeg blev igår klippet nede i Hair Company i Lyngby af Emil! Han er bare dygtig! Jeg er en meget tilfreds kunde!
Dårlig oplevelse i Lyngby
Dårlig oplevelse i Lyngby, eleven sagde hverken bu eller bæ, ledte efter hvor overtøj skulle hænge, derefter vand i hele hovedet. Frisøren sagde måske 4 ord til mig var 5 min forsinket grundet al det rod i Lyngby det blev også kommenteret da jeg sagde noget og fik at vide nu skulle hun koncentrere sig og der var jo kun sat 30 min. af. Alt i alt en dårlig oplevelse og frisuren med. Forretningen trænger i den grad til istandsættelse samt venlighed og humør 👎🏻👎🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.