Das sagen Bewerter
Det har vært altfor mange utkoblinger gode har i noentilfelle hattlang varighet. Slependen må nærmest sammenlignes med hvordan det er på fjellet.
Kjøpte leilighet å valgte litt tilfeldig Hafslund som strømleverandør. Etterfølgende har de ringet flere gange i uken å forsøkt å lure meg til å takke ja til dyre tilleggsvalg jeg egentlig ikke ønsker... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bestill strøm fra en av Norges mest foretrukne strømleverandører. Smart, enkelt og trygt.
Kontaktinformationen
Oslo, Norwegen
- hafslundstrom.no
Das haben sich andere Leute angesehen
Dere føler dere perfekt når dere lager…
Dere føler dere perfekt når dere lager masse penger, uten "lovlig" svindling hadde dere aldri det.
They send me scam SMS
I get a sms that I call them with links. But I have not call them at all have block them. I don't even live in Norway. Sms name was "HafslundStr"
Svindel på høyt nivå, styr unna om du kan!
-Tar betalt dobbelt for samme ting.
-Kutter strømmen uten varsel
-Nekter betalingsordninger og utsettelse.
Takk for at jeg mistet jobben og nå også leiligheten fordi jeg ikke har råd til husleien.
Hafslund Strøm er IKKE Hafslund
Hafslund Strøm er IKKE Hafslund. Fortum kjøpte Hafslund strøm i 2017 og har også kjøpt rettigheten til navnet slik at de kan "surfe" på Hafslunds gode navn og rykte. Tegnet avtale ved kjøp av hytte da jeg trodde jeg tegnet avtale med Hafslund. Fikk på første faktura belastning for noe som het "Grønt Valg". Det var en tjeneste jeg ikke hadde bestilt. Tok kontakt med kundeservice som sa at da fjernet de denne tilleggstjenesten. Men den dukker uansett opp på alle fakturaer. Forbanne svindlere! Nå er jeg ex-kunde.....
Ikke i stand til å fikse eget rot!
Brukt flere mnd. for å rydde opp i sitt eget rot. Over telefon blei jeg registrert på feil måler (som jeg ikke har tilgang til, så det var ikke mulig for meg å lese opp feil målernummer), og betalte strømregningen til naboen i 3 mnd. Så blei min strøm stengt. (Naturligvis da det ikke var strømabo. På min måler). Da dette skulle ryddes opp i klarte de ikke å avslutte mitt abonnement på naboens måler for å registrere meg på riktig. Blei til slutt kontaktet av Elvia som truet med å stenge strømmen min igjen. Og jeg henviste til Hafslund hvor det allerede var en pågående sak for å få meg registrert på riktig måler. Men vi ordnet over den telefonsamtalen slik at jeg blei registrert riktig. Men å få kreditert 3 mnd med feil betalt strøm har tatt 2 mnd. Venter fortsatt på siste tilbakebetaling. Som de påstår at de har betalt ut. Hadde det vært meg som privatperson som ikke betalte regningen min, hadde dette kommet til inkasso på dette tidspunktet og inkludert salær. Men jeg må sitte her å vente på at de gjør opp for seg.
Ikke kunne de avregne mitt strømforbruk mot det jeg allerede har betalt for å få en faktura/kreditnota for mellomlegget. Så jeg måtte betale 3 mnd strømforbruk i tillegg til det jeg allerede har betalt før jeg mottok noe tilbakebetalinger.
For noe rot!
Ikke ta for gitt at kundeservice medarbeidere vet hva de gjør er min advarsel.
Skurker
Skurker, enkelt og greit. Lurer deg inn på dyre fast-pris løsninger hvor de smeller en heftig avslutningsregning i trynet ditt. Styr unna med mindre du digger forferdelig kundeservice og å betale alt for mye for ting.
lik betaling er bare tull
lik betaling er bare tull , skal de ha en avtale med dem sørg for at ha det skriftlig ,det er ingen vits å prate på tlf.
Det er ren lureri
Det er ren lureri. Fikk tilbud om fast pris på 500 nok uansett hvor mye jeg brukte strøm per måned på leilighet i Oslo. Etter et år fikk jeg inkasse for 2300 fordig jeg sa opp avtalen. Selv om jeg hadde avtale for fastpris, så regnet det hvor mye jeg brukte på det året. Om de kommer med en tilbud på fastpris, må de holde avtalen.
Bare jug og løgner
Bare jug og løgner. Flytter om på abonnement og kommer med falske forklaringer.
Umulig å komme seg ut av dette helvettes mafiareviret. Hold dere for all del unna Hafslund Strøm!
unngå for enhver pris
Jeg har aldri skrevet under på at jeg ønsker «maksprisgaranti» eller» grønt valg» som som var ekstra utgifter på første regning. I tillegg har de vært så frekke å ringe meg å forsøke med svært manipulerende metoder å få meg til å godta en enda dyrere avtale. De sender en melding og forsøker å lure deg til å svare JA så fort som mulig. Dette er bare useriøst, jeg kommer til å anbefale alle jeg kjenner til å ikke velge Hafslund
Faktureres for produkter som jeg ikke…
Faktureres for produkter som jeg ikke har bestilt.
Unngå. Ikke bruk disse
Ikke bruk disse. De kontaktet meg om å om å gi bedre tilbud enn jeg hadde. Jeg sa ok men de ombestemte seg når jeg ble kunde. De ga meg et dyrere tilbud enn jeg hadde ! Min tidl kunne da ikke gi meg tilbudet jeg haffe og jeg tapte penger på byttet. Brukte FIRE mnd på å komme meg ut inkl kompensasjon som jeg krevde.
Useriøst. Bryr seg ikke om kunder.
Jeg har ikke bestilt strøm eller…
Jeg har ikke bestilt strøm eller flyttet abonnementet på hytta. Jeg har aldri blitt forespurt om dette.
Allikevel ble strømabonnementet på hytta er flyttet til Hafslund fra annen strømleverandør.
Abonnementet stod på min samboer og ingen av oss fikk beskjed om at abonnementet ble overført til meg.
Jeg har ikke mottatt noen faktura i posten eller elektronisk på abonnementet.
Så kommer det inkasso fra Solvencia som sms på mobilen.
hvordan er dette mulig. Jeg vil vite hvor dere har sendt fakturaer og jeg ber dere også dokumentere bestillingen.
16000,- demanded after paying a fixed…
16000,- demanded after paying a fixed 1700,- Apparently they have miscalculated 9.5 months out despite having over 5 years of data.
Will never trust this company again.
Hafslund are thieves!!!!
my contract ended 1 month ago and now they want to invoice me for 5000 kroner!
C L O W N S !
vi er fornøyd med dere som…
vi er fornøyd med dere som strømleverandør å har brukt dere siden jeg flyttet hjemmene fra i 94
Jeg er veldig fornøyd med Avtalen det…
Jeg er veldig fornøyd med Avtalen det flyter bra.
Hvor har dere fått min bestilling.
Hvor har dere fått min bestilling.
Jeg har ikke bestilt strøm av dere!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.