Haekplanteronline.dk Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er det værste jeg har oplevet Jeg ville ønske at jeg havde set dette inden køb af 12 bambuspinde, leveret med visne blade. Så fup og fidus er mildt sagt. Efter flere skriv frem og tilbage h... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I april 2020 købte jeg 38 store ædelcypresser med klump. De er blevet plantet og plejet helt efter firmaets anvisning. I løbet af sommeren dør 10 planter og senere minimum 5 yderligere, dvs. mindst 40... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg modtog ikke min fulde ordre på hækplanter, og pga. dyr fragt valgte hækplanteronline at kreditere mig beløbet for de manglende planter med den begrundelse at jeg så selv kunne gå et andet sted he... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Flotte planter leveret til tiden. Bestilte 120 ædel cypres træer til hæk. Planterne blev leveret 2 dage før tid. I perfekt stand. Meget flotte tætte planter med klump i net. Planter til en virke... Mehr ansehen

Mangelhaft

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg købte 8 høje thuja Brabant

Jeg købte 8 høje thuja Brabant, til at starte med virkede det billigt og godt,
Men buskene kom ikke som aftalt og måtte selv ringe og rykke for hvornår de så kom.
8 mdr. efter jeg plantede dem ringede kunden, den thuja i midten var gået ud, men de 7 andre stod flotte og grønne.
Så det er jo hverken min eller kundens skyld vil jeg mene.
Jeg ringede og snakkede med kunde service de virkede ligeglade, sendt også billede men det hjalp ikke meget.
Jeg forslog at næste gang de skulle levere noget i kbh's området kunne jeg komme der forbi og hente busken der, da deres porto er meget dyr(3500).
Det endte med at de ville give mig et tilgodebevis på 675kr, som var 325kr mindre end jeg gav.
Og hvad så med portoen på 3500kr.
Har eget firma og køber mange træer,buske og planter, har kun brugt hækplanteronline en gang og kan ikke anbefale dem.
Håber det kan hjælpe andre

3. Dezember 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

There are several negative comments for…

There are several negative comments for Hækplanteronline, but I am a totally satisfied customer ! The plants arrived on time. The number of received plants (100) was correct, and we got, as unexpected gift, another decorative plant; but, most of all, plants are of great quality, and no one suffered or died after transport and transplantation. When I previously bought a few plants of exactly the same species from the other major supplier in Denmark, more than 50% died after transplantation ! And, interesting enough, here plants cost much much less than the other competitor !
As all the neighbors were looking at me changing the hence, I recommended them hækplanter online.
Satisfied customer

22. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte i tidligt forår 200 bøg…

Købte i tidligt forår 200 bøg barrodsplanter, og de blev plantet med muldblanding og Rootgrow gel, og vandet meget. Vi har i dag gået en tur og tjekket planterne, og der er 100 planter enten helt døde eller halvt døde... kommer aldrig til at bruge dem igen!

20. Oktober 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bekymret men uden grund

Jeg var lige ved at bestille 75 store (125-150 cm) Kirsebærlauerbær planter på haekplanteronline.dk og tjekkede som det sidste lige deres score her på Trustpilot... så blev jeg urolig!
De var dog væsentlig billigere end andre alternativer, så efter lidt dialog frem og tilbage med dem, besluttede jeg mig for at "tage chancen".
Planterne ankom på det angivne tidspunkt, var alle fine og raske samt flotte i størrelsen. Jeg kan derfor kun give dem 5 stjerne!

21. August 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leverer ikke det, de lover, men tager fuld pris

Bestilte d. 22. april 35 hækplanter i 150-175 cm til levering 5.-7. juni. Leveringen blev bekræftet, og betaling blev hævet allerede 1. maj. Længe før levering. Det er ikke i orden!
D. 22. maj fik jeg så en mail om, at mine planter først ville blive leveret d.12.-14. juni pga. grundlovsdag. Det var jo ikke nyt, at der var grundlovsdag d. 5. juni. Så jeg måtte planlægge det hele om med kort varsel.
D. 3. juni fik jeg så en mail om, at planterne var afsendt og ville blive leveret snarest. Jeg tænkt, at 1½ uges leveringstid var lige i overkanten med den tørre og varme luft, så jeg kontaktede firmaet og fik at vide, at "det måtte de lige høre hovedkontoret om". En bemærkning, der bliv giver, hver gang jeg henvendte mig.
Fredag d. 7. ankom der så en palle med planter. Det viste sig, at det kun var halvdelen af planterne. En enkelt plante var knækket og blev godtgjort. Lige efter bogen. Og de 18 leverede planter var i god kvalitet. Så efter at de er kommet i jorden og har fået rigeligt vand, er de på rette kurs.
Men halvdelen af planterne manglede. Efter 10 dage, hvor jeg rykkede og rykkede, og hvor jeg ikke oplevede, de gjorde noget synderligt, ankom resten af planterne d. 17. juni - 10 dage senere end planlagt.
Allerede ved ankomsten kunne jeg se, at der var ret omfattende tørkeskader på planterne, så jeg skyndte mig at vande dem (efter at have taget billeder). Planterne havde stået på en fragtcentral, og "hovedkontoret" påstod så, at de var blevet vandet, mens de stod der. Det har fragtcentralen i øvrigt afvist. Og jorden i klumperne var da også så tør, at den dryssede ud.
En plante var uden tørkeskader. Resten har omfattende skader ca. 40-50 cm ned i planten. Haekplanteronline.dk løber fra at kompensere nogetsomhelst. Det siger "hovedkontoret". Og de vil ikke ind i en forhandling om returnering eller nogen form for garanti/kompensation. Jeg kan bare klage til e-mærket (det koster 1000 kr).
Konklusion: Planterne er i fin kvalitet til prisen, hvis de kommer frem rettidigt. Går der noget galt i fragten, tørrer haekplanteronline.dk ansvaret af på dig. Så overvej grundigt, om du vil bide an med deres ringe service. Jeg fik 17 fine planter og 17 i dårlig kvalitet. Men betalte for 34 i prima kvalitet. Jeg føler mig snydt.
Tjah... Man får, hvad man betaler for. Jeg havde faktisk ventet et svar. Firmaet har valgt ikke at svare eller gå i dialog om sagen. Det må jo så stå tilbage som en tilståelsessag. De er åbenbart ikke uenige i min sagsfremstilling.

2. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har købt en bøgehæk hos…

Jeg har købt en bøgehæk hos Haekplanteronline.
Planterne er købt som barrodsplanter, og plantet ved modtagelsen, efter alle kunstens regler, og af en erfaren havemand.
Der er intet liv i nogle af planterne....
Haekplanteronline svare på klagen med: Vi har desværre ikke mulighed for at give nogen kompensation i denne situation, jeg beklager. mit hovedkontor har meddelt at der ikke er noget at gøre.

17. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mere end halvdelen af planterne er gået ud - ingen kompensation

Nogle gange går ting galt - og så viser et firma's sande profil sig. Købte i efteråret 125 bøgeplanter og plantede dem efter alle forskrifter. Her til foråret var planterne længe om at komme op - meget længe. 70 planter er desværre gået ud. Plantede for ca 10 år siden en tilsvarende hæk et andet sted i haven - dengang gik ingen af planterne ud.

Kontaktede så deres "kundeservice". Udover at være langsom fik jeg idag forklaringen for at jeg ikke kunne få kompensation. De skriver: "Vi har desværre ikke nogen mulighed for at kompensere for ordren, da den er for gammel."

Det er jo temmelig svært at se at et træ er gået ud før det er plantet og haft muligheden for at sætte blade næste forår.

Jeg havde egentlig troet at man kunne købe planter på nettet - det sker ikke igen. Hellere betale lidt mere på den lokale planteskole - hvor de helt sikkert ville tage det alvorligt hvis planterne var døde. De kan jo næppe overleve som firma med så dårlige produkter - håber også det gælder dette firma.

17. Juni 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr