Haekplanteronline.dk Bewertungen 143

TrustScore 2 von 5

2.0

FUP OG FIDUS. Billige planter, ekstreme forsendelsesomkostninger. Køb aldrig her, det bliver meget dyrere end at støtte det lokale havecenter. De har også mistet deres @ handelsmærke, så der ingen ti... Mehr ansehen

I april 2020 købte jeg 38 store ædelcypresser med klump. De er blevet plantet og plejet helt efter firmaets anvisning. I løbet af sommeren dør 10 planter og senere minimum 5 yderligere, dvs. mindst 40... Mehr ansehen

Jeg modtog ikke min fulde ordre på hækplanter, og pga. dyr fragt valgte hækplanteronline at kreditere mig beløbet for de manglende planter med den begrundelse at jeg så selv kunne gå et andet sted he... Mehr ansehen

Flotte planter leveret til tiden. Bestilte 120 ædel cypres træer til hæk. Planterne blev leveret 2 dage før tid. I perfekt stand. Meget flotte tætte planter med klump i net. Planter til en virke... Mehr ansehen

2.0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Skarp pris og super flotte planter

Skarp pris og super flotte planter! Vi fik leveret 150 kirsebærlaurbær planter, alle planter var super flotte, ingen måtte kasseres og størstedelen af planterne var højere end lovet.

16. Oktober 2020

Betalt for 300 planter- modtaget kun 150

Har købt 300 planter- har modtaget kun 150! Dog har betalt for 300. Har bestil planter af “ ekstra kvalitet”- der var mange, der ikke så alt for godt ud, desværre. Forsøgt at ringe til kundeservice hele dagen i dag-uden held at komme igennem. Har skrevet en e- mail- håber de finder en løsning.

15. Oktober 2020

Havde købt størrelse 100 til 125

Havde købt størrelse 100 til 125, og den højeste plante som ankomst var 80 lang. Efter at have sendt billede dokumentation samt forklaring til Haekplanter hvori jeg skrev at vi ikke accepterede dette køb, valgte Haekplanter ikke at kontakter os. Har efterfølgende forsøgt at ringe ca. 10 gange, men uden held at komme igennem.
Planterne var billigere, en gennemsnittet, men resultatet var en mindre plante samt ingen service support efterfølgende.
Kan absolut ikke anbefale dette firma, de forsøger slet ikke at hjælpe kunden.

27. September 2020

Flotte hækplanter og problemfrit forløb

Efter at have været i diverse planteskoler hvor de ikke lige kunne levere 20 meter laurbær hæk bestilte jeg 60 laurbærplanter hos haekplanteronline. Perfekt forløb og planterne er oven i købet højere end jeg har betalt for og er meget flotte.

28. August 2020

100% success med Ilex Convexa

Jeg fik 60 Ilex Convexa leveret med kort leveringstid (under en uge). Alle planter var i fin stand med veludviklet rodsystem. Efter plantning blev de klippet ned i ca. 10 cm højde, og nu efter ca. 2 måneder har de alle sat et væld af små nye blade. Så de ser ud til at være glade, - og så er jeg også glad.

16. Juni 2020