HAASTRUP Copenhagen Bewertungen 32

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

You don't always know what you want, but sometimes you know what you don't want. I came to HAASTRUP in the middle of a personal crisis because I couldn't find a wedding dress. I came with some ide... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God tid til shopping? Nix. Lyst til opbakning af kvindelige iværksættere? Selvfølgelig! Kurver? Så rigeligt, jo tak. Hvad er så løsningen? Et hurtigt besøg hos Haastrup, som grundigt målte på kryds og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er skøn oplevelse af få syet tøj hos Haastrup. Jeg har selv fået syet en frakke og et bar bukser, og forærede min mor et gavekort til en kjole. Camilla har mødt os med omsorgsfuld og personlig bet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min varmeste anbefaling til Haastrup Copenhagen! At få lavet min første skræddersyede frakke var en fantastisk oplevelse. Hver eneste detalje blev nøje gennemtænkt, og der var plads til mine individue... Mehr ansehen

1. Maßschneider

Vom Unternehmen geschrieben

Skræddersyet beklædning til kvinder. Vores fitting-algoritme tilpasser automatisk alle vores styles til netop DINE mål så vi kan tilbyde skrædderhåndværk til meget favorable priser. Vi designer og producerer i Danmark og har ingen lagre af masseproducerede produkter. Vores styles er designet til at holde i mange år - både stil og kvalitetsmæssigt.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla og teamet er virkelig dygtige…

Camilla og teamet er virkelig dygtige og professionelle. Jeg fik syet en utroligt smuk og behagelig kjole som jeg har haft paa masser af gange siden, og er rigtig glad for den. Den udfylder mange forskellige funktioner for mig og er et center piece i min garderobe. En del af min motivation for at investere i en skraeddersyet kjole er ogsaa baeredygtighed - saa behoever jeg ikke mange, suboptimale kjoler af samme slags naar jeg har 1 perfekt kjole som holder laenge.

30. Dezember 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og kvalitet i topklasse

Camilla og co. er meget imødekommende og tog med smil en ekstra omvej for at yde en god service. Kvalitet og materialer er i top og konceptet er fantastisk – særligt hvis man ikke lige er indenfor bukse-standard-mål.

1. September 2022

Fantastisk kompetente og perfektionistiske

Jeg fik skræddersyet en kjole til mit bryllup, og det var helt igennem en god oplevelse. Lige fra første designmøde til sidste fitting. HAASTRUP Copenhagen er enormt professionelle og perfektionistiske og kan kun give dem min varmeste anbefaling

3. September 2022

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Line, tusind tak for de mange stjerner og den fine melding 🙏 Det var skønt at få lov at lave din brudekjole! :) Mange hilsner /Camilla

God kvalitet, super service

God kvalitet, super service. Camilla sørger for at tøjet sidder som det skal, og kjolen er en lifesaver på kontoret.

4. März 2023

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Tusind tak for de fine ord! :) Vi er SÅ glade for at høre at kjolen har fået live-saver status! Det var en fornøjelse at lave den til dig.

Virkelig lækkert og personligt

Hos Haastrup Copenhagen fik jeg en virkelig god og professionel totaloplevelse. Bukserne jeg har købt sidder perfekt og Haastrup har nogle virkwlige gode produkter, lækre stoffer og nogle spændende vinkler på tøj og fremtiden for tøjsalg, -udvikling og muligheder for kundetilpasninger. Alt er udført på et meget højt niveau og det er samtidig en fornøjelse at komme der. Jeg kan varmt anbefale forretningen, indehaveren og ikke mindst slutresultatet - Det lækre tøj.

1. September 2022

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Jan, tusind tak for den fine melding 🙏- det er vi meget glade for at høre!! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Camilla er så dygtig og professionel

Camilla er så dygtig og professionel. Enestående flot betjening og service og nu et meget flot og lækkert outfit. Er SÅ tilfreds og vender tilbage!!!!

21. Januar 2023

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Tusind tak!! Det var en fornøjelse at lave sættet til dig og vi glæder os til at se dig igen :)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept, smukt tøj og ikke mindst imødekommende og gennemført service

3. März 2023

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Hanne, mange tak for den fine melding - det er vi vældig glade for at høre! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - vil klart købe noget her igen!

Jeg er meget glad for mine bukser og min kjole - super god service! Jeg skal klart have syet noget mere hos Haastrup Copenhagen inden længe igen.

13. September 2022

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Line, tusind tak for den flotte melding!! :) Vi glæder os til at se dig hvis du får lyst til at kigge forbi igen.

Forkælelse på højt niveau

Camilla driver den bedste butik - uanset hvordan humøret er når man kommer ind - går man derfra med et STORT smil på læben... At de så også syr det lækreste tøj som passer lige til min krop - og er lydhøre over for alle mine ønsker, gør jo kun oplevelsen endnu bedre...

25. Februar 2023

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Siv, tusind tak for de flotte 5 stjerner! :) Det er en fornøjelse at lave skræddersyede herligheder til dig og vi glæder os til at se dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig bukser med en perfekt pasform til lige netop mig!

Haastrup CPH er en gave til kvinders kroppe i al deres forskellighed! Jeg har fået syet bukser i en skøn uldkvalitet, og de passer perfekt til lige netop mig. Måltagning og tilpasning er sket med både fleksibilitet, effektivitet og godt humør. Haastrup CPH er garant for både perfekt pasform og lækre kvaliteter af stof.

24. Februar 2023

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Birgitte. Tusind tak for de fine ord, det er vi så glade for at høre! Det var en fornøjelse at lave bukserne til dig! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kjole og service!

Sikke en fantastisk oplevelse at købe tøj hos Camilla! Den smukkeste kjole i de lækreste materialer - og så passer den som hånd i handske. Camilla er dygtig, vidende og inspirerende at købe tøj af og jeg kan næsten ikke vente til næste køb.

1. Dezember 2022

Antwort von HAASTRUP Copenhagen

Kære Line, tusind tak for de fine ord, det er vi SÅ glade for at høre :) - jeg glæder mig til at se dig hos os snart igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte designs og lækre textiler, kan ikke vente med at komme tilbage

Når man kommer ind i showroomet bliver man mødt af alle de mange flotte designs og lækre textiler og Camilla, der står klar til at give mig en fantastisk oplevelse. Hun lægger stor vægt på at det er tøjet der skal tilpasses min krop, og ikke min krop der skal tilpasses tøjet. Jeg synes selv det kan være rigtig svært at finde tøj, der passer til mig, da jeg er kurvet. Camilla viste mig hvilke designs hun har og hvorfor de ville passe godt til min krop. Da jeg fik mit tøj følte jeg mig bare smuk og rigtig godt tilpas.

Camilla er et helt fantastisk menneske og jeg kan ikke vente til, at komme forbi hende igen og få mere til tøj som passer til mig.

26. Januar 2023

Tusind tak, Cecilie! :)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr