★ Hvis mit mål var at betale mest muligt for mindst muligt, havde jeg åbenbart fundet det perfekte sted. Pris-stigningerne her er efterhånden så vanvittige, at de giver lige så meget meni... Mehr ansehen
Faciliteter er som de fleste andre, dog er det nok mest egnet til folk der søger hold træning m.m da det er svært at få noget for hånden med de lange pauser folk har ved maskinerne, samt prislejet l... Mehr ansehen
Jeg har været med i 3 måneder og tabt lige godt 10kg takke være Anjas gode kostplan! Ganske almindelig mad hver dag, lige fra chokolade til blåbær -blot med afvejede mængder - ja følger man planen... Mehr ansehen
Skide godt fitness center. Gode maskiner, gode folk. Bliver sindsyg over musikken i højtalerne, kunne man måske bare slukke den ?
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Gym & Fit 4 U tror vi på, at træning skal være tilgængelig for alle. Vores mission er at inspirere og støtte dig i at finde glæden ved en sund og aktiv livsstil. Vi tilbyder moderne faciliteter og et bredt udvalg af træningsmuligheder, så du kan skræddersy din træning præcis efter dine behov. Uanset om du er til styrketræning, cardio eller motiverende holdtræning, finder du det hos os. Med centre i Aars, Løgstør, Thisted, Brønderslev og Hobro skaber vi et træningsmiljø, hvor du kan udfordre dig selv, udvikle dig og nå dine mål – uanset dit udgangspunkt.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har været med i 3 måneder og tabt…
Ganske almindelig mad hver dag, lige fra chokolade til blåbær -blot med afvejede mængder - ja følger man planen så virker det :)
Kan helt klart anbefale denne løsning - hvis du vil have hjælp til et sikkert vægttab!😀
Den varmeste anbefaling
Jeg har nu, efter 8 måneder, færdiggjort mit forløb hos Anja. Jeg har lært utroligt meget om kost, træning og mindst ikke om mig selv. Det har været et forløb med op og nedture, og jeg ved nu hvad der skal til, for at jeg får energi og er glad for min krop. Anja formår at støtte mig gennem hele forløbet og holder min motivation oppe på trods af de forhindringer, der har været. Hun giver personlige gode råd og jeg føler, at der har været en meget fin fortrolighed. Når man kommer i centeret hos Anja, er der altid smil og hilsner. Man føler sig meget velkommen og at møde sin coach personligt, gør hele forløbet meget mere autentisk og inspirerende. Tak for et fedt forløb!
Hos Anja fik jeg en masse redskaber som…
Hos Anja fik jeg en masse redskaber som jeg kan bruge til mit vægttab fremover.
Hendes rolige og behagelige væremåde gjorde at jeg var tryg og stolede på hende.
Et super forløb
Et super forløb - som har medvirket til øget overskud, øget velvære, dejligt humør og mindre vægt samt cm! What’s not to like!!😊👍 Kan varmt anbefales!
Anja er en god coach
Anja er en god coach. Hun sætter sig ind i ens behov. Hun er god til at vejlede og komme med gode ideer til hvad man kan gøre for at holde motivationen oppe. Super lækre og nemme opskrifter som kan laves igen og igen. Hun får min varmeste anbefaling
5 stjerne herfra
5 stjerne herfra. Intet er forbudt. Det er bare om at få det i de rette mængder. Sukker trang forsvandt og det samme skete med kiloerne. Ingen sult og fuld af energi. Anja var der altid for en. Hjælpsom, guidende og altid positiv og smilende. Mine største anbefalinger af Anja. Et forløb hos Anja fortryder du ikke. Og du kommer i mål med dit ønske om vægttab.
En varm og stor anbefaling herfra.
En varm og stor anbefaling herfra.. Anja hjalp mig med at komme tilbage i form efter en hård graviditet og en krop som var mærket efter 4 fødsler..
Da jeg ikke har de store evner i køkkenet er Anjas madplaner perfekte.. ganske alm. mad.
Anja er så arrangeret i sit job og livsstil og det kan kun smitte af .. hun holder hvad hun lover og gør alt for at guide dig igennem de hårde perioder som kommer.
Har kun rosende ord at sende den vej mod Anja og John 😉🥰
Her været på et 3 månedernes kostforløb…
Her været på et 3 månedernes kostforløb ved Anja, og tabt mig 10,9 kg det er jo helt vildt😁jeg har været på mange Kure som i rigtig mange. Men dennegang har jeg virkelig fundet det rigtige og det er nok især fordi der ikke er noget der er forbudt. Jeg får både slik, is, kage med mere😋jeg mangler stadig at tabe 16 kg men det er jeg slet ikke i tvivl om de er væk inder 2022😁nu ved jeg hvordan og når de sidste kg er væk så er der meget jeg vil fortsætte med.jeg fortryder kun jeg ikke bare begyndte at leve sådan her for 15 år siden. Hvis jeg har haft spørgsmål skriver jeg bare og så får jeg hurtig svar Jeg har kun at sige Anja en stor tak har fået det så meget bedre vh majbrit
Livsstilsændring. Jeg har været super glad for at…
Jeg har været super glad for at samarbejde med Anja i et forløb på 6 mdr. Mit 1. mål var nået efter 5 mdr. Men valgte et nyt mål og en mdr mere. Jeg er fuldt ud tilfreds med forløbet. Det skal bemærkes, at jeg ikke har dyrket nogen form for motion. Det har ikke været svært, selv om jul og nytår var midt i perioden.
Jeg kan tydeligt mærke forskel på energiniveauet. På job føles det også lettere.
Kan kun anbefale et forløb med Anja.
Efter 8 måneders kostforløb med op og…
Efter 8 måneders kostforløb med op og ned ture er vægten nu der hvor den skal være - 18 kg (15 i forløbet med Anja) Anja været en fantastisk støtte og altid klar med både positiv og konstruktiv feedback, det har givet blod på tanden til at fortsætte også når det har været svært har det været nemt at komme tilbage på sporet fordi det er så simpelt og Anja er lige på sidelinjen til at støtte mig og retter til efter mine ønsker og behov.
Jeg giver Anja mine varmeste anbefalinger og glæder mig til at gymogfit4u åbner igen så jeg kan få en personlig træningsforløb så kroppen kan blive strammet op.
Giv dig selv den mulighed at skyde dit vægttab igang med Anja, det er ingen slankekur, ingen forbud - blot sund fornuft og balance og det har virket for mig.
Anja er god til at være realistisk…
Anja er god til at være mere realistisk omkring mine mål og hvor hurtigt jeg kunne nå mine mål, end jeg selv var. Et er at lave en plan, noget andet er at overholde den. Den store forskel for mig denne gang og alle "de andre gange" er at Anja har været med på sidelinjen til at motivere også når det går den "forkerte" vej. Kunne jeg give 10 stjerner for motivation så skulle Anja have alle 10.
Det havde været en god opleve og…
Det havde været en god opleve og fantastisk forløbe. Fik lækre retter, og fik mærk på hvornår jeg måtte stoppe at spise end overspise 😀 kan godt finde på at vende tilbage igen, hvis jeg har råd 🥰
Anja Thiede Nielsen er den bedste…
Anja Thiede Nielsen er den bedste træner og vejler man kan få, hun hjælper en til en bedre livstil ikke bare en slankekur, men redskaber som man kan bruge i sin hverdag efter endt forløb.
Anja kan bare noget
Anja kan bare noget. Og hun er god til hendes klienter. Måske du kunne tilbyde de “gammel” kunder at komme og blive vejet efter et år/halv år man har afsluttet sit forløb hos dig.

Antwort von Gym & Fit 4 U
Anja er helt fantastisk som coach 😍
Anja er helt fantastisk som coach 😍
Altid i godt humør, fantastisk til at motivere en til at yde lidt ekstra - jeg havde nået mit mål efter de første 3 mdr. hos Anja - og er super motiveret til at forsætte og sætte nye mål 😀
Kan kun anbefale at tage et forløb hos Anja 🙏🏼❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.