Gyldendal Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overras... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Mehr ansehen

1. Buchhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.

Das sollten Sie wissen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uspecificerede opgaver

Selve wesitet fungerer fint men opgaverne er ikke altid specificeret godt nok. I en engelsk opgave er der en fejl da den påstår at man SKAL UDSKIFTE et ord men man må faktisk gerne fjerne et ord. dette kan sprede uforståelse iblandt elever og lærere.

8. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Seriøst hvad er det for noget

Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DEN"403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied." Og jeg blev så sur at jeg rage quittede! Ærligt jeg gider ikke mere.

7. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

det bliver ikke mere kasseret end dette

noget fis... Jeg synes at os elever bliver snydt for en god undervisning når vi skal side og kigge på sådan et grimt logo som gyldendal har. Det kan og har faktisk en påvirkning på os elever når vi får besked på at gå ind på gyldendals hjemmeside. Vi føler tristhed og vrede når vi ser sådan en grim fugl på vores 4000kr kroner skærm. det er uacceptabelt og skal ændres til en glad sød kat.
mvh. jakob skole-leder fra lindved skole

6. Januar 2025

Gyldendal sletter anmeldelser

Da Gyldendal har en håndfuld andre Trustpilot sider grundet forskellige afdelinger i virksomheden, tillader de sig at rykke rundt på anmeldelser, som ikke "passer ind". I mit tilfælde blev min første anmeldelse rykket over til bogklubben, som er forståeligt; men min anden anmeldelse blev fuldkommen fjernet til trods for aktuel relevans til deres "gratis abonnement" scam. Jeg fik dengang en inkassovarsel fra Gyldendal, da jeg ikke havde betalt deres børne-abonnement, som jeg var fanget i. Jeg fik fragtet tegneserier og elefantbamser hjem til min adresse uden nogensinde at have accepteret nogen form for boks. Kundeservice var så frække at lægge på telefonen, da vi spurgte om navn. I kan fortsætte med at slette de dårlige anmeldelser, men jeres anti-forbrugerpraksis spreder sig hurtigt.

22. Dezember 2023

uppsssss miss chlik

min dansk lære blive sur på mig fordi jeg snakked med min ven om at jeg købte robox i går jeg 10.000 roboxs med et uheld jeg skulle bare se hvor meget det korstede og så chlikede jeg kob med et uheld på køb og min mor kom ind og spurgt mig om hvorfor jeg havde brugt penge på robox og jeg sag at det var med et uheld og der efter stag hun sin gaaaattttt ud 👍😁👍

10. Dezember 2024

Skibidi æbletræ , 0/10 oplevelse

Når jeg skal være på gyldendal bliver jeg nødt til bare at tænke:

Æbler lyser rødt på træernes grene,
høsten går ind.
Går igennem skoven ganske alene,
stille i sind.

fjernt fra byens larmende trafik.

Sommerbrisen danner krusning på søen,
mystisk og sort.
Stæreflokke svæver højt over øen –
snart tager de bort.

fjernt fra byens larmende trafik.

Duft af brænderøg blandt brunlige bregner,
blåsorte bær.
Stille summen mellem blade som blegner –
af’tnen er nær…

fjernt fra byens larmende trafik.

Modne rønnebær bag dybgrønne grene
rødt titter frem –
Går igennem skoven ganske alene –
nu må jeg hjem!

6. Dezember 2024

Jeg tog en dansk prøve og fik 10

Jeg tog en dansk prøve og fik 10, så gjorde denne webside så vores lærer ikke kunne se vores prøver. Så skulle tage den igen og jeg fik 02! JEG FÅR KARAKTERER OM 9 DAGE!!!! Og så skulle jeg lukke min computer fordi min matematik lærer skulle snakke og så skulle jeg skrive det hele om igen!

19. November 2024

SKOD FIRMA

Vi havde en retskrivningsprøve men åbenbart fik jeg 0% i diktaten, men jeg rent faktisk havde 100%. Vis Gyldendal ikke gør noget ved det her ender jeg med at købe abonnement til en privatskole for at undvige dette skod firma. Skolen betaler for en test der ikke virker som også bliver brugt til afgangsprøver.
FIKS DETTE PROBLEM!

14. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

gyldendal er stadig noget tis

nu er det 4032 timer siden at jeg lavet min sidste update men selvom at der er gået ret lang tid er tingene ikke blev bedre så min konklusion er stadig noget tis
anyways her er en opskrift på Grillet Ostemarmelade Sandwich med Jalapeños og Banan!
Denne kombination af sødt, krydret og salt giver en unik smagsoplevelse, der måske lyder lidt mærkelig, men kan overraske positivt!

Ingredienser
2 skiver surdejsbrød
1 spsk smør, blødt
2 skiver mild cheddar eller goudaost
1-2 spsk jordbær- eller hindbærmarmelade
1 lille banan, skåret i skiver
1 jalapeño, skåret i tynde skiver (juster mængden efter smag)
Fremgangsmåde
Forbered brødet: Smør den ene side af begge skiver brød med smør. Læg den smurte side nedad på et skærebræt.

Byg sandwichen: Læg en skive ost på den ene skive brød (på den usmurte side). Fordel derefter marmelade over osten, og læg bananskiver og jalapeño ovenpå marmeladen. Slut af med endnu en skive ost og læg den anden skive brød ovenpå, med den smurte side opad.

Steg sandwichen: Varm en pande over middel varme. Læg sandwichen på panden og steg i 3-4 minutter på hver side, eller indtil brødet er gyldent og osten er smeltet.

Servering: Tag sandwichen af panden, lad den køle let af, og skær den i halve. Server straks, og oplev den søde og krydrede kombination af smeltet ost, frugt og jalapeños.

Ekstra Tips
Hvis du vil tilføje endnu mere smag, kan du drysse lidt kanel på bananskiverne eller tilføje lidt honning sammen med marmeladen.

Velbekomme og god fornøjelse med den usædvanlige smagsoplevelse!

6. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

lav mad i stedet for Gyldendal

vi sad i vores typiske dansk time med mere kommonikation end hvad jeg kan stave til. vores lære snakker og universet og hvordan hendes bror blev forgifted af en vaksine, men vi blev sultne og vil have lasagne suppe.

800 g
hakket oksekød

250 g
pasta, jeg har brugt manfredine Lasagneplader knækket i mundrette bider eller anden pasta er lige så fint

løg, finthakket

dåser hakkede tomater

3 spsk
tomatkoncentrat

1 liter
boullion, kylling, okse eller grøntsagsboullion

1 tsk

3 spsk
olivenolie

Salt og peber

1 håndfuld
revet mozzarella, fintrevet parmesan og creme fraiche til topping

Lidt finthakket persille

Varm olivenolien i en stor gryde og svits alle grøntsagerne af heri.
Tilsæt derefter kødet og brun det godt af.
Tilsæt tomatkoncentrat og krydderier, og lad den svitse med et par minutter, og hæld derefter 1/2 liter boullion ved samt de hakkede tomater. Lad saucen små koge i ca. 15 min og tilsæt løbende boullion så suppen ikke bliver fast. Smag til med salt og peber.
Hæld pastaen ved og kog til den er al dente, rør grundigt undervejs og tilsætløbende den sidste boullion. Er der behov for mere væske kan man tilsætte lidt vand, - vi kan godt lide at konsistensen er som en tyndere chili con carne, men stadig med god fylde.
Slut af med at smage til en ekstra gang med salt og peber, og server suppen toppet med revet mozzarella, fintrevet parmesan, en klat creme fraiche og finthakket persille.

23. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr