Gyldendal Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan ser... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overras... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DE... Mehr ansehen

1. Buchhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.

Das sollten Sie wissen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

jeres webproever er dårlig

jeres webproever er dårlige. Det virker som om der er flere svar til jeres test

6. November 2020

Kære Mnkz

Vi sætter pris på din feedback.

Hvis du evt. kunne konkretisere din anmeldelse, enten her eller til vores mailadresse, så vil jeg meget gerne sørge for, at det ender hos rette vedkommende. Vi skal vide lidt mere om hvilket produkt hos Gyldendal og evt. hvilken afdeling, du oplever problemer med.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er meget ustabilt og virker ofte slet…

Er meget ustabilt og virker ofte slet ikke. Som Ivan fra Teknisk support beskriver det: Vi har lige nu et problem med opgaverne på iPad/iPhone. Hmmm kommer det nogen sinde til at virke.

21. Oktober 2020

Kære Jesper

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundecentret yder super god og hurtig service

Jeg efterspurgte en pakkeløsning indenfor Gyldendals serie af Røde Ordbøger. Jeg beskrev overfor kundecentret mine behov og min situation, og Gyldendals fantastiske kundecenter løste opgaven ved at finde en løsning, som løste mine problemer og eksisterede indenfor mit finansielle råderum.

Den service, jeg fik ved Gyldendals kundecenter var effektiv, behagelig og med en følelse af, at medarbejderne virkelig har den største interesse i, at man får løst sit problem.

Derfor vil jeg gerne udvide min største ros til Gyldendals medarbejder J. Allenberg Hansen, som ydede en forrygende service.

15. Oktober 2020

Kære Jonas,
Tusind tak for de rosende ord og en sand stjerneregn.
Hvor er det godt at høre at din oplevelse har været så positiv - det er givet videre til kollegaen.
Jeg ønsker dig en rigtig god weekend.

Anja

Gyldendal har ingen problemer

...........gyldendal er sej

1. September 2020

Kære Malthe

Vi vil utrolig gerne kigge nærmere på din feedback- vi har bare brug for at du uddyber, præcis hvad du oplever vanskeligheder med.

Lad os endelig høre fra dig.

God dag

Gyldendal er kvalitet

Gyldendal er det sikre valg. Både hvad angår kvalitet i bøger og i kundeservice. God kvalitet fra ende til anden.
I datidens Danmark er der klart kun 2 troværdige nemlig Gyldendal samt Politiken

22. August 2020

Kære Ove
Tusind tak for dine 5 stjerner og din utrolig flotte anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, du tager dig tid til at skrive de ord.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag og rigtig god læselyst.
Jane

Meget kort sagt...

Meget kort sagt, lad hver med at købe noget her.
Der er ingen kundeservice og man får et meget næsvist svar igen, hvis man kontakter dem...

2. April 2020

Kære Tina

Vi stræber altid efter den allerbedste kundeservice, derfor er det meget beklageligt, at det ikke er sådan du har oplevet det. Jeg har dog svært ved at forholde mig yderligere til din anmeldelse, da jeg ikke har anden oplysning end dit navn.

Hvis der er noget vi kan gøre bedre, vil vi meget høre fra dig, evt. på en mail.
Du finder vores kontakt info her:

Du ønskes en rigtig god dag.

Det værste

Det er noget af det værste jeg nogensinde har prøvet.
Skrald.
0/100000

31. März 2020

Kære Manbat

Dårlige platforme

Super dårlig oplevelse med deres platforme. Man skal huske et umuligt medlemsnummer for at logge ind. Jeg har forsøgt at logge ind på hjemmesiden flere gange, men den genkender hverken email, medlemsnummer eller password, selvom det er nustillet flere gange.
Mangler en chat funktion eller email. Hader at sidde i telefonkø, det er spild af tid.

26. März 2020

Kære Britt

Jeg er ked af at læse den oplevelse du har haft på hjemmesiden.

Jeg er helt sikker på vi kan hjælpe dig igennem. Hvis du kontakter os på mail, så vil vi meget gerne give dig en hånd denne vej. Du finder mail og kontakt info på nedenstående link.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gyldendals Bogklub

l o r t

Deres websites loader nogle gange ikke. Og gyldendal engelsk er for fucing 2 klasser. Hvem fnden tænkte "hey det her passer til udskolingen" når det er for fucing børnehave børn.

10. März 2020

Kære Vinzent

Tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse.

Oplever du udfordringer i forbindelse med brugen af en af Gyldendals hjemmesider, skal den ansvarshavende, i dit tilfælde din skole, kontakte support.

Skolen kan finde kontakt oplysningerne på hjemmesiden https://gyldendal-uddannelse.dk/kundeservice

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De sender bare bøger til folk der ikke…

De sender bare bøger til folk der ikke…
De sender bare bøger til folk der ikke har bestilt dem
Og beskylder folk for at stjæle fordi de vil sende bøgerne retur

Det er en ommer

4. März 2020

Kære Kenneth

Vi vil meget gerne hjælpe dig.

Idet vi ikke har dit medlemsnummer, kan vi henvise til at du ringer på tlf. 70 11 00 33, hvor vi har åbent mandag-torsdag 8.30-18.00, og fredag 8.30 - 16.00.

Savner mobilunderstøttende ordbøger

Kan kun finde app til engelsk ordbog. Ærgerligt.

23. Februar 2020

Kære Jeanett

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Hvis din henvendelse drejer sig om Gyldendals røde ordbøger, kan du finde kontakt oplysningerne her: https://ordbog.gyldendal.dk/#pages/tools/contact

Har du forslag til forbedringer hører de gerne fra dig.

Hav en god dag.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

I det mindste bedre end clio

29. Januar 2020

Antwort von Gyldendal

Hej og tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af Gyldendal Uddannelse, den besked giver vi videre.

Har du forslag til forbedringer hører de gerne fra dig.

Du kan finde deres kontakt oplysninger på deres hjemmeside https://gyldendal-uddannelse.dk/

Jane

Intet Adgang

Jeg skal snart afslutte Engelsk B her til sommer og skal derfor bruge Get It Right. En hel klasse har både ringet og skrevet til support, som har dsv afvist os. Der står, at vi har adgang men lige så snart vi åbner i-bogen har vi ikke. Vi kan ikke ringe til support til eksamen og vi kan heller ikke købe adgang til eksamen. Så vi er ret færdig, med et stort F. Skolen betaler for vores adgang, men adgangen er stadig problemet.

Kære John

Tak for, at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af Get It Right.

Oplever du udfordringer i forbindelse med brugen af Get It Right, skal den ansvarshavende, i dit tilfælde din skole, kontakte support.

Skolen kan finde kontakt oplysningerne på hjemmesiden

Jeg håber, du får en dejlig dag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Adgangen til Get It Right ryger i tide…

Adgangen til Get It Right ryger i tide og utide selvom mit gymnasium gladeligt betaler for abbonnementet. Men det virker ikke. NU skal jeg snart til skriftlig prøve og min adgang er lige røget. Efter to forskellige forsøg på at få licensen tilbage, er det lidt håbløst.

Det er lidt svært at gå med tanken om, ikke at have adgang til de nødvensige læreressoucer tilgængelige ....

Der er for mange problemer, det kan ikke anbefales

Hej og tak for at du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af Get It Right.

Skolen kan finde kontakt oplysningerne på hjemmesiden https://i-getitright.gyldendal.dk/forside/kontakt_support.aspx

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg er bange for at deres systemer ikke virker

jeg er bange for at deres systemere ikke virker til de prøver jeg skal op i da deres systemer ikke virker det meste af tiden

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik ad vide at jeg skule skrive at…

Fik ad vide at jeg skule skrive at jeres get it right ikke virker og prøver og få jer til at lave jers ting lidt bedre så det rent faktisk virker så øhm lave det lige ikke

der er alt for mange…

der er alt for mange fejlllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dårlig hjemmeside

6. Dezember 2019

Kære Chelsea,

Tak for din tilbagemelding. Vi har brug for feedback for at kunne blive bedre, og din kritik er blevet videresendt til de rette personer.

Hav en god weekend.

Anja

Glad for en organisation

Glad for en organisation, som fremmer litteratur. Vi lever i en generation som har behov for flere af disse organisationer, for ellers bliver folk bare mindre og mindre kloge.

18. November 2019

Kære Leonard.

Tusind tak for de meget flotte ord! Dem sætter vi utrolig stor pris på, du gad at give dig tid til at skrive.

Jeg ønsker dig en fantastisk weekend.

De bedste hilsner,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

GYLDENDAL PÅ BOGFORUM ... ER BARE BUNDEN.

Intet personale ved 'kasserne' hos Gyldendals i dag, kunne svare på noget som helst.
Kunne ikke finde et bestemt arrangement arrangeret af Gyldendal, fik af personalet modstridende oplysninger (!!) og blev sendt frem og tilbage mellem deres scener - og endte med, at komme for sent til det jeg PRIMÆRT var kommet for.
Mon ikke jeres personale på gulvet skulle være lidt mere inde i hvad der foregår hos jer selv. Det er så meget en ommer!!!!
Kæft jeg er skuffet over hvor amatøragtigt det hele var. Pyha, sikke et mareridt :(((

17. November 2019

Kære Kira

Tak for din feedback, trods det kun blev til en 1 stjernet anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om din uheldige oplevelse, som du har haft på vores stand på Bogforum.
Det er selvfølgelig ikke i orden at personalet ikke er opdateret. Vi vil sørge for, at have mere fokus på dette til næste år.

Vi håber på, at vi trods alt vil se dig igen på Bogforum 2020, for at få chancen til at give dig en bedre oplevelse.

Hav en rigtig dejlig dag.

Kun positivt herfra.

Jeg har intet grimt at sige om Gyldendals bogklub. Er medlem af både den og deres Psyke&sjæl. Det med at sku være tvunget til en masse bøger, passer slet ikk. I starten er det 2 bøger på et år og man ska bare huske at melde måneds bog fra på senest dato. Jeg har kun haft gode oplevelser. Ringede også her i sommers og sagde at jeg ville ha 3md pause, hvilket de pænt overholdte. Deres telefonpassere er vældig flinke og det er nemt at ringe til dem. Jeg elsker at modtage mine selvbestemte bogpakker kun få dage efter bestilling. Så et stort tak for denne magelige mulighed. Og glædelig jul og godt nytår herfra.

15. November 2019

Kære Ditte,

Først og fremmest undskylder vi det sene svar, og med det sagt siger vi pænt tak for den enormt fine anmeldelse og de meget fine ord!
Vi er her hos Gyldendal meget glade for, at du nyder dit medlemskab , og vi arbejder selvfølgelig hårdt på, at du, samt vores andre kunder, kun får endnu flere positive oplevelser med i bagagen herfra.
Som altid er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller andet.
Hav en rigtig dejlig weekend!

Peter
Gyldendal

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr