Fra jeg blev introduceret til Butik Gunnva for år tilbage, har det stort set været det eneste sted, som jeg har købt mit tøj. Ikke bare fordi Gunnva selv er et powerhouse i butikken, og kan huske... Mehr ansehen
Den bedste kundeservice og stemning, man bliver vejledt og får ærlig feedback samtidig arrangerer Gunnva skønne events og live fra facebook og gør en stor indsats for at skaffe udsolgte vare til sine... Mehr ansehen
En butik der altid går den ekstra mil for sine kunder. Skøn betjening og ærlig respons. Mit klædeskab er næsten kun fyldt med tøj fra Gunnva. Handler primært på live salg da jeg her får tøj i god kva... Mehr ansehen
stort udvalg af smart tøj til kvinder med former. Parkering lige ved butikken og gratis. Altid søde og imødekommende og de bestiller gerne din størrelse hjem hvis den ikke er i butikken. De har meget... Mehr ansehen
Københavnsvej 63A, 4000, Roskilde , Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Altid god service og masser af hjælpsomhed.

Antwort von Gunnva
Gunnva er den bedste person på planeten sådan er det nu engang.jeg har aldrig mødt en som er så god til at se hvad der vil virke og hvad der ikke vil. Aldrig har jeg følt mig presset til at købe noget. Gunnva er grunden til min selvtillid er 100% bedre. Jeg køber kun tøj hos Gunnva ♥️

Antwort von Gunnva
Jeg har købt meget her. Altid været tilfreds. Live der afholdes tit er super til at få tøj til rigtig gode priser. Gunnva kender sine kunder og kan tit råde vedr. størrelser og andet

Antwort von Gunnva
Verdens bedste service! Altid i orden, både i butikken og online. Gunnva kender sine kunder, som ingen anden butik jeg kender. Hun har tøj som ikke er som alt andet man får alle steder, og hun er en super dygtig stylist hvis man har brug for det. Kæmpe anbefaling💖

Antwort von Gunnva
Alletiders forretning, fantastiske varer til en rimelig pris.
Man får en venlig og meget hjælpsom betjening

Antwort von Gunnva
Altid en god oplevelse at komme i butikken. Gunnva er god og ærlig til at hjælpe med at finde tøj og den rigtige størrelse.

Antwort von Gunnva
Gunnva er helt klart min favorit butik. Gunnva (herself) er helt fantastisk. Man får altid et 100% ærligt svar fra Gunnva, hvis man spørger om pasform o.lign. Gunnva er der ALTID for sine kunder. Kan kun anbefale Gunnva i Roskild.

Antwort von Gunnva
Service i top. Kvalitetsvarer og hurtig levering.

Antwort von Gunnva
Altid ærlig, og god betjening
Tøjet er af bedste kvalitet
Priser hvor alle kan være med

Antwort von Gunnva
Altid en fornøjelse at handle hos Gunnva. Servicen er i top 10, selv fra sofaen😊
Der er altid noget jeg ikke kan undvære. Gunnva er god til at arrangere fester og events, vi er mange trofaste kunder der snart har vores ‘klub Gunnva’🤭

Antwort von Gunnva
Det er den bedste butik, med den bedste betjening 🤩 køre gerne den lange tur, for at handle hos gunnva.