Gulvskrubben Bewertungen 21

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en flytterengøring da jeg pludselig ikke selv havde tid eller overskud og jeg fortryder intet! Det var en virkelig god hjælp, godt arbejde og til en god pris⭐️⭐️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en rigtigt god hjælp til og få rengjort inden flytning, de var meget imødekommende og arbejde med et godt smil

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin flytterengøring hvor alt blev gjort fra top til tå. Eftersom vi var blevet brændt af fra en anden virksomhed kontaktede vi gulvskrubben og modtog hurtigt en pris, der bestemt var billig efte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Reinigungsfirma
  2. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Vi udfører professionel rengøring & vinduespolering til private & erhverv vi bruger udelukkende svanemærket produkter så vidt det er muligt tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud vi står klar til at hjælpe ingen opgave er for stor eller lille vi klare det hele alle medarbejdere har ren straffeattest & er 100% dansktalende

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

21 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som ældre pensionist valgte jeg i…

Som ældre pensionist valgte jeg i foråret 2025 at få et rengøringsfirma til at hjælpe mig med rengøringen. Jeg lavede en aftale med Gulvskrubben. De kom og gjorde rent en gang, så skulle jeg på ferie. Jeg aftalte med assistenten at inden vi kom rigtigt i gang skulle hun gøre hovedrent, og jeg aftalte med Jackie at de skulle komme den 21. Juli. Dagen før samlede jeg alle nipsting sammen for at de skulle komme til , men de kom ikke, og mit hus ligner nu et flyttekaos. På min forespørgsel om hvofor de ikke kom var svaret at jeg ikke havde bekræftet aftalen. Jeg kunne nu sende mailkorrespondancen, som viste Gulvskrubbens bekræftelse, og har siden ikke hørt fra dem.

21. Juli 2025

kære Birgit
tak for din ene stjerne :)

Vi er desværre i den travleste periode i firmaet, men vi to talte i tlf. sammen hvor vi aftalte, vi skulle kigge på en anden dag efter ferien. da Nadja var på ferie. og du gerne vil have det er Nadja der kommer.
så forstår ikke helt du vælger at skrive en anmeldelse..
men beklager misforståelsen og håber du kan finde et firma der kan hjælpe dig ellers er du altid velkommen hos os igen :D

må du få en rigtig dejlig aften
Dbh Jackie

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste rengørings firma jeg nogensinde…

Bedste rengørings firma jeg nogensinde har brugt! Min bruser og gulv var fyldt med kalk, og det skinnede fuldstændig efter! Samt min ovn, lignte en ny! Super søde mennesker der kommer ud! Er super tilfreds!

1. November 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været rigtig glade for…

Vi har været rigtig glade for gulvskrubben som har hjulpet med rengøring i vores hjem. God kommunikation og rigtig fint arbejde. Vi har især været glade for Jesper som har været meget detalje orienteret, behagelig og som gjorde en ekstra indsats.

5. Juni 2024

5 *****

5 *****
Jeg havde besøg af gulvskrubben der havde fået til opgave at gøre omklædning og badefaciliteter rent til åbning af vores forenings svømmebad.
Det gjorde de til 🥇🥇🥇🥇🥇 og kan varmt anbefale dem til rengøringsopgaver store som små

23. Mai 2024

Grundig Rengøring og God Kommunikation

Vi har nu haft fornøjelsen af bruge Gulvskrubben i en månedstid og ser frem til fortsat at bruge dem til rengøring af vores kontor-ejendom. 130m2 med kld. Vi rydder op inden hver rengøring, så man kan komme til. Alle rum ordnes rigtig fint hver gang. Og det er nu en fornøjelse at komme på arbejde hver mandag.
Vi valgte at tilkøbe hovedrengøring med vindusrens inde og ude, den første gang - Det kan varmt anbefales. Vi har aldrig set vores facilteter så pæne. :)

23. März 2024

den sætte vi stor pris på <3
vi er glade for i er glade :D

Slutrengøring

God kommunikation, kunne stå klar med rengøring med én dags varsel, flot resultat. Ville helt sikkert bruge dem igen.

5. März 2024

Antwort von Gulvskrubben

Hej Casper 1000 tak for din fine anmeldelse :)
Er glad for vi kunne hjælpe og du er glad :)
Bh Jackie Gulvskrubben

Fantastisk arbejde! 10000 stjerner

Fantastisk arbejde!

Alt blev klaret til perfektion, og som en kæmpe bonus var pigerne fra Gulvskrubben enormt søde og meget grundige. Mit hjem skinner.

Jeg bruger KUN Gulvskrubben.dk fra nu af ! :-)

26. Februar 2024

Hej
Taaaaak for inde 1000 stjerner du for 1000 tilbage igen

Vi er glade og stolte af at kunne hjælpe jer <3
Bh Jackie og Jamilla Gulvskrubben :)

5 stjernet flytterengøring

Fin flytterengøring hvor alt blev gjort fra top til tå.
Eftersom vi var blevet brændt af fra en anden virksomhed kontaktede vi gulvskrubben og modtog hurtigt en pris, der bestemt var billig efter deres arbejde var udført!
De havde gjort mere end hvad aftalen lød på og efterlod et fantastisk arbejde !
Kun fem stjerner herfra til både arbejdet og imødekommende

Vi har anbefalet videre :)

18. November 2023

Tusind tak fir dine 5 stjerner
Vi er glade for at kunne hjælpe

Rigtig god dag
Bh Jackie Gulvskrubben

Dårlig rengøring og kundeservice

Dårlig rengøring og kundeservice

Jeg fik gjort rent af gulvskrubben og alle mine gulve klistrede efterfølgende og borde mv. var ikke tørt af. De anerkendte den sjuskede rengøring og kom nogle dage efter og rettede op på det. De vælger så at komme igen 14 dage efter uden at vi har indgået aftale om kontinuerlig rengøring - igen er huset ikke gjort ordentligt rent - og jeg vælger at tilbageholde min betaling af den faktura indtil der er sendt en kreditnota for faktura 2 så bliver man mødt med påkrav om renter og inkasso. Hold jer langt væk!

28. Juli 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Nicklas er rystet over din opførelse vi er helt enige om at efter vores første besøg hos dig måtte vi tilbage pga gulvet og det gjorde vi hurtigt og du godkendte det her efter så kommer vi igen som aftalt 14 dage efter hvor halvdelen af dit hus ikke var tilgængeligt pga rod og i vores beskrivelse af en standard rengøring har vi gjort opmærksom på at alt skal være tilgængeligt ellers bliver det ikke rengjort det med vi bare kommer som det passer os ved jeg ikke hvor kommer fra skal vi ikke os lige have med at jeg har rykket i 30 dage for at få betaling for vores første besøg har sendt påmindelse & rykker 1 & 2 og så har jeg været flink at sende en kreditnota for vores andet besøg da du påstår hårdnakket at vi ikke har aftalt fast rengøring hver 14 dag sjovt nok stod døren os åben som aftalt du har så idag valgt at betale for rengøringen men blæser højt & flot på rykkere men det må vores inkasso tage sig af mvh Henrik Gulvskrubben

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds. Fik lavet hovedrengøring hvor alt bare skinner👍🙂
Tak

21. Juli 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Finn tak for dine 5 stjerner dejligt du er tilfreds med vores udførte Arb bedste hilsner Gulvskrubben

Dårlig kundebehandling

Indgik som en ny privatkunde at mødes på bopælen tirsdag kl 10.
På dagen ventede og ventede jeg, men ingen dukkede op...
Ringede til kontaktpersonen kl 1030 og fik oplyst at det havde man glemt!!!!
Indgik ny aftale om den efterfølgende torsdag kl 9....
Igen ventede og ventede jeg - men ingen dukkede op.....
Kl 1030 modtages en besked, hvor der spørges om vi ikke havde en aftale???
Begrunder det manglende fremmøde med kø på motorvejen...
Har fundet andet rengøringsselskab - det er bare ikke godt nok i forhold til nye kunder!!!

15. Juni 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Erik det beklager jeg, ked af at hører du har haft en dårlig oplevelse der er simpelthen sket en fejl i vores planlægning vi har mange henvendelser så det er desværre noget der kan ske vi er kun mennesker men trods alt så god aften & et stort Undskyld!
herfra Bedste hilsner Henrik Gulvskrubben

Fantastisk rengøring og humør👌

Fantastisk rengøring og humør👌
Vi bruger Gulvskrubben til rengøring her hos Norva24 kloakservice i Næstved.. og vi er meget tilfredse og kan klart anbefale deres rengøring samt deres vinduespolering👍🏼

11. Mai 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Gert tak for den fine anmeldelse det er vi meget glade for at hører bedste hilsner Gulvskrubben

Fin flytterengøring

Flytterengøring: dejligt ikke at skulle bekymre sig midt i flytningen. Rar og behagelig dialog. Jackie kom præcist, rengøring var fin og til en fair pris. Tak :0)

14. April 2023

Antwort von Gulvskrubben

Tak for din fine anmeldelse vi er glade for at hører du er tilfreds bedste hilsner Gulvskrubben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har absolut intet negativt at sige!

Har absolut intet negativt at sige!! I kan roligt, bestille rengøring hos Gulvskrubben 💦🧹
Skønt personale og grundig rengøring/vinduespudsning!

3. April 2023

Hej Mille tak for din fine anmeldelse bedste hilsner Gulvskrubben

Varmt anbefales

Stod midt i flyttestress og havde ikke tiden til selv at få rengjort lejligheden.
Fik anbefalet gulvskrubben af en kammerat, bestilte en rengøring og blev mødt af Jamilla på adressen den kommende dag. Grundigt arbejde og høfligt personale.
Kan varmt anbefale gulvskrubben.

31. März 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Casper tak for din fine anmeldelse det er vi meget glade for at hører bedste hilsner Gulvskrubben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at sige

Jeg har kun godt at sige - De er super effektive, Jeg fik en hovedrengøring og fik også pudset vinduer.

31. März 2023

Hej Kimmie tak for din fine anmeldelse bedste hilsner Gulvskrubben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektivt og hurtig svar når man…

Effektivt og hurtig svar når man henvender sig til virksomheden. Giver sig god tid til kunden, og på en imødekommende måde. Opgaven blev udført som ønsket og til en fair pris. Opgaven var trappevask/rengøring af opgange incl. hjørner og kanter. Der bliver sendt sms efter endt rengøring, og også om man er tilfreds med det udførte. Vi vil bruge dette firma fremadrettet.

29. März 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Manuela tak for din fine anmeldelse det er vi meget galde for at hører vi glæder os til et godt samarbejde fremover bedste hilsner Gulvskrubben

den hurtige respons

At de var hurtige til at komme og starte op,
og det gode humør man altid bliver mødt med.

27. März 2023

Antwort von Gulvskrubben

Hej Jimmy tak for din fine anmeldelse det er vi rigtig glade for at hører vi gør alt hvad vi kan for at give jer alle sammen en god oplevelse hver gang bedste hilsner Gulvskrubben

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr