Dette er en 100% useriøs bedrift som tidligere har slått seg konkurs og skylder mye penger. Jeg bestilte gulv herfra, måtte avbestille og får ikke pengene mine tilbake. Det har nå gått 2 mnd. Når du s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gulvbutikk AS eller tidligere Gulvbutikken As er ett ren svindelbutikk og fraråder alle til å bestille gulv hos de. vi bestille gulv i slutten av august 2020 og har fortsatt ikke fått noe. Betalte i... Mehr ansehen
Svindel. Vi bestilte gulv i august og har hverken fått parkett eller refusjon til tross for gjentatte forsøk. Vi får samme, latterlige svar hver gang: «gulvet kommer snart». Nevner vi refusjon svarer... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vi er her for å forenkle parkett & fiskebensparkett kjøp for deg, gjennom å tilby gratis vareprøver på parkett & fiskebensparkett, god veiledning, og ikke minst gode priser på parkett & fiskebensparkett. Vi har ofte kvalitets - parkett til kampanjepris
Kontaktinformationen
Norwegen
- gulvbutikk.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Anbefaler ikke Gulvbutikk.no
Anbefaler ikke Gulvbutikk.no, eier har ikke kontroll på økonomien, har tidligere gått konkurs og startet opp igjen, skyller masse penger! Du blir bedt om å betale på forhånd, men gulvet blir ofte ikke levert, i mitt tilfelle fikk jeg gulvet 7 måneder etter at det var betalt, det var en lang og tøff vei å gå.
Svindel.
Her lager de fortsatt falske profil for å få god rating. Dette hjelper bare politiet med å opprette sak. Takk skal gulvbutikk.no på lage saken sin enda enklere for svindel.
SVINDEL!
Jeg oppfordrer alle som har blitt svindlet for penger om å politianmelde Gulvbutikken AS, som nå er konkurs.
Jeg har bestilt gulv fra de, men aldri fått det eller pengene tilbake.
Jo flere som anmelder det tidligere firmaet, jo større sannsynlighet er det for at vi alle får tilbake våre penger.
STYR UNNA!!
STYR UNNA!!! Her betaler du rett og slett for noe som aldri kommer. Har forhåndsbetalt gulv tidlig i november, og har ved flere anledninger blitt lovet at «det sendes neste uke». Helt utrolig at det faktisk finnes folk som holder på sånn. ABSOLUT IKKE TIL Å STOLE PÅ, SVINDEL!
Useriøst firma!!!
Vil fraråde absolutt ALLE på det…
Vil fraråde absolutt ALLE på det sterkeste å handle fra denne forhandleren. Det er en skam at kjendiser reklamerer for gulvbutikk! Vi bestilte gulv 14/05/20, og har enda ikke mottatt noe gulv. Vi har vært i dialog med gulvbutikk for å oppdatere oss på hvor gulvet er, og har blitt lovd at «gulvet kommer neste uke» ved flere anledninger. Nå responderer de heller ikke på at vi ønsker å heve kjøpet, og få pengene våre refundert.
Eieren har igjen meldt konkurs
Eieren har igjen meldt konkurs, rett etter å ha tatt seg forhåndsbetalt for parkett. Videre lyver de og trenerer saken og lover at parketten skal komme, noe den aldri gjør. Ren svindel, styr unna!
Uryddig konkurs og nytt AS
Eieren er en skikkelig luring som gikk konkurs med sitt forrige AS, uten å fortelle kunder som la inn bestilling noen dager før konkursboet ble åpnet.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.