Helt igennem superlækre produkter 💚💚 Dejlig chokoladekaffe ☕☕ som man selv skal male. Så friskmalet kaffe. Så bliver det ikke bedre for en kaffedrikker som mig🤗🤗 Men man skal absolut også prøve... Mehr ansehen
Bestilte en kurv via hjemmesiden, med forskellig udvalg af kaffe, sirup og sødt til. Gaven skulle leveres til et familiemedlem. Kurven var flot pakket ind og modtageren blev meget glad. Har... Mehr ansehen
Den store kaffegavekurv, nogenlunde produkter, men som gave er den ikke ligefrem imponerende, eller på anden vis wow faktor orienteret. leveringstiden var relativ lang. burde være dag til dag i DK. Hv... Mehr ansehen
Her fås verdens bedste earl Grey med bergamotte! Nemt at bestille over nettet og afhentningen forløb uproblematisk. Har kun godt at sige om betjening og produkter! Jeg køber ikke min te andre steder f... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
En hyggelig butikscafé midt i det pulserende Buddinge Center. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i vores store udvalg af te, kaffe og andre lækre specialiteter.
Søborg Hovedgade 221, 2860, Søborg, Dänemark
- 22989857
- kontakt@guldkop.dk
- guldkop.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering af dejlig te.
Hurtig levering af dejlig te. Lækkert med de to smagsprøver der var med.
Hurtig levering
God oplevelse og hurtig levering 😊
Solgte en vare som så var udsolgt.
Handler der gerne igen.
Første køb hos Guldkop. Købte blandet te for 500.-. Den leverede vare ser godt ud, er forsvarlig pakket ind og smager helt som det skal. Hurtig pakket og leveret og priser er rigtig fine. Handler der gerne igen.
Super service
Først vil jeg rose den unge mand i har…
Først vil jeg rose den unge mand i har i forretningen, han var meget forstående da jeg ikke kunne købe på nettet. Han var desuden meget hurtig til at sende.
Theen jeg købte var den bedste jeg havde fået længe. Tak for det.
Det var vigtigt med hurtig levering og det klarede I til mindst 5 stjerner
Fine varer, god kvalitet og super service
Nem bestilling og hurtig levering.
Skøn te, gode priser og hurtig levering!
Guldkop har et super godt udvalg og gode priser. Jeg har kun haft gode oplevelser ved at handle her.
Her fås verdens bedste earl Grey med…
Her fås verdens bedste earl Grey med bergamotte! Nemt at bestille over nettet og afhentningen forløb uproblematisk. Har kun godt at sige om betjening og produkter! Jeg køber ikke min te andre steder fra nu af
Åbnede 10 minutter for sent
Åbnede 10 minutter for sent, så jeg måtte vente uden for forretningen

Antwort von Guldkop
Dejligt at få skøn the i en…
Dejligt at få skøn the i en nedlukningstid, tak for det :0)