De gav min jakke til en fremmede uden nummer, de burde sagsøge men orker ikke det lÅrt. 0/10 du bliver 100% scammet hvis du kommer der.
Vi var på Guldhornene 10 drenge en fredag eftermidag, for at fejre at weekenden endelig var over os. Vi blev mødt af den tørreste bartender i Århus. Arrogant, kedeligt og uoplagt. Hendes navn var Pern... Mehr ansehen
I FORTJENER INGEN STJERNE I CPH. Har i dag deltaget i et arrangement hvor 3 timers fri bar (som er meget begrænset) forret, hovedret og dessert indgik. Dette koncept er helt fint men ikke når en af f... Mehr ansehen
Skide god bar, forfærdelig dj. Når dansegulvet er i fuld gang på første sal, skal han stoppe med at lave kommentare hver 30 sekund. Selve baren er skide god, fantastisk stemning, dansegulvet blev do... Mehr ansehen
De gav min jakke til en fremmede uden…
Dårlig betjening
Dårlig, kold betjening. Jeg ramte en helflaske på hjulet, men det blev afvist, fordi bartender ikke var opmærksom. Da jeg beklager mig, får jeg en sviner. Sidste gang jeg har været her.
I FORTJENER INGEN STJERNE.
I FORTJENER INGEN STJERNE I CPH.
Har i dag deltaget i et arrangement hvor 3 timers fri bar (som er meget begrænset) forret, hovedret og dessert indgik. Dette koncept er helt fint men ikke når en af forretterne (fiskefilet, som kan være en dejlig oplevelse men bliver ødelagt totalt her. Ca stuetemperatur ingen smag og kunne godt bruges som nye skosåler på et par træsko. Det var den ene side af bordet (forret) og på den anden side hovedretterne. Kartoflerne var det der var varmest og så kom frikadellerne, flæskestegen, anden, rødkålen og til sidst sovsen. Jeg nåede ikke at smage på desserten fordi jeg udvandrede simpelthen. At i kun har 1,6 på trustpilot skal i være glade for da I kun fortjener -1,6. Dårligste julebuffet/ julemad skal man lede længe efter. Er jeg en sur gammel mand, nej Paps er skuffet meget skuffet.
Hel flask eller ikke?
Hel flask eller ikke?
Super useriøst den ene gang argumentere de for den ikke er der grundet næsten i mål, næste gang er den på vores side og når ikke i mål?
Uretfærdigt?? Enormt ringe service
Afvist for Hvad?
Er lige så lige blevet afvist for at købe en kromutters kærlighed. Da de mente jeg var for fuld. Var lige kommet i byen og har kun fået 2 øl.
Spurte om hvorfor de syntes jeg var for fuld og de sagde at der kunne de høre på hvordan jeg snakkede.
Og ja der skal da lige siges at jeg stammer og er ordblind så meget at det har påvirket hvordan man/hvor man skal bruge hvilke ord.
Ps. Er 26 og gik stille og roligt ind for at bestille “min ynglings drinks” hvilket jeg ikke kunne og gik stille og roligt igen . Har ikke som sagt noget mod stedet men der imod personalet i Aalborg nu.
De tvinger en til at købe garderobe…
De tvinger en til at købe garderobe hvilket er en sindssyg latterlig regel
IK RØR VED LAMPERNE
Du må for alt i verden ikke røre ved lamperne, så bliver du sgu smidt ud af en dørmand med 5+ i styrke briller
Den i Aarhus
Den i Aarhus. Ingen god kundeservice desværre
Grådig og ufleksibel forretningsgang
Grådig og ufleksibel forretningsgang. Fint hvis man er ligeglad, men ellers forfærdeligt
Aggressiv bar manager - uforklarlig uventet reaktion.
2 stjerner fordi jeg hyggede mig, men føj en ækel bar manager.
Fik dårlig, uprofessionel behandling bag bar chefen da vi helt stille og roligt fortalte, at boksemaskinen slugte vores mønter. Han var ude for pædagogisk rækkevidde og brugte blot sin magt til at true med at at smide hele vores selskab på knap 20 mennesker ud. Jeg håber at det bare var fordi han havde en dårlig dag, men føj hvor var det en smålig opførsel for 80,-. " Så siger vi bare tak for i aften!!" Min ven og jeg stod bare og så på hinanden, helt uforstående for hans aggressive opførsel. Den hørte ingen steder hjemme.
Skide god bar, dårlig dj.
Skide god bar, forfærdelig dj.
Selve baren er skide god, fantastisk stemning, dansegulvet blev dog pauset fuldstændig hver gang dj skulle kommentere.
Verdensklasse service af Malene på…
Verdensklasse service af Malene på guldhorne Aarhus
Næsten voldelige…
Næsten voldelige…. kommer ind for at få et par øl. Derefter bliver jeg skubbet hårdt uden grund, af en anden kunde. Da jeg efterfølgende går efter ham for at spørge hvad der sker, bliver jeg mødt af personalet der siger at jeg skal “aldrig komme igen, og jeg skal ikke true stamgæsterne (selvom de er voldelige)” Jeg siger hertil: “Hvis det er de gæster i vil have, så mister i mig lige nu” hvortil svaret fra personalet er “Vi har så mange, at vi er da ligeglade…”
For mig lyder det som en bar, der startede med et godt koncept, men nu tror de ejer verden. Ville ønske at jeg kunne have nydt denne aften, istedet for at få den ødelagt.
Den dårligste bar i Århus..de skammer…
Den dårligste bar i Århus..de skammer folk og får dem til at installere NightPay som trækker et abonnement hver mdr som du ikke kan opsige. Så dårlig stil at de står i baren og venter på at folk skal betale og så overtaler dig til at få et skam abonnement.
Ingen vand til en fuld veninde
Min veninde var meget fuld, og hun havde brug for noget vand. Jeg spurgte bartenderen om man kunne få noget vand, det kunne man åbenbart ikke…
Super fedt sted og god service!!
Få nu fingeren ud
Det tager jo 1000 år at få betjening.
De skulle have åbent 365 dage om året
De skulle have åbent 365 dage om året! Men vi tog derned en søndag og de havde lukket! Det var min bedstevens fødselsdag og vi havde aftalt i lang tid vi skulle drikke en ridder den dag. Men nej, de havde sku lukket! Det var dog utrolig at man kan blive skuffet over en bodega! Der er ikke meget service tilbage i det land vi kalder det vore fædreland! Kan klart anbefalede at undgå dette her sted
Dårlig kundeservice
Guldhornene Aarhus
Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling.
Guldhornene Aalborg, dårlig service
Jeg bor i København og skulle til Aalborg hos en kammerat i 1 dag inden jeg skulle videre til familie osv. Så vi planlægger at drikke os til riddere på guldhornene Aalborg, da vi skulle hygge os! Jeg har fri fra arbejde i Kbh kl 18 og kan lige være der 22:30, vi opdager så at der står de lukker for køb af ridderskab kl 22 så min kammerat, som bor i Aalborg tager derud da vi blev enige om at de nok var large hvis man lige forklarede dem situationen, og han kunne jo sagtens betale for os begge og kunne ringe mig op på FaceTime og se ID osv hele molevitten, vi ville bare super gerne sidde derinde og have en god aften. Han bliver så mødt af en bartender der bare nærmest uden at høre på en siger nej ! Og vil ikke diskutere det? Så vi måtte jo finde på noget andet og kommer da aldrig tilbage dertil med den ligeud sagt ringe behandling. Vi syntes godt man kunne have ja hatten på, når der står to kunder for en hel aften som, så bare bliver afvist.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.