Bewertet mit 1 von 5 Sternen

den 4. september gik jeg i GuldAdams butik i Odense for at få en salgspris på noget guld og sølv. Prisen lød rimelig, så jeg besluttede at sælge. Fik en kvittering på salget og fik at vide, at... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GuldAdams vurderingstid var meget hurtig, Den pris jeg fik for mit guld var reel og svarede til mine forventninger.Jeg var på intet tidspunkt utryk ved at sende mit guld afsted. Proceduren omkring afs... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle kan trygt handle med Guld Adam, de er nok det første firma som lever total op til deres reklame som køre på TV. Alt er nemt og hurtigt og man kan umuligt blive snydt, man får endda billeder af si... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Måtte faktisk lede efter mit guldur da jeg ikke huskede hvor jeg havde lagt det. Fandt det -tjekkede at det var 14 karat. Vejede det så godt jeg kunne på min bagevægt. Herefter undersøgte jeg hvad gul... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Det schweizisk ejede GuldAdam er nordens største opkøber af guld. Vi køber guld og sølv fra private via www.guldadam.dk. Du kan også møde os i en af vores butikker i hele landet. Vi vurderer og køber guld og sølv under ordnede og regulerede forhold, er registreret og betaler skat i Danmark og handler med licens fra politiet og myndighederne. GuldAdam står for mere end blot en forretning. Det kræver en høj grad af tillid at håndtere guld, og vi har derfor en omhyggelig udvælgelse og uddannelse af vores medarbejdere og har fokus på at være så transparente, som muligt. Mød os og vores teams på vores informationsturneer, eller i vores butikker.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det bedste selskab på markedet

Guldadam var det bedste selskab jeg kunne finde ift at jeg gerne ville kunne sende mit guld og undgå at bruge tid på personlig betjening. De fremstod troværdige og professionelle. Ekspeditionstiden var 4-5 arbejdsdage og så var pengene på kontoen. Dog har jeg aldrig modtaget en email med kvittering og angivelse af hvor meget mit guld vejede. Derfor det lave antal stjerner.

30. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, sikkert, nemt og effektiv

Da det var første gang jeg skulle handle med virksomheden, var jeg lidt skeptisk med hensyn til sikkerheden. Det viste sig at det var totalt ubegrundet og hele forretningsgangen blev behandlet seriøst.

22. August 2013

Perfekt!

Jeg var meget skeptisk i starten, fordi andre sider som brevguld.dk, tager røven på en, men så fandt jeg GuldAdam og så folks positive kommentarer om siden - Så jeg valgte at sende mit gamle guld og sølv derind og så fik jeg indbetalt 1495 kr, kun få dage efter! Er meget tilfreds med pengene og behandlings tiden! GuldAdam kan klart anbefales!

6. Juli 2013

God handel!

Venlig ekspedition i butikken i Odense, en af markedets bedste priser, hurtig afregning uden problemer.

5. Juli 2013

Antwort von GuldAdam

Tak for de rosende ord som vores medarbejdere i Odense tog imod med et stort smil. Vi forsøger hele tiden at yde toprådgivning - det er derfor dejligt modtage ros.

Tusind tak!

mvh

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var let

Det var let at handle med Guldadam. Havde kun et problem. Jeg havde ikke fået opgivet mobilnummer ved bestilling af guldpakken. Det burde fremgå af hjemmesiden, at det skal være et mobilnummer. Selv om jeg havde skrevet det på kontrakten, blev det ikke ændret.
Da jeg ringede til kundeservice, fordi jeg intet hørte, blev det lynhurtigt rettet, og jeg fik tilsendt en ny kode. Det var super.
Men ret nu hjemmesiden.

6. Juni 2013

Antwort von GuldAdam

Tak for din anmeldelse og dit råd. Det er godt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig.

Vi har overvejet om vi skal bede kunden om at angive sit mobilnummer. Men da enkelte kunder ikke har mobil men kun fastnet, har vi blot skrevet at man skal angive sit telefonnummer, så vi har vi mulighed for at kontakte kunden. Vi sender dog altid kvittering både via mail og sms.

mvh

FANTASTISK!!!

Kan man være andet end tilfreds når alt klapper og servicen samtidig er i top!
Hurtig ekspedition og hurtig overførsel af penge!

30. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

GuldAdam kan du stole på

Det er nemt og trygt at sælge guld til GuldAdam, og det går hurtigt

28. Mai 2013

Antwort von GuldAdam

Det er vigtigt for os at kunne besvare og værdifastsætte guldet så hurtigt som muligt - vi er derfor glade for de rosende ord.

bedre end konkurrenterne

Sendte først mit guld til guldexpressen.dk, de havde en lidt højere pris, men valgte så at prøve at snyde mig med en lavere karat af smykkerne.

Sendte så smykkerne til guldadam bagefter. Fik den rigtige vurdering og god pris, super service og intet svindel med priserne.

17. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, seriøst og troværdigt.

GuldAdam behandlede mit guld hurtigt og effektivt. Der gik kun en uge fra jeg bestile min guldpakke til pengene var på min konto. Jeg havde nogle tvivlsspørgsmål, men kundeservice hos GuldAdam var i Verdensklasse og jeg blev fuldt tilfredstillet.

7. Mai 2013

Det føltes trygt

Alt forløb til min udelte tilfredshed. Hjemmesiden er informativ, hurtig fremsendelse af kuvert m.v. Eneste småproblem var egentlig postekspeditionen, som ikke umiddelbart ville vedkende sig at skulle lave en gratis postkvittering. Beløbet svarede til mine forventninger og var til disposition efter 4-5 dage. Den endelige afregning kom efter ca. 2 uger med billeder og opgørelser.
Jeg kan varmt anbefale at handle med GuldAdam.

2. Mai 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekceptionel, personlig og yderst kompetent kundeservice

Hej-godaften
For mig var det en lidt underlig oplevelse at gå ind i GuldAdams butik på Vesterbrogade. Ha-ha, det er jo ikke det sted, jeg kommer allermest. Nå-nå, men den søde og meget unge kvinde, som sad i betjenings"buret" fik hurtigt lettet stemningen med sin serviceminded kompetance. Hun modtog venligt mine bittesmå guldting også nogle guldtænder som jeg var lidt utilpas ved at sælge, modtog hun med et sødt og afværgende smil. Jeg blev budt på en kop kaffe mens hun vurderede og vejede mine sager. Derefter forklarede hun meget specifikt om de forskellige tings karat, værdi og reglerne omkring salg af disse. Da alle formalia var i orden, sagde jeg venligt tak for hjælpen og fik gudhjælpemig også en lille Toms Guldbarre chokolade med på vejen og efter kun to dage var pengene indsat på min konto. Ja, jeg synes jo, at hun skal have en ordentlig sommerferiebonus for veludført arbejde.

22. März 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr