Guestzone Bewertungen 377

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Iedereen zou Guestzone moeten gaan gebruiken… Meest betrouwbare site naar mijn mening waar je tenminste echt kans maakt op kaartjes… Heb weer een fantastisch feestje gehad.. Dank je wel Guestzone 🫶🏼... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was verrast dat ik 2 kaartjes had gewonnen voor sfeer in culemborg. Samen met mijn vriendin een super avond gehad. De sfeer was gezellig onderling met leuke mensen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Krijg al sinds lange tijd nuttige emails over aanstaande Dance events. Onlangs meegedaan met een actie waarbij je tickets voor het Sneeuwbal Winterfestival kon winnen en bingo! Was helaas het laatste... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd leuke en gezellige sfeer dus een echte aanrader wij zijn de volgende keer weer van de partij

1. Medienunternehmen
  2. Tickethändler
  3. Festival
  4. Medien- und Marketingagentur
  5. Partyplaner

Vom Unternehmen geschrieben

Klacht? Mail klantenservice@guestzone.nl. Binnen één werkdag ontvang je een reactie om het probleem netjes op te lossen.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend leuk met leeftijdgenoten en…

Ontzettend leuk met leeftijdgenoten en goede muziek, zeker omdat we de kaarten hadden gewonnen!

Antwort von Guestzone

Fantastisch om te lezen dat je zo hebt genoten van het feest, de sfeer en de muziek Marieke. En extra leuk natuurlijk dat je er dankzij gewonnen kaarten bij was!

Guestzone geweldig

Ik had gastenlijst plekken gewonnen voor het feest Summer of Love in de Maassilo in Rotterdam.
Toen we er waren naam gezegt we stonden op lijst en hoppa we konden naar binnen en het feest kon beginnen.
Ik zal.zeker vaker meedoen.
Guestzone ga zo door helemaal toppie!!!

Antwort von Guestzone

Dank je wel Henriette dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! Heel fijn om te lezen dat alles vlekkeloos verliep bij de gastenlijst en een mooie avond hebt gehad. Daar doen we het voor.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leuk om weer eens wat te winnen.

Leuk om weer eens wat te winnen.
Verder alles goed geregeld bij binnenkomst.
Was ook nog eens een mooi feestje

Antwort von Guestzone

Fijn te horen dat alles goed was geregeld bij Summer of Love Paul! Heel erg bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd. En, gewoon wat vaker meedoen met onze winacties... ;-)

Top site

Ik heb hele goede ervaring mee.
Ik heb drie keer gewonnen en dag er voor kreeg ik keurig netjes toegangsbewijs opgestuurd gekregen via mail!
Top

20. September 2025

Antwort von Guestzone

Super dat je moeite hebt genomen om ons te beoordelen Rawand, dank daarvoor! Extra tof om te zien dat je pas sinds juni member bent bij Guestzone en nu al vrijkaarten hebt gewonnen voor maar liefst vier dikke events en festivals. We hopen dat je er nog vaak van mag genieten!

Sunglow was genieten!!

Sunglow is een superleuk klein feestje, waar de sfeer altijd top is! En als je dan ook nog gratis mag gaan, is het helemaal top!

Antwort von Guestzone

Dankjewel voor de moeite om je ervaring met ons te delen Lisette! Heel tof om te lezen dat je zo genoten hebt van Sunglow – het blijft een supergezellig feestje met een unieke sfeer. En wat gaaf dat je dit jaar al 5 keer hebt gewonnen via Guestzone, waarvan 3 keer voor dikke festivals. We hopen dat je nog veel vaker vrijkaarten bij ons wint om te kunnen feesten op de beste evenementen.

Topfeest

Topfeest. Heerlijk gedanst en gesjanst!!

Wat super om jouw 5 sterren te krijgen Natasja, enorm bedankt daarvoor! 🌟
Fantastisch dat je zo hebt genoten van het feest, van dansen tot sjansen – daar doen we het voor.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, leuke acties en vlotte klantenservice. Al vaker wat gewonnen!

1. Oktober 2025

Antwort von Guestzone

Wat fijn om te horen dat je al meerdere keren iets hebt gewonnen via Guestzone! 🎉
Leuke acties en snelle service neerzetten doen we met veel plezier, dus jouw woorden betekenen veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen je nog vaak blij te maken met mooie prijzen en feesten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Waarom niet?! Kaartjes winnen voor geweldige feestjes met het gemak van de druk op 1 knop

Guestzone is ontzettend vriendelijk en servicegericht. Je kunt kaartjes winnen voor geweldige feestjes en de kans is best groot. Ik heb zelf al meerdere geweldige feestjes/festivals hierdoor mogen meemaken die ik niet had willen missen. Echt een geweldig bedrijf. Heb zelf issues gehad met mn premium sms'jes waardoor het minder soepel liep maar de medewerker van guestzone hielp daar ook gelijk mee en reageert snel en ontzettend vriendelijk. Kan het iedereen aanraden om zich in te schrijven.

1. Oktober 2025

Antwort von Guestzone

Wat een geweldige beoordeling Elaine, dank je wel dat je hier de tijd voor hebt genomen! Fantastisch om te lezen dat je dankzij Guestzone al meerdere mooie feesten en festivals hebt meegemaakt die je anders had moeten missen. Daar doen we het voor! Ook heel fijn dat ons team je snel en vriendelijk kon helpen toen er even iets misliep met je premium sms’jes. En dat je ons zelfs aanbeveelt aan iedere dance-liefhebber maakt ons extra trots. We hopen dat je vanavond tijdens MUST in het Kurhaus ook weer volop gaat genieten van de gewonnen vrijkaarten. Heel erg bedankt voor je mooie woorden en vertrouwen, we hopen je nog vaak blij te maken met onvergetelijke winacties en feesten.

Zeer betrouwbare organisatie

Zeer betrouwbare organisatie💯 Transparant in alle informatie en duidelijke communicatie, ook als het gaat om leuke winacties!
Geen verborgen kosten en zeer snelle response indien er communicatie word gezocht.
Ik ben al jaren lid en zal dat ook blijven🏆

Antwort von Guestzone

Wat geweldig om zo’n mooie beoordeling te ontvangen van iemand die al sinds 2010 lid is van Guestzone. Dat betekent dat je ons al ruim 15 jaar volgt en actief onderdeel bent van onze community. Een review van een trouwe member als jij weegt voor ons extra zwaar, juist omdat je alle ontwikkelingen van dichtbij hebt meegemaakt.

Wij doen er elke dag alles aan om duidelijke communicatie te bieden en mooie winacties te organiseren. Het is ontzettend fijn om terug te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.

Heel, heel erg bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit Anas in al die jaren. Uiteindelijk bestaan en groeien wij dankzij members zoals jij. Op naar de komende 15 jaar!

Geweldig!

Geweldig!! Veel win kansen, ik kan niet zonder guestzone, zoveel vette feestjes geweest!Sin City was super tof . Dank jullie wel

30. September 2025

Antwort von Guestzone

Hahaha, geweldig! En wij kunnen ook niet zonder jou Debby. Super dat je hebt genoten tijdens Crazyland en natuurlijk enorm bedankt voor de mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al een paar keer kaarten mogen winnen

Al een paar keer kaarten mogen winnen. Altijd weer een feestje. 😃

Antwort von Guestzone

Fijn te horen dat je hebt genoten van de vrijkaarten tijdens Crazyland Sin City in Eindhoven Sharon! Heel erg bedankt voor de 5 sterren beoordeling, wordt zeer gewaardeerd.

Guestzone winactie

Super geregeld.

Antwort von Guestzone

Fijn dat je hebt genoten van de vrijkaarten voor Sunglow Festival Dominique. Heel erg bedankt voor jouw review.

Bedankt

Bedankt, het was weer duidelijk en prima geregeld met de tickets. Altijd een heerlijke sfeer bij Housequake. Op naar de volgende!

Antwort von Guestzone

Goed te lezen dat onze communicatie duidelijk was en je hebt genoten bij Housequake Manfred! Bedankt voor de genomen moeite voor jouw beoordeling, wordt gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als ik tien sterren kon geven zou ik er…

Als ik tien sterren kon geven zou ik er 10 geven!! Hele makkelijke en fijne website!! Ik ben pas net lid en heb nu al voor 2 feestjes 2 kaartjes gewonnen!!
Jullie zijn toppers!!

Antwort von Guestzone

Wat geweldig om te lezen Fay dat je zo blij met ons bent! Inderdaad net een week member bij ons en al vier vrijkaarten gewonnen voor Sunglow Festival en voor Crazyland, super. Bedankt voor je review, wordt zeer gewaardeerd.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke site met leuke acties!

Zo nu en dan kijk naar de leuke acties van Guestzone. Als ik wat leuks tegenkom, dan schrijf ik me in om kans te maken op kaarten. Zo heb ik de afgelopen jaren nog wel eens een paar kaartjes gewonnen, voor diverse evenementen. Harstikke leuk natuurlijk! Zeker in tijden dat evenementen toch steeds wat duurder worden, ook voor de organisatoren, is het natuurlijk heel tof dat je dus echt wel kans maakt op vrijkaartjes.

15. September 2025

Antwort von Guestzone

Dank je wel voor jouw eerlijke beoordeling Dirk! En wat je zegt, alles wordt steeds duurder dus om vrijkaarten te winnen voor leuke events of festivals is natuurlijk heel fijn. We hopen dat je er nog heel veel wint bij Guestzone!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top ervaring zoals altijd met guestzone

Top ervaring zoals altijd met guestzone. Snelle reactie bij vragen en netjes en top geregeld.

Antwort von Guestzone

Wow, wat fijn te lezen dat je onze diensten en service als top ervaart! Helemaal omdat je al sinds 2012 member bij ons bent, dat geeft het nog meer waarde. Bedankt voor de 5 sterren Monique ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben al vaker meegedaan met de…

We hebben al vaker meegedaan met de winactie en het super leuk om zo naar een feestje te kunnen. Heel goede service , nette communicatie. Super bedankt weer voor deze keer mee te mogen doen en te winnen 🥳🎉

Antwort von Guestzone

Geweldig te lezen dat onze service en communicatie zo goed bevalt! Heel erg beankt voor de genomen moeite voor deze mooie review Mark, wordt zeer gewaardeerd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gratis tickets je wint ook vaak top…

Gratis tickets je wint ook vaak top bedrijf.

Antwort von Guestzone

Wat tof dat je zo vaak wint Linda! We doen er elke dag alles aan om de leukste vrijkaarten en events voor onze members te regelen. Bedankt voor de 5 sterren, wordt zeer gewaardeerd!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr