Gsm Eindhoven Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede service,snel gemaakt echt een top zaak ik zou iedereen GSM Eindhoven aan raden,en als top service heb ik een gratis hoesje erbij gekregen. Mvg M .L

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Service is amazing

Service is amazing! They fixed in 30 minutes! I will come back again for my phone! This time was a battery replacement for iPhone 14 Pro. Everything was good!

10. Juli 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Thank you so much for a good review and u are always welcome !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top notch vriendelijke mensen die hun…

Top notch vriendelijke mensen die hun vak kennen en niet prijzig, indien ik wederom een probleem rij ik graag van Belgie tot daar in eindhoven, dank u.

30. Juni 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Super bedankt voor het komen vanuit Belgie!. Geeft ons als bedrijf een trots gevoel dat er afstand word gereden voor ons kwaliteit en goede service !

Een echte aanrader

Een echte aanrader, deze Gsm-shop Eindhoven, als je een probleem hebt met je mobiel. Ik ben geholpen door Gökưan, echt een zeer spontane vriendelijke man. Hij geeft vooraf een prijsafspraak, bied je koffie aan en maakt een gezellig babbeltje. Ook is de winkel elke dag open , behalve op zondag.
Dus voordat je een nieuwe telefoon koopt, eerst even langs deze shop!

30. Juni 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Heel erg bedankt voor het lieve reactie. En wij mogen ook als GSM-Eindhoven zijnde zeker ook zeggen dat het vriendelijkheid altijd wederzijds is en bedankt daarvoor en u bent altijd welkom. Ookal is het alleen voor kopje koffie !

Top service,

Top service,, vriendelijk,, leuke babbel en ook nog eens een gratis beschermlaagje gezet op me telefoon! Ga zo door!!!

23. Juni 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Super bedankt voor het tijd maken om een review te plaatsen en blij om te zien dat alles naar u wens is verlopen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

UItstekende, snelle vriendelijke service!

UItstekend geholpen met het -volgens KPN- eenvoudig overzetten van bestanden naar mijn nieuwe Android telefoon. Dat 'eenvoudige' viel mij behoorlijk tegen. Vandaar dat ik GSM Eindhoven, net als ruim 5 jaar geleden ook- opnieuw inschakelde.
Ook nu weer uitstekend, vriendelijk, snel en zeer betaalbaar geholpen door de nieuwe eigenaren. Nog steeds een aanrader bij gsm problemen!

20. Juni 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Heel erg bedankt voor uw reactie en we staan altijd klaar en doen ons uiterste best om het probleem op te lossen!

Perfecte service

Perfecte service.
Klantvriendelijk, behulpzaam
En snel geregeld.
Aardige medewerker/eigenaar.

12. Juni 2026

Antwort von Gsm Eindhoven

Bedankt voor het schrijven van een review.

Bijzonder vriendelijk personeel

Bijzonder vriendelijk personeel. Mijn telefoon kon ergens anders niet gemaakt worden. Via een vriend kwam ik bij gsm Eindhoven. Nadat ik duidelijke afspraken gemaakt had met de eigenaar kon ik na 1 dag mijn IPhone 16 ophalen! Ik ben heel dik tevreden en ik raad ze zeker aan bij iedereen die een betrouwbare en snelle service wilt voor een scherpe prijs.

29. Mai 2026

Heel vriendelijk

Oplaadpunt van de tablet was kapot. Er werd op een duidelijke manier uitgelegd wat er gedaan zou worden en wat de kosten zouden zijn. Was er op een zaterdag, maar omdat het onderdeel besteld moest worden is ie op maandag gerepareerd en daarover werd netjes gebeld. Er werd netjes gebeld dat ie klaar was. Top service en ga zeker weer daarheen als er iets mis is met telefoon of tablet.

16. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rustig gevraagd wat precies het…

Rustig gevraagd wat precies het probleem is, instructies wat voor info ik moest aanleveren (Gmail ww),.
Dag later snel opgelost met lekker kopje koffie tijdens wachten.
Uiterst vriendelijk en gastvrij!
Kom daar tegenwoordig nog eens om!
Service: gratis.

20. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijke geholpen door de…

Heel vriendelijke geholpen door de nieuwe eigenaar. Vantevoren duidelijk gemaakt welke reparaties werden uitgevoerd en wat de kosten werden.
Na een half uur klaar en nog een kopje koffie gekregen ook.
Kom hier zeker vaker terug.

18. Mai 2026

Waanzinnig goed geholpen

Waanzinnig goed geholpen. Telefoon deed niets meer, maar binnen 20 minuten gerepareerd. Omdat er geen nieuwe materialen nodig waren, was het nog kosteloos ook. Veel kennis van zaken, sympatieke mensen.

18. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr