Gronell ApS Bewertungen 495

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hassan som udførte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montør, god dialog med ham. Dårlig rådgivning om føringsvej fra jordentreprenør gjorde at Hassan blev udfordret og måtte ænd... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin service fra første kontakt på mail med indhold, der var nemt at læse og forstå, til videosamtalen, hvor vi fandt frem til placering af ladeboks og endelig Frederik, der monterede boksen og holdt m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

et firma det overholder deres aftale til punkt og prikke. Frederik var her hilste pænt og havde en opførsel de fleste kunne lære af, tog stort hensyn til vores ting og indbo ved montering af lade bok... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik opsat ladeboks. Kim fra Gronell kørte forgæves, da asfaltarbejde var i gang på vores vej. Ingen sure miner, Kim kom igen en anden dag og lavede en flot installation. Undervejs spurgte han ind t... Mehr ansehen

1. Elektriker

Vom Unternehmen geschrieben

GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret ­videre­uddannelse på alle niveauer.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installation af ladestander til elbil

Installation af ladestander til vores elbil.
Første møde med Gronell var online med video så de kunne se eltavlen samt mulighed for kabelføring. Vi aftalte tidspunkt for installationsarbejdet.
Faheem fra Gronel mødte op som aftalt. Han var yderst sympatisk og fagligt kompetent. En kombination jeg som kunde sjældent oplever. Vi havde en god snak og fandt sammen ud af den bedste installatilnsløsning.
Stor anbefaling af Faheem og Gronell.

26. März 2026

Ladeboks opsætning Faheem

Montør Faheem kom indenfor det aftalte tidspunkt, var meget flink, imødekommende og venlig. Leverede en pæn og ordentlig installation af min ladeboks inkl. opsætning af relæ på kort tid, og gjorde rent efter sig selv. Kan anbefales.

30. März 2026

Irriterende fejl i bookingafdelingen

Faheem var både venlig, imødekommende og faglig dygtig og det er grunden til 5 stjerner
Planlægningen var til 0 stjerner - jeg fik på sms at vide at han ville komme mellem 9.30 og 12 og derfor aflyste jeg en aftale. Da han kom 12.15 kommenterede jeg på den sene ankomster han så forvirret ud og viste mig at han havde fået et skema hvor der stod at han skulle være der mellem 12 og 14 og vi havde en aftale kl 15. Ved fælles hjælp og fordi han arbejdede koncentreret nåede vi hvad vi skulle

27. März 2026

Burde få 10 stjerner

Sjældent har vi mødt så fin service som Gronell da de kom og installerede vores Zaptec Go boks. Et ualmindeligt fint stykke arbejde, og så støvsugede han endda så fint op efter sig selv. Kunne vi give 10 stjerner, så fik de det.

27. März 2026

Gronell meget serviceminded

Min oplevelse vedr. køb og installation af ZAPTEC GO har været fantastisk god hos Gronell.

Efter installationen var der et lille problem, som Nicolaj Sinding meget hurtigt og meget vidende løste til perfektion. Og på en meget behagelig og serviceminded måde.

25. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg syntes det er snyd,at jeg skal…

Jeg syntes det er snyd,at jeg skal betane extra for arbejde i isolering, da jeg skrev i forvejen kablet skulle trækkes på loftet. Har aldrig set et loft uden isolering. Syntes det er dyrt at betale 864.00 plus moms for 6m kabel.

23. März 2026
Gronell ApS-Logo

Antwort von Gronell ApS

Hej Per

Er ked af din oplevelse, Vi har dog både informeret om priser inden dit køb og inden vi kommer forbi hvor du har haft mulighed for at sige nej
Jeg vil dog stadig i kontakt med dig og jeg kan ikke finde dig i vores system, så skal bruge noget info.
Kan du skrive til Hp@gronell.dk

Mvh Henrik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zaptec installation af Salim fra Gronell…

Jeg havde besøg af Salim fra Gronell som gjorde et fremragende stykke arbejde. Han havde fine input til hvordan løsningen blev bedst og han fik dem afleveret meget fint. Jeg er meget tilfreds med den måde installationen blev udført på

16. März 2026

Fantastisk arbejde.

Havde en teknikker ved navn Faheem ude og sætte min ladeboks op.
Han var effektiv, venlig og gjorde et super arbejde!

Vil 100% anbefale ham og Gronell til andre.

-David.

5. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft Seif fra Gronell ude og opsætte vores ladestander og han leverede en super service.
Vi havde kommet til at svare lidt forkert på spørgeskemaet omkring hvad der skulle laves, men Seif var løsningsorienteret og sørgede for at få løst opgaven også selvom han var lidt presset på tiden.
Så vil helt bestemt anbefale firmaet og jeg ved hvem jeg ringer til hvis jeg for brug for hjælp i fremtiden med min ladestander.

5. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr