Hassan som udførte el-arbejdet var en ualmindelig rar og meget kompetent montør, god dialog med ham. Dårlig rådgivning om føringsvej fra jordentreprenør gjorde at Hassan blev udfordret og måtte ænd... Mehr ansehen
Fin service fra første kontakt på mail med indhold, der var nemt at læse og forstå, til videosamtalen, hvor vi fandt frem til placering af ladeboks og endelig Frederik, der monterede boksen og holdt m... Mehr ansehen
et firma det overholder deres aftale til punkt og prikke. Frederik var her hilste pænt og havde en opførsel de fleste kunne lære af, tog stort hensyn til vores ting og indbo ved montering af lade bok... Mehr ansehen
Fik opsat ladeboks. Kim fra Gronell kørte forgæves, da asfaltarbejde var i gang på vores vej. Ingen sure miner, Kim kom igen en anden dag og lavede en flot installation. Undervejs spurgte han ind t... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
GRONELL beskæftiger over 50 medarbejdere, og er dermed i stand til at løse de fleste opgaver – med personligt engagement. Vi lægger stor vægt på faglig høj standard – både hos vores håndværkere, bygge-/projektledere og ledelsesniveau. Alle medarbejdere gennemgår løbende struktureret videreuddannelse på alle niveauer.
Industrivænget 19, 3400, Hillerød, Dänemark
- info@gronell.dk
- gronell.dk
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Alt gik som forventet
Alt gik som forventet. Jeg tilfreds med Faheem og Nem's udførelse af installationen. Der var lidt udfordringer med eltavlen og et overspændings relæ som de de ikke vidste at jeg havde bestilt. Men det blev løst. God kommunikation vedrørende opgaven.
God venlig og proffesionel hjælp.
God venlig og proffesionel hjælp.
Jævnt godt tilfreds
Jeg er godt tilfreds med udførelsen af det bestilte arbejde.
En lille ting der kunne optimeres på,
er rengøring efter endt arbejde og der ikke tages 600 kr. for at bruge 5 min på at trække ledninger på loftet.
Virkelig professionel service
Virkelig professionel service. Installationen blev udført på under 2 timer og den var udført lige som ønsket.
Kort ventetid på installation på 1-2…
Kort ventetid på ladebox-installation på 1-2 uger (og problemfrit samarbejde mellem elleverandør - EVDK).
Kompetent og serviceminded elektriker.
Kan klart anbefale dem.
Serviceminded
Jeg fik sat en lader til elbilen op hjemme, og oplevelsen var helt i top fra start til slut. Medarbejderen var utrolig venlig, lyttede til mine ønsker og fandt den bedste løsning. Meget professionel og serviceminded – det var tydeligt, at hun gik et skridt videre for at sikre, at alt blev gjort ordentligt, tak.
Kan varmt anbefales!
God kundeservice og dygtige håndværkere
Gronell har efterladt et super godt indtryk. Lotte på kontoret er meget venlig, imødekommende og yder super kundeservice. Kim, som installerede ladeboksen, kom med positiv attitude, var super effektiv og med god sans for detaljer. Installationen blev faktisk bedre end jeg havde håbet.
Hurtig og pæn installation
Hurtig og pæn installation. Faheem er en god og venlig installatør
Nemt og hurtigt installeret👌🏼
Faheem var formidabel
Faheem var formidabel, tak for en god indsats. Behagelig, hjælpsom, professionel.
Hurtig og serviceminded behandling af…
Hurtig og serviceminded behandling af ordre.
Meget venlig og dygtig tekniker, der ikke kørte før jeg forstod og havde testet opladning via boksen.
Meget venlig montør
Meget venlig montør, som gav god forklaring.
Pænt og veludført arbejde i forhold til…
Pænt og veludført arbejde i forhold til opsætning af ladeboks i garage.
Elektrikeren kom som aftalt og indrog…
Elektrikeren kom som aftalt og indrog mig i arbejdet i forhold til, hvordan arbejdet skulle udføres og var heller ikke for fin til at bede mig om at hjælpe med at trække kablet :-)
Bagefter kom der en regning, som ikke var aftalt, men dette problem blev hurtigt løst til min tilfredshed.
Vi var meget tilfreds med kim vi havde…
Vi var meget tilfreds med kim vi havde og opstarte vores ladeboks.
I kom til aftalt tid, en meget behagelig dygtig eliktriker
I kom til aftalt tid. Vi blev adspurgt og vejledt i hele processen, Desuden var Faheem en yderst behagelig elektriker at have i vores hjem. Han afleverede et flot resultat, og ryddede op efter sig
Hurtig og professionel installation af…
Hurtig og professionel installation af min nye ladeboks. Er meget tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.