GreenWash ApS Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når man bestiller via Boatly.es og tror man reservere en båd betales der penge til det her Aps. De beholder desværre bare dine penge bagefter, selvom man ingen oplevelse får.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at have Greenwash.nu ude til en bilvask. Fremragende oplevelse! Kom til tiden, sms opdatering inden, under og efter slut arbejde. Kundeservicen var professionelt og de var s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst professionelle, overholder tidsplanen. Et ekslusivt system som jeg ikke har set til før, hvor man får præcise opdateringer om antallet af minutter til chaufførens ankomst. De er grundige, og få... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos GreenWash. Bilen blev grundigt vasket, både udvendigt og indvendigt, og den så næsten ny ud bagefter. Mikail var meget venlig og professionel, og jeg fik forkla... Mehr ansehen

1. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

Din pålidelige og prisvenlige partner inden for mobil bilpleje i Storkøbenhavn og omegn. Vi tilbyder førsteklasses bilpleje, leveret direkte til din adresse, til konkurrencedygtige priser. Vores erfarne team af bilplejeeksperter er dedikerede til at sikre, at du får et resultat, der aldrig skuffer. Uanset om det er indvendig rengøring, udvendig vask eller en omfattende behandling af hele bilen, kan du regne med os for at levere enestående kvalitet og service. Vi forstår vigtigheden af god kundeservice, og derfor stræber vi altid efter at imødekomme dine behov og ønsker. Lad os tage os af din bilpleje, så du kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

78 Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke tilfreds.

Havde booket indvendig rengøring i bilen, desværre blev det ikke en særlig god oplevelse, for det første ankom de over 1 time forsent. Bilen blev ikke støvsuget ordentligt, der lå snavs flere steder samt blev vinduet bagpå ikke rengjort.

28. Februar 2024

Kære Patrycja,

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager dybt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Vi ønsker altid at levere den bedst mulige service til vores kunder, og det er ærgerligt at høre, at vi ikke levede op til det denne gang.

Desværre stødte vi på en uventet udfordring hos en af vores tidligere kunder tidligere på dagen, hvor vores varevogn blev låst fast bag en anden bil på grund af et batteriproblem. Dette medførte forsinkelser i vores tidsplan, og vi forsøgte at informere vores kunder om disse forsinkelser, herunder dig, da du blev kontaktet telefonisk. Vi beklager, hvis denne kommunikation ikke var tilstrækkelig tydelig.

Mine kollegaer rapporterede desuden, at interiøret i dit køretøj var mere beskidt end forventet, hvilket krævede ekstra indsats for at rense det grundigt. Vi tilbyder en "Ekstra beskidt" service til yderligere 199 kr., netop for at imødekomme sådanne situationer, hvor en bil har brug for ekstra opmærksomhed og tid. Dette er noget kunden skal tilføje når klargøringen bliver bestilt.

Vores før/efter-billeder i vores bookingsystem bekræfter, at vi har udført den bestilte "Indvendig rengøring" til 249 kr. i henhold til vores pakkeindhold.

Mine kollegaer nævnte også at herreren der afleverede og afhentede nøglen da opgaven var slut, var positivt overrasket over klargøringen, og nævnte at det var perfekt.

Jeg vil gerne understrege, at selvom vi har modtaget ros fra andre kunder for vores arbejde, ønsker vi altid at forbedre os og sikre, at hver enkelt kunde er tilfreds. Derfor vil jeg opfordre dig til at kontakte os direkte på +45 50 16 19 40, så vi kan adressere dine bekymringer og forhåbentlig rette op på situationen.

Endnu engang beklager jeg for den dårlige oplevelse, og jeg håber at høre fra dig snart.

Mikail
Projektansvarlig

Meget for pengene

Super oplevelse med Mikail. Han ringede og meldte sin ankomst og forklarede hvad de gør. Da bilen var færdig gennemgik han, hvad de har gjort og vi fik en kort snak. Super godt humør, grundighed og du finder det ikke bedre til prisen. Det er ikke sidste gang jeg har brugt dem.

15. Februar 2024

Super kundeservice

Super kommunikation, god pris og bilen var skindene efterfølgende. Kan kun anbefale i bruger greenwash næste gang bilen trænger 👍

1. Februar 2024

Bilen er som ny!

Bilen er som ny!
Jeg har lige haft besøg af GreenWash til ind- og udvendig rengøring af min 8 år gamle bil. Flot og grundigt arbejde og rigtig god service. Giver virkelig meget for pengene. Kan varmt anbefales.

24. Januar 2024

Kære Parsvinder,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores ind- og udvendige rengøringsservice til din 8 år gamle bil. Vi er glade for, at du har lagt mærke til det flotte og grundige arbejde, som vores team har udført.

Vi lægger stor vægt på at levere en service, der lever op til vores kunders forventninger, og det er dejligt at høre, at du har fået meget for pengene. Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget specifikt, du gerne vil dele med os for at forbedre vores service yderligere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resultatet er intet mindre end…

Resultatet er intet mindre end fantastisk, og bilen ser ud, som om den lige er rullet ud af fabrikken. Indvendigt og udvendigt er der lagt stor omhu i hver detalje. Jeg er virkelig imponeret over det professionelle arbejde udført af Greenwash, og jeg kan varmt anbefale deres klargøringsservice til alle Audi-ejere.

3. Januar 2024

Kære Mikail,

Tusind tak for dine rosende ord! Vi sætter stor pris på din positive feedback angående vores klargøringsservice til din bil. Det er fantastisk at høre, at resultatet har overgået dine forventninger, og at din bil nu ser ud, som om den lige er rullet ud af fabrikken.

Vi lægger stor omhu i hver detalje for at sikre, at både indvendig og udvendig rengøring opnår den højeste standard. Din imponerede feedback motiverer os yderligere til at opretholde vores professionelle standarder.

Det glæder os også at få anbefalinger fra tilfredse kunder som dig. Vi er stolte af at have tjent din tillid, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget specifikt, du ønsker at dele eller forbedre, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Endnu engang, tak for at vælge GreenWash!

Venlig hilsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne give en stor anerkendelse…

Jeg vil gerne give en stor anerkendelse til Greenwash for deres imponerende klargøring af min Mercedes AMG. Efter deres dedikerede indsats ser bilen ikke kun fantastisk ud, men den føles også som en ny køreoplevelse. Hver detalje er blevet håndteret med omhu, og jeg har svært ved at finde ord for, hvor tilfreds jeg er med resultatet. Greenwash har virkelig overgået mine forventninger, og jeg kan med glæde anbefale deres professionelle klargøringsservice.

5. Januar 2024

Kære Ismail,

Mange tak for de varme og rosende ord! Det glæder os meget at høre, at du er imponeret over vores klargøringsservice til din Mercedes AMG. Vi lægger stor vægt på at yde en dedikeret indsats for at sikre, at hver detalje bliver håndteret med omhu, og det er fantastisk at høre, at det har resulteret i en ny og fantastisk køreoplevelse for dig.

Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores professionelle arbejde, og det betyder meget for os, at vi har overgået dine forventninger. Det er altid vores mål at levere en service, der ikke kun opfylder, men også overstiger kundernes forventninger.

Tak for at anbefale vores klargøringsservice til andre. Det er den bedste form for anerkendelse, vi kan få. Hvis du har yderligere feedback eller ønsker, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde fornøjelsen af at have…

Kom til tiden, sms opdatering inden, under og efter slut arbejde. Kundeservicen var professionelt og de var super venlige. De leverede en grundig og omhyggelig vask, både indvendigt og udvendigt. Vil klart bruge dem igen og de kan varmt anbefales!
5 stjerner herfra

1. Januar 2024

Kære Mohammed,

Mange tak for din positive anmeldelse og de venlige ord om din oplevelse med vores bilvaskservice! Det glæder os at høre, at du satte pris på vores professionelle kundeservice og den omhyggelige vask, både indvendigt og udvendigt.

Vi er glade for, at vores tidsstyring og sms-opdateringer bidrog til en problemfri oplevelse for dig. Det er vores mål at levere en service, der opfylder dine forventninger, og det er fantastisk at høre, at du overvejer at bruge os igen.

Tak for de 5 stjerner og din anbefaling. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis der er noget specifikt, du ønsker at dele eller forbedre, er du velkommen til at kontakte os.

GreenWash ApS

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr