Det bedste service, mest stabile teleselskab i Danmark. Og så endda med så godt et formål. Jeg er virkelig glad for Greenspeak!
Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Mehr ansehen
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Mehr ansehen
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Mobilfunknetzbetreiber
- Internetanbieter
- Telefon- und Internetdienst
- Telekommunikationsanbieter
- Telefongesellschaft
Vom Unternehmen geschrieben
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dänemark
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Mega god service
Mega god service.
Greenspeak er et firma der arbejder for den grønne omstilling, modsat de fleste andre teleselvskaber.
Det er billigt og der er god dækning

100% i orden teleselskab
100% i orden teleselskab. Bare jeg havde fået idéen til det!

Et no-fuzz teleselskab
Et no-fuzz teleselskab, der donerer overskud til en grønnere verden. What's not to like!?

Top service.
Top service.
Aldrig bøvl.
Har været med på vognen siden starten.
Dejligt mindste omkring virksomheden og dens sociale profil.

Super friske og hjælpsomme
Super friske og hjælpsomme. Mennesker der brænder for en sag. Der burde være flere lignende virksomheder.

Grøn holdning og handling - gennemskuelighed - personlig betjening
Tlf.selskab med grøn holdning og handling. Derfor valgte jeg GreenSpeak.
Reel åbenhed og hurtig, personlig betjening giver tryghed. Direkte kommunikation.
Priser i bund, skræddersyet til mit behov.

Ekstrem god kundeservice
Fine priser og med et godt formål. Derudover er kundeservicen helt ekstremt god. Kan på ingen måde sammenlignes med noget andet selskab!

Antwort von Greenspeak
Altid god kundeservice og et firma med…
Altid god kundeservice og et firma med gode værdier.

Antwort von Greenspeak
Har kun positive ting at sige!!
Har kun positive ting at sige (og har været kunde i i hvert fald 5 år). Har aldrig oplevet bøvl med forbindelsen (medmindre man er steder i DK, hvor der også er dårlig dækning hos andre teleselskaber). Altid god kundeservice. Og så er hele konceptet bare SÅ i orden!

Alle burde have Greenspeak
Jeg er mega glad for at jeg skiftede til Greenspeak for efterhånden mange år siden. Jeg har aldrig haft et eneste problem. Og de bruger telenors master, så jeg har den bedste forbindelse alle steder.
Det bedste er at mine penge går til gode formål i stedet for rige chefer!
Alle budre skifte til Greenspeak! <3

Wholesome firm
God service, non-profit, helt igennem sundt foretagende virker det som om.

Det er ikke et kompromis at vælge GreenSpeak 🌱
GreenSpeak er et fantastiskt mobilselskab, der på demokratisk vis lader sine kunder vælge foreninger, der skal modtage selskabets overskud. Foreningerne er af GreenSpeak blevet udvalgt på forhånd, fordi de gør en indsats på klima- og/eller biodiversitetsområdet - og man bliver så som kunde spurgt en gang om året eller mere, hvilken forening man ønsker at overskuddet skal gå til. Alle foreninger får del i overskuddet, men fordelingen afhænger af procentmæssig tilslutning. Således fik Verdens Skove ved seneste afstemning i april flest støttekroner pga størst stemmetilslutning til dem. Det er genialt.
Hvad angår teledækning kan jeg ikke klage: Hvad enten jeg er i KBH, Nordsjælland, Vestjylland eller udenlands har dækningen været fuldt ud tilstrækkelig - så det er ikke et kompromis med god dækning og data at vælge GreenSpeak. Og siden jeg er blevet kunde har de også udvidet abonnementerne med mere data uden meromkostning for mig som forbruger. Jeg har endnu til gode at se dem fra deres negative side - og derfor får de 5 stjerner :)

Antwort von Greenspeak
Alt fungerer og god service og det hele.

Ekstremt godt selskab
Ekstremt godt selskab. Fuld valuta for pengene. Selskabet inviterer desuden kunderne til at være med til at donere en stor del af overskuddet til grønne og sociale tiltag

Alt går hurtigt og nemt
Alt går hurtigt og nemt, altid hjælp at hente. Kunne ikke være mere tilfreds.

Verdens bedste teleselskab
Verdens bedste teleselskab
God dækning
Social ansvarlighed og grøn bevidsthed

Antwort von Greenspeak
Rimelige priser og fantastisk…
Rimelige priser og fantastisk kundeservice. Hver gang jeg har kontaktet Greenspeak med spørgsmål eller kommentarer, har jeg fået svar venligt og professionelt. Derudover er jeg glad for at kunne støtte en virksomhed med en større mission end profit og nyder at kunne støtte almennyttige projekter. Det eneste jeg kunne drømme om er at Gode Penge bliver muligt at støtte igen. Deres arbejde for et anderledes pengesystem har potientialet til at lægge pres på de private bankerne til at låne ud til mere grønne formål, med andet end profit for øje. Noget der ville batte!

Billigt, God Service, og Godt Formål
Service er top, billige pakker der dækker alle mine behov og så er det er dejligt at vide at mine peng går til et godt formål :)

Antwort von Greenspeak
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.