Det bedste service, mest stabile teleselskab i Danmark. Og så endda med så godt et formål. Jeg er virkelig glad for Greenspeak!
Das sagen Bewerter
Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Mehr ansehen
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Mehr ansehen
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
- Mobilfunknetzbetreiber
- Internetanbieter
- Telefon- und Internetdienst
- Telekommunikationsanbieter
- Telefongesellschaft
Vom Unternehmen geschrieben
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Kontaktinformationen
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dänemark
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Bedste teleselskab! 💚
Jeg kunne ikke tænke mig et andet teleselskab! Jeg elsker hvor dejligt simpelt det er, hvor transparent det er og min mavefornemmelse er god når overskuddet går til bæredygtige tiltag.
Har nu haft greenspeak i mange år
Har nu haft greenspeak i mange år, det har været en fornøjelse, stabilt, billigt og så støtter det vigtige formål.
Jeg savner intet, tvært imod er det fantastisk at kunne komme igennem til kundeservice på få minutter og samtidigt få venlig og kompetent betjening
Der fås ikke bedre kundeservice hverken…
Der fås ikke bedre kundeservice hverken i denne branche eller andre brancher.
Kvik og hurtig betjening af venlig…
Kvik og hurtig betjening af venlig medarbejder. Ingen lang kø før man kommer igennem.
Green speak fungere godt såvel i…
Green speak fungere godt såvel i udlandet som i Danmark. Jeg værdsætter at deres overskud går til gode formål
God kundeservice og dejlig…
God kundeservice og dejlig forretningsmodel
I går valgte jeg at skifte fra Telia
I går valgte jeg at skifte fra Telia, men var i tvivl om jeg skulle vælge greentel eller greenspeak da prisen var bedst ved greentel, men jeg endte med greenspeak da jeg synes de virker mere gennemskuelige og de sænker en hastighed hvis nu man skulle komme til at bruge for meget data, i stedet for at lukke helt for forbindelsen.
I dag har jeg fået en mail om at jeg er opgraderet til 30 GB for 89 kr.! bum så var prisen oveni købet matchende. sikke en herlig start! er glad for jeg kommer tilbage til greenspeak, jeg indrømmer gerne at jeg kun havde skiftet væk for at få et godt tilbud på en ny telefon i sin tid, forhåbentlig går der nogle år før jeg får brug for det igen, og så vil jeg overveje refurbed.
Den bedste service og virkelig gode…
Den bedste service og virkelig gode priser. Som kunde stemmer man om hvilke grønne projekter overskuddet skal gå til, hvilket er helt genialt.
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice, gode priser og så støtter de velgørenhed også. What´s not to like?
Fantastisk teleselskab på alle måder
Fantastisk teleselskab på mange måder. Nem selvbetjening, sødt personale og gode produkter til gode priser.
Klart anbefalelsesværdigt!
Jeg kom på et tidspunkt til at blive lokket over hos et andet selskab. Det gør jeg aldrig igen. Der havde de ingen hjælp at hente, og det virkede bare ikke. Greenspeak er bare bedst.

Bedste mobilselskab
Bedste mobilselskab - ever!
Altid søde og behjælpelig når man ringer - altid tjenestevillige.
Ventetiden på at komme igennem er næsten lig 0 - hvem andre kan levere så kort en ventetid?
Desuden er prisen på mobilabonnementet ikke højt i forhold til hvad du får - også når man er pensionist!

Antwort von Greenspeak
Fantastisk telefoni med god samvittighed
Det absolut bedste teleselskab på markedet. Fantastisk dækning, billige abonnementer, hvor man får meget for pengene, socialansvarlig virksomhed med max-løn, hvor overskuddet doneres til velgørenhed og bestemmes af abonnenterne. Og så ovenikøbet en fantastisk service. What's not to like?
Brændende varm anbefaling. 🔥

Antwort von Greenspeak
Nem hurtig og serviceminded telefon med…
Nem hurtig og serviceminded telefon med god samvittighed

Antwort von Greenspeak
Fremragende idé og endnu bedre udførsel
Greenspeak leverer ikke bare glimrende dækning og god service: Deres velgørende virke hjælper også en masse gode projekter. Og fordi overskuddet går til velgørenhed, så har man som kunde hus Greenspeak den kæmpe fordel at sælgere fra andre telefonselskaber giver op med det samme, så man sparer adskillige timer på årsplan.

Alt spiller
Altid god vejledning når man ringer. Har aldrig problemer. Elsker muligheden for at tilkøbe sporadisk, når jeg er i udlandet. Gode, lave priser. Moralsk virksomhed, der lader os kunder bestemme hvad overskuddet går til. Har været kunde i flere år nu!

Antwort von Greenspeak
Det bedste mobil abonnement jeg har haft.
Aldrig nogle problemer. Altid god support. Gode priser. Støtter endda velgørenhed. Kæmpe win på alle fronter.

Antwort von Greenspeak
Det eneste rigtige mobilselskab at vælge
Har været kunde i flere år hos GreenSpeak og kan faktisk ikke fatte at alle andre ikke skifter til dem. Det fungerer max og overskuddet går til grønne formål, som du selv vælger. Jeg er fan!

Antwort von Greenspeak
Virker godt. Let at finde rundt i deres system.
Virker godt. Let og nemt at skifte abom. efter behov og nemt at se mit forbrug. Så går overskuddet til en god sag, som du selv er med til at vælge gennem afstemning.

Antwort von Greenspeak
Alt virker, og de er flinke
?? Hmm- alting virker, og de er flinke når jeg vil have nyt, så en stor femtal herfra.

Fantastisk teleselskab!
Fantastisk teleselskab med god service og gode værdier! Har aldrig haft problemer med noget som helst, der har altid været god service, og jeg får det samme som ved andre selskaber, men til en bedre pris, og støtter samtidig noget, jeg bedre kan stå inde for.

So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.