Rigtig god mobilabonnements udbyder, med fokus på bæredygtighed, samtidig med at de er 100% danskejet og er andelsejet. 89 kr. for fri tale i DK/EU, 30 gb data i DK og 20 gb i EU, både 4G og 5G, s... Mehr ansehen
Har været glad for at være kunde hos Greenspeak, hvor man med jævne mellemrum kan være med til at bestemme hvilken organisation overskuddet går til. Det er fint at hver enkelt stemme bestemmer hvor p... Mehr ansehen
Tænk sig, at du kan gøre verden til et bedre sted med dit mobilabonnement. Elsker, når jeg skal vælge, hvilken grønne organisation, der skal have min støtte. Og så har de verdens bedste kundeservice.
Jeg er glad kunde gennem mere end 5 år - for hvad kunne man ønske sig mere? Hos GreenSpeak er der en CSR-profil der sparker **v! En sympatisk lønpolitik! Jævnligt fordelagtige opdateringer af mobilpak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Mobilfunknetzbetreiber
- Internetanbieter
- Telefon- und Internetdienst
- Telekommunikationsanbieter
- Telefongesellschaft
Vom Unternehmen geschrieben
Simpelt men effektivt! 1. Du får telefoni i høj kvalitet. 2. Vi giver overskuddet til velgørenhed. 3. Du bestemmer hvordan pengene skal fordeles.
Hvidkløvervej 2, 5700, Svendborg, Dänemark
- vip@GreenSpeak.dk
- greenspeak.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kan kun anbefale greenspeak
Kan kun anbefale greenspeak - positivt at de donerer en del af overskuddet til projekter der gør en forskel🍀 - og ikke mindst at de vælger at sætte abonnementsprisen ned for deres kunder👍
Danmarks bedste teleselskab 📱🥇
Det bedste teleselskab jeg nogensinde har haft!
Nemt at bestille og virkelig gode priser på abonnementer med al den data du har brug for!
Også nemt at bestille refurbed mobiltelefoner. ♻️
Og så er det jo helt genialt at overskuddet går til forskellige grønne tiltag, man som medlem er med til at stemme om
Fik mail i dag fra Greenspeak:
Fik mail i dag fra Greenspeak:
" Hurra, prisen på din pakke bliver sat ned. Du vil fortsat have Fri tale + 200 GB + 30 GB EU-data.
Din tidligere pris var 149 kr./md., men fra næste måned vil du kun blive opkrævet 129 kr./md.
SÅDAN 🌟🌟🌟🌟🌟🌟
GreenSpeak er bare det bedste teleselskab jeg har været i.
Tjek det ud, og skift til dem
Du vil IKKE fortryde
Kh. Everdeen Melle Michelsen
Den fedeste udbyder af telefoni ✨
Den fedeste udbyder af telefoni.
Her er der ingen, som scorer kassen på dit behov for telefon abonnement - udover klimaet. 🌿
Det overskud, der genereres hos Greenspeak, gives til grønne, bæredygtige projekter. (Der er jævnligt afstemninger blandt brugerne ift hvilke projekter, der skal gives penge. Super simpelt i øvrigt - det tager et øjeblik)
Hvis man har brug for hjælp til noget, er kundeservice venlige og nemme at få fat på. Man har slet ikke denne her oplevelse af, at nogen vil tage rø… på dig, hvis de kan - det har jeg i hvert fald prøvet andre steder. Og Greenspeak koster det samme som de andre mobilselskaber.
Det her er en super nem og gratis måde, at gøre noget for klimaet. Go fetch! 💪
💚💚💚💚💚
Ingen forbindelse
Opdatering:
Efter et døgn uden sim forbindelse fik jeg sim forbindelse igen.. Det første der skete, da jeg fik forbindelse var, at der kom en sms fra GreenSpeak: "Velkommen til Sverige (......)"
Hvordan synes I selv, det går, GreenSpeak? Jeg var ikke i Sverige, men på Frederiksberg i går, fredag 7. Marts !!!
Midt om natten mister jeg forbindelse til mit simkort.... Fik liv i det. Kort tid efter døde det igen. Hele dagen - og har stadig ikke forbindelse til mit simkort! Her ligger jeg og betaler for noget, som ikke virker!!!!!

Varmeste anbefalinger
Det er ret enkelt - Greenspeak er bare nice! Hurtig kundeservice og hjælpsomme medarbejdere. Gode priser. Grøn og empatisk virksomhed som donerer deres overskud til grønne formål. Varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk idé om at støtte velgørenhed…
Fantastisk idé om at støtte velgørenhed ved samtidig samme service niveau som konventionelle udbyder.
Bedste teleselskab
Bedste teleselskab. Ingen pjat og gode priser. Overskuddet går til velgørenhed og fuld Løngennemsigtighed. Bedste non profit ever 💚
Kun haft god oplevelse af at være hos…
Kun haft god oplevelse af at være hos Greenspeak - god service, her bliver man taget seriøst, man bliver ikke oversolgt. Og så er det for fedt at have et teleselskab der vil mere end de andre, det er nogle kæmpe beløb for sådan et lille selskab, som bliver givet til at støtte en sundere planet 🌍

Bedste telefonselskab
Bedste telefonselskab! Jeg kunne aldrig finde på at skifte. Der er abbonnementer til forskellige behov, og de er alle billige. Vigtigst af alt er der altid fænomenal service. Og nårh ja, så støtter man samtidig velgørende formål gennem sit abbonnement. What's not to like - scratch that, love!

Perfekt service
Virker altid. Virkelig god service, og generelt bare 5/5!

Fantastisk team
De gør rigtig meget for kunden. Er altid klar til, at finde den bedste og billigste løsning.

Problemfrit teleselvskab
Problemfrit teleselvskab. Konkurrence dygtige priser. No nonsense hjemmeside. Hurtig respons på e-mail. Også driver de virksomheden med flere årlige uddelinger af overskud, til velgørende foreninger. Har haft Greenspeak i mange år efterhånden.

Antwort von Greenspeak
Synes ikke at det er I orden ati bare…
Synes ikke at det er I orden at i bare lukker mit nummer

Fungerer perfekt
Fungerer perfekt, overskud går til et godt formål.
Bare hele den hjertelige måde at I…
Bare hele den hjertelige måde at I driver forretning på. 🙏❤️
Ville ikke skifte Greenspeak ud for hverken pisk eller gulerod!
Har aldrig haft problemer med Greenspeak, tværtimod så møder jeg enorm høflighed, forståelse og hjælp når jeg selv laver problemer med fejlbetaling eller dataforbrug. Kæmpe anbefaling herfra, har været her i årevis og bliver her endnu længere.
Greenspeaks kundeservice er fantastisk
Greenspeaks kundeservice er fantastisk. Hurtige svar, altid grundige og udførlige, og fleksible i forhold til bl.a. udlandsløsninger. Og så er det et selskab, man kan betale til med god samvittighed. Mine største anbefalinger! Skift til Greenspeak med det samme.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.