Kære Green Pleasure Kan kun sige at jeg kommer til at savne jeres grøntsager og jeres meget positive service. Jeg kan se at Fresh.Land har direkte kopieret jeres koncept. Alt det bedste til jer... Mehr ansehen
Desværre er Green Pleasure lukket! Jeg har købt grønt forskellige steder og INGEN har grønt på højde med, hvad jeg fik fra Green Pleasure. Jeg har senest maj 2022 købt grønt fra en anden internetudbyd... Mehr ansehen
Vi har nu gennem et par uger fået leveret økologisk frugt og grøntsager fra Green Pleasure. Vi har altid fået dejlige friske varer og specielt mixkasserne passer perfekt til vores husstand. Denne uge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fine og friske produkter, men leveringsbetingelserne passer ikke til mit temperament. Jeg ventede en hel dag hjemme på mine varer, og først kl 18:10 fik jeg besked om, at de var forsinket pga et uheld... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Obst- und Gemüsehandel
- Lebensmittelproduzent
- Obstgroßhändler
- Obst- und Gemüsehändler
- Internetladen
- Erzeugermarkt
Vom Unternehmen geschrieben
Green Pleasure leverer 100% økologiske og smagfulde råvarer fra jord til dit bord. I sortimentet finder du et bredt udvalg af frugt, grønt og delikatesser. Du kan også blande din egen frugt- og grøntkasse med præcis dine favoritter. Vælg mellem 100 forskellige sæsonvarer!
Greve Main 9, 2670, Greve, Dänemark
- kontakt@greenpleasure.com
- greenpleasure.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Kæmpe stor anbefaling!
Kæmpe stor anbefaling. Altid friskt frugt med en super god smag, samt en fantastisk kundeservice.
Her går du ikke galt i byen !

Antwort von Green Pleasure
12/10 anbefales i høj grad.
Super lækker og frisk frugt! Utrolig flink og hjælpsom kundeservice og total optimal kvalitet. Kæmpe anbefaling herfra.

Super lækkert
Super lækkert, top kvalitet. Vi bestiller hver uge

Antwort von Green Pleasure
Jeg glæder mig hver uge til at få jeres…
Jeg glæder mig hver uge til at få jeres frugt og grønt Økologisk 🍇🥦🥑🥬🍊🍋🍎leveret lige ved døren

Frugt Uden Smag - Ingen Kompensation
Jeg lavede min første ordre, som viste sig at være den sidste - jeg synes ellers det er godt med lidt konkurrence på området. 3 kg kiwi som smager af vand, er røget ud. Virksomheden giver ingen kompensation, og forklarer sig med, at "smag er meget individuel, og ikke kan påtage sig det ansvar, da det er umuligt at løfte". Jeg tænker vi bare lader den sætning stå, og priser os lykkelige over, at konkurrerende virksomheder har bedre indsigt i, at den rette smag aldrig kan garanteres og man kan være uheldig med én eller flere batches - som man naturligvis skal kompenseres for (hvis man gerne vil beholde sine kunder).

Antwort von Green Pleasure
Pæne varer, men alt for modne ved levering
Flotte varer og rigtig fint leveret (kasserne stablet ordentligt). Lækre mangoer, men de blev alle meget modne efter få dage, hvilket var for meget på én gang. Det samme oplevede vi med avocadoerne som allerede var modne ved levering og så er det virkelig mange avocadoer, når man kun er to personer. Kasserne stod endda på soveværelset, hvor vinduet konstant er åbnet (og det er november). Derfor var de overmodne på få dage og det var helt stressende at skulle spise så mange så hurtigt og de nåede da også at blive plettede og grimme på trods af vi spiste hver dag
Vi har købt andre steder og der har hverken avocado eller mango været så modne, så der har man kunnet styre modningsprocessen selv. Det kunne man ikke her, så jeg kommer ikke til at købe her igen.
Update: jeg har skrevet til jer for en uge siden efter I har opfordret til det herinde, men jeg har ikke fået noget svar. Jeg har derfor også fjernet en stjerne.

Antwort von Green Pleasure
Super service and good and fresh goods

Antwort von Green Pleasure
Frugt og grønt i højeste kvalitet
Alle bestillinger, er altid blevet leveret til tiden.
Alle frugter og grøntsager, er altid friske og smagfulde…, og så er der iøvrigt aldrig noget der skal kasseres pga. for dårlig kvalitet.

Antwort von Green Pleasure
Altid frisk og lækkert frugt og grønt…
Altid frisk og lækkert frugt og grønt lige til døren hver uge. Nye og spændene madvare samt de gode gammeldags 😉 helt klart en anbefaling herfra

Prima kvalitet
Her kan du få frugt og grønt der er friskt og virkelig smager af noget.
Har en god holdbarhed, og ingen rådne eller stødte frugter I kasserne.
God kundeservice.
Mulighed for selv at blande en kasse.
Jeg har længe ledt efter et sted at købe frugter og grøntsager der har saft og kraft og det har jeg fundet her.

Antwort von Green Pleasure
Hej jeg har nu handlet 3 gange med dem…
Hej jeg har nu handlet 3 gange med dem og her 3 gang var der noget som ikke var helt i orden.
Så jeg skrev til dem og lynhurtig uden at blinke med øjnene gjorde de noget ved det - det er klasse de sendte endda penge retur og gjorde noget ved fejlen - verdensklasse service.
5 stjerner for super service.

Fuldt tilfredshed fra mig 👍

Helt i top
Altid frisk frugt og grønt og derfor også god holdbarhed. 100% bedre smag end gængse supermarkedvarer. Evt fejl og mangler behandles hurtigt, kontant og meget venligt.

Antwort von Green Pleasure
Rigtig lækre og friske frugt
Rigtig lækre og friske frugt - og grøntvarer. Det er skønt med mulighed for selv at hente kasserne.

Antwort von Green Pleasure
Dejlige friske vare og fantastiske…
Dejlige friske vare og fantastiske appelsiner.
Er stor fan.

Dejligt med økogrønt fra GreenPleasure
Dejligt med 14 dags leveringer af økologiske appelsiner, avokadoer, æbler, blåbær og øvrige sam-pak varer. Også dejlige grønsager kan fåes. Hermed min bedste anbefaling.

Tip top af frugttoppen!
Det her er topklasse - frugt der smager friskplukket og ikke på nogen måde kedelig.
Frugt der er så lækre og saftige så det er en fornøjelse at spise det.
Fra man bestiller til man modtager - er alt i topklasse.
Så kan desværre kun give 5 stjerner - ville gerne give flere.
Og bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her

Den bedste grønthandler i Danmark
Hvor er de unge mennesker hos Green Pleasure fantastisk. Man mærker de brænder for Deres kunder og deres produkter. De går konstant et ekstra skridt, for at man skal føle sig velkommen og tilfreds. Stort skulderklap til jer. Jeg ser frem til hver levering og er kunde i mange år fremover.

Lækkerier lige til døren
At bestille frugt/grønt hos Green Pleasure er simpelthen det bedste, jeg længe har gjort. Friske, lækre og økologiske lækkerier lige til døren. Tip top kundeservice fra deres side💚

Antwort von Green Pleasure
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.