Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.
Unternehmen hat geantwortet
Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vereinigte Staaten
Geern Chef heeft elke keer weer verrassende menu, goede en verse producten en een mooi en leesbaar recepten folder. Levering altijd op de gemaakte afspraken, fijne bezorgers.

Antwort von Green Chef Nederland
Recepten zijn goed en lekker, afwisselend ook. Maar de prijs wordt steeds hoger, er is geen korting mogelijk voor vaste klanten en de producten zijn soms al bedorven bij binnenkomst.

Antwort von Green Chef Nederland
We hebben al meerdere boxen van Green Chef gehad en vind het echt super fijn. Omgerekend met de boodschappen die wij doen, zijn we helemaal niet zoveel meer kwijt dan normaal. Ik vind het echt ideaal! Ik struggle altijd met wat ik moet koken en nu hoef ik daar niet meer overna te denken! Alles wordt bezorgd, meer dan genoeg groentes en genoeg variatie. Op deze manier kan ik ook verschillende gerechten uitproberen wat ik normaal nooit zou doen. Het enige minpuntje is, is dat ze eventueel wat minder plastic kunnen gebruiken!

Antwort von Green Chef Nederland
Wij maken sinds een paar maanden gebruik van GreenChef. Op de bezorging en variatie in maaltijden is niks aan te merken. Op de kwaliteit van de producten des te meer. Wat vanaf het begin al opvalt is dat de houdbaarheid van met name de vleesproducten heel kort is. Soms haalt een maaltijd de vrijdag niet eens omdat dan de houdbaarheid al is verlopen. Maar het ergste is nog dat wij twee weken geleden kippendijfilet bij een maaltijd hadden die nog niet eens over de datum was, maar wel zwaar bedorven. Gemeld bij GreenChef en wij kregen 4,80 euro teruggestort. Dat je het hele maaltijdpakket op dat moment niet kunt gebruiken daar staan ze bij GreenChef blijkbaar niet bij stil. En dan vandaag. Gehakt die nog 2 dagen houdbaar is, maar er niet uitziet. Helemaal bruin en een lijkenlucht. Wij hebben inmiddels de bezorging gepauzeerd en overwegen om helemaal te stoppen met GreenChef. Absoluut geen aanrader.

Antwort von Green Chef Nederland
Lekker eten met veel groente. Box goed verzorgd en keurig op tijd geleverd.

Antwort von Green Chef Nederland
Erg blij met de menu’s - bezorging en communicatie. Voorbeeld bedrijf.

Antwort von Green Chef Nederland
Gerechten zijn top, de app is super duidelijk en jullie service is prima.
Enige minpunt vind ik de prijs en de wekelijkse bezorgkosten.

Antwort von Green Chef Nederland
Super fijn, elke weer een ruime keuzen aan gevarieerde en lekkere recepten. Het is ook heel makkelijk dat je 98% van de boodschappen al gewoon in huis hebt en daarvoor niet naar de supermarkt moet elke dag en dan wordt verleid door allemaal andere dingen. Ik zou het echt aan iedereen aanraden en ik ben echt onwijs tevreden!

Antwort von Green Chef Nederland
We hebben 10+ boxen gehad en het is eigenlijk altijd lekker. Op een 3-tal matige gerechten na. Het is wel aan de dure kant en voor vegetarisch is het niet je geld waard, dat kun je beter (en goedkoper) zelf koken denk ik. Vlees, vis, kip komt het wel enigszins netjes uit. Maar met dit soort dingen betaal je eigenlijk ook een beetje voor het gemak van niet-nadenken.

Antwort von Green Chef Nederland
I like the variation of the menus. Taste is good and make life easy.
To prepare, you need to read first everything before cooking...the description is not always clear for me.

Antwort von Green Chef Nederland
Heerlijk vers eten. Goede variatie en makkelijke recepten.

Antwort von Green Chef Nederland
Great recipes wich gives us many inspiration. And Lots of vegetables. Sometimes we add pasta, Rice or noodels for more body.

Antwort von Green Chef Nederland
Ik dacht dat maaltijdboxen iets waren voor luie, creatiefloze slechte koks. Nu ben ik zo blij met Green Chef! Het is afwisselend, lekker en toch wel fijn dat ik het niet zelf hoef te bedenken en te halen. Geeft twee dagen per week toch wat rust en de kinderen vinden de recepten ook heerlijk. Gisteren hebben ze het zelfs gemaakt voordat ik thuiskwam.

Antwort von Green Chef Nederland
I like it and I support your business so I’ll give you a five star rating. Things to improve: I find some cooking instructions not detailed enough. For example I was very confused how to make a burger bun from eggs. I wish you showed it in a bit more details. And yes, the price gets a bit too high.
What I give you points for is that you include info in the instructions of what’s not going to be in the package, which gives me enough time to have everything on hand.
Yes, and a bit more flexibility with changing around wouldn’t hurt. I buy these meals to cook with my teen daughter. No way on earth she would eat cauliflower mash :)
Also points for bringing everything super fresh. I’ve heard my friends who used other beans the ingredients were almost rotten. So maybe that justifies the price.
Having print out is also very nice. having an option for English would also be very helpful as I’m just learning Dutch and have to use the translation. The perfect solution for me would be having both languages.
Over all I like what you do!

Drama!
Drie weken geprobeerd en maar 1 x is de box daadwerkelijk bezorgd. De laatste box moest ik nog betalen ook omdat de bezorger mijn huis niet kon vinden. Ik zou het niet aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

PAS OP: OPLICHTERS
Wij hebben meegedaan aan de actie voor een gratis pan. De 4e box kwam binnen en jahoor geen gratis pan. Wij zijn ondertussen 2 maand verder waarin green chef beloofd heeft met een oplossing te komen. Tijdens een teleefoongesprek van 1,5 maand geleden hebben ze schuld bekend en gezegd dat er inderdaad veel pannen niet zijn verstuurd. Nu veranderen ze alleen ineens hun verhaal dat wij zogenaamd de kortingscode niet hebben gebruikt. In de actievoorwaarden staat hier niks over en ze hebben hierover geen bewijs aangeleverd.
Ze hebben nog 1 week om met een passende oplossing te komen, mocht dit niet gebeuren stappen we verder naar de media.

Antwort von Green Chef Nederland
Nice, high quality recipes. Very nice that they offer low carb or even keto meals. Unfortunately also a bit too expensive compared to the competition.
I wish there was a way to set specific dietary restrictions to not be chosen automatically, such as no fish.

Antwort von Green Chef Nederland
Heerlijk geen boodschappen doen. Veelzijdige maaltijden en lekker allerlei soorten keukens

Antwort von Green Chef Nederland
Het eten was lange tijd prima, maar de laatste tijd is er weinig variatie in de vega recepten. Daarnaast ontbreken er vaak dingen en wordt verwacht dat je (te) veel van de sauzen/kruiden/etc standaard in huis hebt. De prijs-kwaliteit gaat daardoor erg omlaag. Bezorging is daarnaast enorm slecht. Bezorg-window zou 18-22 moeten zijn, maar eigenlijk zijn ze er nooit voor 22:30 en soms komen ze zelfs helemaal niet meer dezelfde dag.

Antwort von Green Chef Nederland
Let me tell you, that cooking with the greenchef has been an absolute delight!
The meal kits has truly exceeded my expectations. The variety of dishes is impressive, and not to forget, incredibly healthy. The freshness of the ingredients is unparalleeled, resulting in dishes bursting with flavor.
Exploring new ingredients and flavores with green Chef has made cooking an exciting adventure for every day.
One of the aspects that I appreciate also is the punctuality of their delivery service. It's always a relief to know that my box will arrive on time, without any hassle.

Antwort von Green Chef Nederland
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.