Green Chef Nederland Bewertungen 853

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gezonde en lekkere maaltijden, goed beschreven recepten, goede info over bezorging, vriendelijke bezorgers. Als iets niet goed gaat, wordt het opgelost. Het enige wat beter kan: ik eet glutenvrij me... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lekkere gerechten alleen jammer dat er zoveel in plastick verpakt is dat kan zoveel minder. Ook is het niet biologisch. Dit bedrijf heeft de mogelijkheid om alles te verpakken in doosjes en alles bi... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alles vers en goed ontvangen, op tijd en lekker. Alleen de laag calorie maaltijden missen soms wel koolhydraten. Vlees/ groenten/saus zonder rijst/pasta/aardappel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Erg lekkere recepten! Heel zelden een missend ingrediënt, of een enkele keer iets wat minder vers is. Maar 9 van de 10 keren echt top! Dat hebben we nog nooit ergens anders meegemaakt en toch al vele... Mehr ansehen

Über Green Chef Nederland

Vom Unternehmen geschrieben

Is de wil er om gezond eten in je dagelijkse routine te krijgen, alleen ontbreekt het aan tijd, inspiratie of een mix van de twee? Bij Green Chef weten we - met dank aan ons team van diëtisten - welke gezonde gerechten er bij jouw persoonlijke levensstijl passen.

Kies welke gerechten er volgende week (of wanneer het je uitkomt) op het menu staan, zorgen wij dat je alle verse ingrediënten in de juiste hoeveelheid op tijd in huis hebt. Zo weet je zeker dat – hoe hectisch de dag ook was – er ’s avonds gezond wordt gegeten.

Proef het gemak van lekker gezond eten, op jouw manier!

Vegan, vegetarisch, keto, koolhydraatarm, eiwitrijk of <550 kcal. Bepaal zelf welke gezonde gerechten bij jou thuis aanschuiven. Wat jouw persoonlijke menu ook is, lekker gezond wordt het zeker!

Verwacht veel voedingsstoffen, veel variatie en veel smaken uit het seizoen.

Kies. Kook. Klaar!

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

853 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geern Chef heeft elke keer weer een verrassing

Geern Chef heeft elke keer weer verrassende menu, goede en verse producten en een mooi en leesbaar recepten folder. Levering altijd op de gemaakte afspraken, fijne bezorgers.

23. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Kees, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groetjes, Maartje van Green Chef

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Half om half

Recepten zijn goed en lekker, afwisselend ook. Maar de prijs wordt steeds hoger, er is geen korting mogelijk voor vaste klanten en de producten zijn soms al bedorven bij binnenkomst.

22. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Jennita, dankjewel voor je feedback! Helaas ontkomen ook wij er niet aan om mee te groeien met de inflatie. We zijn altijd op zoek naar manieren om trouwe Green Chef'ers te verrassen en besteden daarom ook veel tijd aan projecten die in jullie voordeel werken. Geen zorgen dus, we blijven trouwe thuiskoks belonen. Dat doen we bijvoorbeeld met leuke acties en kortingen via e-mail en socialmediakanalen. Houd je inbox én onze social media dus in de gaten! Wanneer een ingrediënt niet meer bruikbaar is bij de levering, mag je dit uiteraard laten weten via greenchef.nl/contact! Dat is namelijk zeker niet de bedoeling, en daar leren wij weer van :) Groetjes, Maartje van Green Chef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top als je een druk leven hebt en niet weet wat je moet koken!

We hebben al meerdere boxen van Green Chef gehad en vind het echt super fijn. Omgerekend met de boodschappen die wij doen, zijn we helemaal niet zoveel meer kwijt dan normaal. Ik vind het echt ideaal! Ik struggle altijd met wat ik moet koken en nu hoef ik daar niet meer overna te denken! Alles wordt bezorgd, meer dan genoeg groentes en genoeg variatie. Op deze manier kan ik ook verschillende gerechten uitproberen wat ik normaal nooit zou doen. Het enige minpuntje is, is dat ze eventueel wat minder plastic kunnen gebruiken!

17. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Kelly! Bedankt voor jouw positieve review. We zijn hard op weg om te minderen in plastic verpakkingen. Verse ingrediënten die wel tegen een stootje kunnen, zoals aubergine, witlof, pastinaak en rozemarijn, vind je zonder jasje in jouw box. Wanneer een verpakking echt nodig is, proberen we het gewicht te verminderen en verpakkingen te optimaliseren voor recycling. Alles voor zo min mogelijk afval. Sommige verpakkingen kunnen we door een ander type materiaal vervangen. Denk aan verpakkingen die uit vooral papier bestaan en makkelijk kunnen worden gerecycled. Ik heb uiteraard jouw feedback doorgegeven. Hopelijk mogen we nog vaak met je mee-koken :) Groetjes, Maartje van Green Chef

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bedorven produkten

Wij maken sinds een paar maanden gebruik van GreenChef. Op de bezorging en variatie in maaltijden is niks aan te merken. Op de kwaliteit van de producten des te meer. Wat vanaf het begin al opvalt is dat de houdbaarheid van met name de vleesproducten heel kort is. Soms haalt een maaltijd de vrijdag niet eens omdat dan de houdbaarheid al is verlopen. Maar het ergste is nog dat wij twee weken geleden kippendijfilet bij een maaltijd hadden die nog niet eens over de datum was, maar wel zwaar bedorven. Gemeld bij GreenChef en wij kregen 4,80 euro teruggestort. Dat je het hele maaltijdpakket op dat moment niet kunt gebruiken daar staan ze bij GreenChef blijkbaar niet bij stil. En dan vandaag. Gehakt die nog 2 dagen houdbaar is, maar er niet uitziet. Helemaal bruin en een lijkenlucht. Wij hebben inmiddels de bezorging gepauzeerd en overwegen om helemaal te stoppen met GreenChef. Absoluut geen aanrader.

15. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Rolf, wat vervelend om te horen dat jij met regelmaat minder vers vlees ontvangt! Excuses! Mocht het vlees voor de houdbaarheidsdatum al niet meer bruikbaar zijn, horen wij dit graag altijd via greenchef.nl/contact. Op die manier zijn wij op de hoogte en kunnen wij onszelf op dit vlak verbeteren. Ook raad ik je aan om, mocht je weten dat je het vlees wat later die week gaat gebruiken, deze in te vriezen. Op die manier weet je zeker dat het op de dag van eten nog bruikbaar is! Groetjes, Maartje van Green Chef

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Echt lekker eten met veel groente.

Lekker eten met veel groente. Box goed verzorgd en keurig op tijd geleverd.

15. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Jelle. Super om te horen, bedankt voor je bericht! Fijn dat het eten goed bevalt en dat de box op tijd is aangekomen. We doen ons best om alles netjes te verzorgen. Geniet van je maaltijden! Groetjes, Hannah van Green Chef

Erg blij met GC!

Erg blij met de menu’s - bezorging en communicatie. Voorbeeld bedrijf.

12. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Martijn! Bedankt voor deze geweldige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de menu's, de bezorging en de communicatie. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Nogmaals dank en hopelijk eet je nog lang met ons mee! Groeten, Zora van Green Chef

Gerechten zijn top

Gerechten zijn top, de app is super duidelijk en jullie service is prima.
Enige minpunt vind ik de prijs en de wekelijkse bezorgkosten.

1. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Petra, wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt! Je betaalt bij ons niet alleen voor de heerlijke verse producten, maar ook voor een stukje gemak. Zo stellen we de recepten samen, pakken we de box in én brengen wij deze naar jouw huis :) Hopelijk mogen we in de toekomst nog vaak met je mee-koken. Groetjes, Maartje van Green Chef

Super fijn

Super fijn, elke weer een ruime keuzen aan gevarieerde en lekkere recepten. Het is ook heel makkelijk dat je 98% van de boodschappen al gewoon in huis hebt en daarvoor niet naar de supermarkt moet elke dag en dan wordt verleid door allemaal andere dingen. Ik zou het echt aan iedereen aanraden en ik ben echt onwijs tevreden!

7. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Lara, bedankt voor het delen van jouw review. 5 sterren! Heel veel kookplezier van jouw boxen gewenst. Groet, Bente van Green Chef

Eigenlijk altijd lekker

We hebben 10+ boxen gehad en het is eigenlijk altijd lekker. Op een 3-tal matige gerechten na. Het is wel aan de dure kant en voor vegetarisch is het niet je geld waard, dat kun je beter (en goedkoper) zelf koken denk ik. Vlees, vis, kip komt het wel enigszins netjes uit. Maar met dit soort dingen betaal je eigenlijk ook een beetje voor het gemak van niet-nadenken.

3. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Desiréé. Wat fijn om te horen dat je over het algemeen zo tevreden bent met de gerechten! 😊 We begrijpen je punt over de prijs en vegetarische opties, en nemen je feedback zeker mee. Het gemak van niet hoeven nadenken is inderdaad een groot deel van de waarde, maar we proberen altijd de beste balans te vinden. Groetjes, Hannah van HelloFresh

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I like the variation of the menus

I like the variation of the menus. Taste is good and make life easy.
To prepare, you need to read first everything before cooking...the description is not always clear for me.

3. Dezember 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Martin. Thanks for your feedback! 😊 Great to hear that you enjoy the variety and the taste. We totally get that sometimes the instructions might not be as clear as they could be – thanks for pointing that out. We’ll definitely look into making them even easier to follow! Kind regards, Hannah from HelloFresh

Heerlijk vers eten

Heerlijk vers eten. Goede variatie en makkelijke recepten.

30. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hello Caroliene, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groet, Bente van HelloFresh

Great recipes for inspiration

Great recipes wich gives us many inspiration. And Lots of vegetables. Sometimes we add pasta, Rice or noodels for more body.

28. November 2024

Hello Remon,

Thank you for these beautiful words. I am so happy to hear that it fits you so well! We hope we can continue to surprise you for many more years to come. Enjoy!

Best,
Bente / HelloFresh

Doe jezelf een plezier

Ik dacht dat maaltijdboxen iets waren voor luie, creatiefloze slechte koks. Nu ben ik zo blij met Green Chef! Het is afwisselend, lekker en toch wel fijn dat ik het niet zelf hoef te bedenken en te halen. Geeft twee dagen per week toch wat rust en de kinderen vinden de recepten ook heerlijk. Gisteren hebben ze het zelfs gemaakt voordat ik thuiskwam.

26. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Fabienne, dank voor je 5 sterren! Wat fijn om te horen dat het zo goed bevalt. We hopen je nog lang te verrassen met lekkere recepten :) Groetjes, Maartje van Green Chef

I like the quality

I like it and I support your business so I’ll give you a five star rating. Things to improve: I find some cooking instructions not detailed enough. For example I was very confused how to make a burger bun from eggs. I wish you showed it in a bit more details. And yes, the price gets a bit too high.
What I give you points for is that you include info in the instructions of what’s not going to be in the package, which gives me enough time to have everything on hand.
Yes, and a bit more flexibility with changing around wouldn’t hurt. I buy these meals to cook with my teen daughter. No way on earth she would eat cauliflower mash :)
Also points for bringing everything super fresh. I’ve heard my friends who used other beans the ingredients were almost rotten. So maybe that justifies the price.
Having print out is also very nice. having an option for English would also be very helpful as I’m just learning Dutch and have to use the translation. The perfect solution for me would be having both languages.
Over all I like what you do!

26. November 2024

Hi Iryna!

Thank you very much for your thoughtful and detailed review! I truly appreciate your kind words and support for my business. I understand your concerns about the cooking instructions; clarity is crucial, especially when trying out new recipes like the hamburger buns. I will pass on your feedback to my colleagues who are responsible for this.

I also understand your comments about the pricing; finding the right balance between price and quality remains a challenge. I'm glad to hear that you noticed the quality of the ingredients, and it’s always nice to hear when this makes a difference for customers.

I appreciate your suggestion for more flexibility in meal choices. Cooking with your daughter should be a fun experience! Lastly, I hope we will have more opportunities in the future to offer multilingual prints of the recipes. Your idea of providing both Dutch and English sounds like a perfect solution!

Thank you again for your valuable feedback! Happy cooking!

Kind regards,
Zora Green Chef

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Drama!

Drama!

Drie weken geprobeerd en maar 1 x is de box daadwerkelijk bezorgd. De laatste box moest ik nog betalen ook omdat de bezorger mijn huis niet kon vinden. Ik zou het niet aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

22. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Ben, wat vervelend om te horen dat jij deze ervaring hebt! Het lijkt me niet helemaal eerlijk om voor een box te moeten betalen die door onze fout niet is geleverd. Zou je nog eens contact willen opnemen via greenchef.nl/contact? Dan kijk ik graag nog eens met je mee! Groetjes, Maartje van Green Chef

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS OP: OPLICHTERS

PAS OP: OPLICHTERS

Wij hebben meegedaan aan de actie voor een gratis pan. De 4e box kwam binnen en jahoor geen gratis pan. Wij zijn ondertussen 2 maand verder waarin green chef beloofd heeft met een oplossing te komen. Tijdens een teleefoongesprek van 1,5 maand geleden hebben ze schuld bekend en gezegd dat er inderdaad veel pannen niet zijn verstuurd. Nu veranderen ze alleen ineens hun verhaal dat wij zogenaamd de kortingscode niet hebben gebruikt. In de actievoorwaarden staat hier niks over en ze hebben hierover geen bewijs aangeleverd.

Ze hebben nog 1 week om met een passende oplossing te komen, mocht dit niet gebeuren stappen we verder naar de media.

23. November 2024

Hi Jill,
Wat vervelend dat dit nog steeds niet is opgelost, dat is zeker niet de bedoeling dus mijn excuses daarvoor. Ik wil je vragen om contact op te nemen via greenchef.nl/contact zodat we dit voor je op kunnen lossen.
Groet, Bente van Green Chef

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

High quality dinner comes with a price

Nice, high quality recipes. Very nice that they offer low carb or even keto meals. Unfortunately also a bit too expensive compared to the competition.

I wish there was a way to set specific dietary restrictions to not be chosen automatically, such as no fish.

21. November 2024

Hi Robin,
Thank you for your positive review! You can set your own menu preferences to receive exactly what you’d like! This can be done via settings. If you need any assistance with this, feel free to reach out via greenchef.nl/contact.

Best regards,
Bente from Green Chef

Heerlijk geen boodschappen doen

Heerlijk geen boodschappen doen. Veelzijdige maaltijden en lekker allerlei soorten keukens

19. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Loulou! Wat een geweldige review! Ik ben blij om te horen dat je het heerlijk vindt om geen boodschappen meer te doen en dat je geniet van onze veelzijdige maaltijden en verschillende keukens. Het is fijn om te weten dat onze service bijdraagt aan jouw gemak en culinaire ervaring. Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Groetjes, Zora van Green Chef

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Weinig variatie, slechte bezorging

Het eten was lange tijd prima, maar de laatste tijd is er weinig variatie in de vega recepten. Daarnaast ontbreken er vaak dingen en wordt verwacht dat je (te) veel van de sauzen/kruiden/etc standaard in huis hebt. De prijs-kwaliteit gaat daardoor erg omlaag. Bezorging is daarnaast enorm slecht. Bezorg-window zou 18-22 moeten zijn, maar eigenlijk zijn ze er nooit voor 22:30 en soms komen ze zelfs helemaal niet meer dezelfde dag.

11. November 2024

Antwort von Green Chef Nederland

Hi Kim! Dank je wel voor je feedback. Het spijt me te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Ik begrijp dat de variatie in de vega-recepten belangrijk voor je is en dat het erg balen is als er ingrediënten ontbreken. Daarnaast vind ik het jammer om te horen dat de bezorging niet op tijd was; dat is natuurlijk niet hoe het zou moeten zijn. Jouw opmerkingen neem ik mee en ik zal ze delen, zodat we hier aan kunnen werken. Bedankt voor het delen van je ervaring, het helpt ons om te verbeteren. Groetjes, Zora van Green Chef

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cooking with Green Chef boxes, a fantastic experienceet me tell you

Let me tell you, that cooking with the greenchef has been an absolute delight!
The meal kits has truly exceeded my expectations. The variety of dishes is impressive, and not to forget, incredibly healthy. The freshness of the ingredients is unparalleeled, resulting in dishes bursting with flavor.
Exploring new ingredients and flavores with green Chef has made cooking an exciting adventure for every day.

One of the aspects that I appreciate also is the punctuality of their delivery service. It's always a relief to know that my box will arrive on time, without any hassle.

8. November 2024

Hi John,

Best,
Bente, Green Chef

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr