Banner for Gravyrshop

Gravyrshop Bewertungen 1’227

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utomordentlig service! Jag var sent ute, ringde på en tisdag förmiddag för att höra om det skulle gå att få leverans innan helgen. Blev mycket trevligt bemött och fick besked att de skulle prioritera... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket kunnig och definitivt serviceinriktad personal, fick svar på mina frågor via mail direkt ang. antal rader på gravyr. Efter jag in i det sista ändrade både text och antal rader fick jag min snu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att beställa. Snabb leverans . Jag är jättenöjd. Rekommenderar gravyrshoppen. Jag kommer återkomma och beställa mer vid tillfälle. 👍😊

Unternehmen hat geantwortet

5. Schmuckgraveur
  6. Neuheitenshop

Über Gravyrshop

Vom Unternehmen geschrieben

Vi erbjuder personliga presenter med gravyr för alla tillfällen – födelsedag, dop, bröllop och minnesgåvor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av graverade presenter som gör varje gåva unik och minnesvärd.

Gravyr ingår alltid i priset. Vi graverar namn, datum eller personliga meddelanden med hög precision för ett hållbart och stilrent resultat.

Vi levererar snabbt och säkert, så att din personliga present kommer fram i tid och i perfekt skick. Med fokus på kvalitet, service och snabb leverans gör vi det enkelt att beställa en unik gåva online.

Upptäck vårt sortiment av presenter med gravyr och skapa något som verkligen betyder något.

Välkommen till vår butik idag för att upptäcka vårt omfattande sortiment av vackra presenter och uppleva vår exceptionella kundservice. Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten.

Promotion box for Gravyrshop

Presenter till alla högtider

Snabb leverans och fri gravyr på alla graveringsbara varor.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Väldigt snygg snusdosa

Bra dosa som är lite vidare men mycket mer slim än köpesnusdosor. Rymmer en hel dosa mini. Ligger bra i handen och i fickan! Packning i locket som känns lite kärv första dagarna men sen blir den perfekt. Bra med lilla uttaget i bottendelen för lätt öppning. Effektfull gravyr i olika vinklar. Jättenöjd!

13. April 2026

Lätt att beställa

14. April 2026

Antwort von Gravyrshop

Vår varmaste tack! Bättre betyg kan vi inte få.
Varmt välkommen tillbaka Pia!
/Stefan

Kvalitetsvara

Lätt att beställa, snabb leverans och en väldigt fin vara! Tack för det 🤩

13. April 2026

Tusen tack för ditt omdöme! Varmt välkommen åter! 😊 /Stefan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans av en mycket fin…

Snabb leverans av en mycket fin doptavla. Bra och tydlig gravyr.

Antwort von Gravyrshop

Tusen tack för ditt omdöme! Jag ska vidarebefordra detta till våra duktiga gravörer 😊
Varmt välkommen åter! /Stefan

Bästa orderbekräftele!

Bästa orderbekräftelsemail jag fått med humor! Utlovad produkt med bra leverans.

9. April 2026

Antwort von Gravyrshop

Tack! :D Lite humor skadar aldrig ;)
/Stefan

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Besticken kom med gravyren klistrad på

Besticken kom med gravyren klistrad på. Var väl nin tanke att de skulle faktiskt vara graverade och inte lasermålade, såg inga bilder eller text på det och trycket var ju graverat. Stor logga på knivblad i samma svärta som inte går stt missa även om man vill förtränga det. Borta är det diskreta, framtiden är här.

Tack för ditt omdöme.
Vi ber verkligen om ursäkt. Det här blev inte rätt från vår sida.
Du har helt rätt i att produktinformationen var bristfällig. Att vi saknade exempelbild och inte tydligt visade hur lasergraveringen ser ut har lett till en felaktig förväntan och det är vårt ansvar.
Vi förstår också din reaktion på resultatet. Den här typen av gravyr blir betydligt mörkare och mer framträdande än en traditionell, diskret ritsgravyr. Det borde vi ha varit tydliga med från början.
Vi ser nu över både bilder och produktbeskrivning för att säkerställa att det här inte händer igen.

Vi vill självklart rätta till detta för dig. Återkom till oss så att vi kan göra din upplevelse bättre.

Med vänlig hälsning,
Stefan

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Doppresent

Fina doppresenter och snabba leveranser

Tack för ditt omdöme. Varmt välkommen åter! 😊 Med vänlig hälsning, Stefan

Snabbt och bra

Snabbt och bra! Tredje gången jag beställer varor här.

Stort tack! Tredje gången gillt, det gillar vi! 😄
Så kul att du är nöjd med både leveransen och våra graverade presenter.
Vi står redo när det är dags för nästa personliga gåva! /Stefan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans, enkelt att designa dosan själv

7. April 2026

Tack för ditt omdöme! Varmt välkommen åter 😊 /Stefan

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr