Grape Zero Bewertungen 11

4.4

1. Weinhandlung

Grape Zero biedt een kleine selectie van uitvoerig geteste alcoholvrije kwaliteitswijnen. Met Grape Zero verkopen wij dus alleen alcoholvrije wijn. Wij richten ons op de horeca en particulier. De markt voor alcoholvrije wijn zal sterk groeien de komende jaren en op korte termijn zal ieder restaurant ook een alcoholvrije wijn in haar assortiment hebben. Grape Zero biedt premium alcoholvrije wijnen die vergelijkbare rijke smaken en verfijnde aroma’s hebben als traditionele wijnen. Of je nu een verfrissend aperitief zoekt of de perfecte wijn voor bij je diner, onze zorgvuldig geselecteerde wijnen zijn ideaal voor elk moment. Ervaar de kwaliteit en geniet van heerlijke wijnen zonder alcohol.

4.4

Hervorragend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Pinot Blanc van Grape Zero

Voor het eerst een alcohol vrije wijn via Grape Zero ontvangen. De keuze was gevallen op de Breakaway Pinot Blanc van Bergdolt Reif &Nett. Als wijnliefhebber heb ik in het verleden meerdere alcohol vrij wijnen geproefd, gewoon om eens te proberen. De meeste kwamen niet in de buurt qua smaak van een wijn met alcohol. Maar bij de Pinot Blanc die ik heb nu heb gedronken kan ik nu zeggen dat deze een heel goede smaak heeft. Fruitige aroma's van citrusvruchten kenmerken deze wijn en een onverwachte fijne afdronk. Een aanrader deze Pinot Blanc van Grape Zero.

11. Mai 2026

Snelle levering

Snelle levering, goede communicatie en de eerste keer dat ik een alcoholvrije wijn gedronken heb die ik lekker vond. Ik ga zeker opnieuw bestellen!!

27. Juni 2025

21 diner voor onze dochter…

voor het 21 diner voor onze dochter alcohol vrije bubbels besteld. De dames vonden hem erg lekker. Na het feest mochten er nog wat dames met de auto naar huis gebracht worden. wij hebben dus ook voor de alcohol vrije bubbels gekozen. feestelijk genieten.

16. November 2024

Topwijn zonder de Koppijn.. ;)

Ik ben al even fan van deze goede alcoholvrije wijnen! Ik drink graag goede wijn en wanneer ik liever eens poosje geen alcohol wil drinken, smaken deze eigenlijk allemaal prima! Heerlijk bij een lekker gerecht.
De rode wijn is verbazend lekker, die heb ik eigenlijk nergens anders zo goed geproefd! Ook de mousserende wit is echt top. Service & advies van Diego goed en persoonlijk. Kortom een aanrader Grape Zero!
Mirjam

31. Dezember 2024

Boven verwachting goed!

Jederzeit Sparkling bewijst dat alcoholvrij drinken niet saai hoeft te zijn. Ik ben fan en zal dit zeker vaker in huis halen!

19. Dezember 2024
Grape Zero-Logo

Antwort von Grape Zero

Hallo Isabel, dat vinden we erg leuk om te lezen!! Geniet van de alcoholvrije bubbel Jederzeit sparkling niet voor niets opnieuw verkozen tot beste bubbel/ champagne!

pakket kerstwijnen

Ik had een pakket kerstwijnen besteld (bubbels, witte en rode wijn) voor bij de vooraf borrel en het kerstdiner voor zwangere vriendin. Snel en goed verpakt thuisbezorgd! Vooral de bubbels en de rode wijn vielen goed in de smaak. Leuk dat je hierdoor ook kunt wisselen bij de verschillende gangen zoals de alcoholdrinkers in het gezelschap ook deden.

25. Dezember 2024
Grape Zero-Logo

Antwort von Grape Zero

Beste mevrouw Draaijer, erg leuk voor ons om te horen dat de wijnen in de smaak vielen!! Groeten Team Grape Zero

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf! Ik had een feestje en ik ben pas net zwanger dus ik wilde niet dat de andere mensen zagen dat ik zwanger was. Een alcoholvrij wijntje is dan de perfecte dekmantel :) De rosé die ik gekozen had was uitverkocht dus een ander (beter) alternatief gekregen en een fles wit erbij. Als klap op de vuurpijl hebben ze een chauffeur de wijntjes laten brengen, omdat ik erg veel haast had met mijn bestelling. Dit vind ik zooo lief! De wijntjes smaken heerlijk, dus ik weet wat ik de komende maanden ga drinken :) Nogmaals super bedankt, jullie zijn toppers!!

14. Dezember 2024