Grannys Bewertungen 158

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hold jer væk

Ingen ansatte ved hvad ting koster, så når man laver en bestilling over telefonen, får man en ubehagelig overraskelse, når man henter sine kager. Dobbelt pris af hvad der blev oplyst. Ingen vil tage ansvar for at der ikke er styr på priserne.
Kommer aldrig igen.

8. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Der trænger virkelig til en grundig…

Der trænger virkelig til en grundig rengøring både inde og ude på Gladsaxevej. Selv mine børn påpeger at alt er slidt og beskidt. Det betyder desværre at jeg er begyndt at fravælge stedet, da jeg har mistet tilliden til at hygiejnen er i orden og simpelthen mister appetitten.

31. März 2026

Ikke en god croissant …

Har tit besøgt Grannys på Frederiksberg og været tilfreds. Derfor var det en overraskelse, at få serveret en vindtør marcipan croissant, som ikke havde set skyggen af marcipan hos deres butik i Dragør. Måtte købe en ny kage og betale for den… Alt deres bagværk komme vil fra Søborg, så den croissant var nok bagt dagen før … skuffende … den unge ekspedients var sød nok, hun har bare ikke fået fortalt, at når kunder klager, så tilbyd dem noget andet, uden regning…

8. März 2026

Årets dårligste fastelavnsbolle

Årets dårligste fastelavnsbolle. Uspiselig, fuldsstændig skilt flødeskum. En bolle der kun var halvt fyldt. Ved kontakt, var undskyldningen at der altså også blev pisket en del flødeskum for tiden. Efter en langtrukken dialog om refundering, tilbød de pengene retur. Er dog ikke udbetalt efter 14 dage.

28. Januar 2026

Tørre fastelavnsboller.

Har købt 2. fastelavnsboller dd. onsdag 11.02.26. kr. 34. pr. stk i Grannys House Dragør vi tog en bid hver kikkede på hinanden og smed dem ud det var det tørreste lo-- vi nogensinde har købt i den tro vi købte en lækker fastelavnsbolle med lidt fyld i til den pris, luk forretningen eller find en ny bager/ konditor der handler vi ikke mere.

11. Februar 2026

Dårlige oplevelse

Hej, jeg havde en virkelig dårlig og ubehagelig oplevelse da jeg besøgte Granny's House Søborg Hovedgade her forleden. Jeg har kun fået gode ting at vide om stedet fra venner og familie, men det er sikkert at sige at jeg var super skuffet efter mit besøg. Det virker som et super ufedt sted at arbejde - jeg kunne høre ham råbe af sine UNGE medarbejdere og han behandler dem fanme ikke ordentligt. Da jeg var udenfor for at ryge en cig, så jeg også nogle rotter, føj. Ham ejeren skal fanme lige tage sig sammen. Do better.

3. Februar 2026

Aldrig mere Grannys

Aldrig mere Grannys - vi ville have lidt lækkert med hjem til kaffen. To stykker wienerbrød til en uhyrlig pris.
Skuffende, MEGET SKUFFENDE, wienerbrødet var sejt og gammelt. Jeg mistænker at det var overskud fra dagen i forvejen.
Jeg sendte dem en mail og den har man valgt at ignorere.

29. Dezember 2025

Øv - skuffende oplevelse

Øv, det var virkelig en skuffelse at besøge Granny’s House i Gladsaxe. Vi havde ikke været der før og tænkte, at dét prøver vi i dag. En lille familie, der havde forestillet sig at sidde i hyggelige omgivelser og nyde en god kop kaffe og noget bagværk.

Bollerne var gode, og wienerbrødet var ok, men cafelatterne var virkelig ringe. Men det værste var omgivelserne – så triste, at det næsten bliver tragikomisk. Et lokale med slidte, beskidte tæpper, ødelagte rispapirslamper der hænger i laser, pynt og møbler overalt, som har set bedre dage og var både beskidte og støvede. Servicen var virkelig slidt og burde have været skiftet ud for længe siden.

Betjeningen var fin og imødekommende.

Jeg var ked at at have lagt næsten 500,- for det besøg. Det var det virkelig ikke værd.

22. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Don’t use the Granny’s website, there are other websites to meet real women.

It is misleading that you meet women on the website. You are not able to exchange information or phone numbers. The only way to connect with them is through messages. The women lead you on to keep spending money on the site. They say let’s just continue talking here etc. I contacted customer support and the said that you cannot exchange information for security reasons. It is a huge scam.

16. September 2025

Uprofessionel service og betjening

Vi afholdte et større arrangement hos Grannys i Søborg og det var virkelig en ærgerlig oplevelse.
Jeg bruger sjældent tid på at skrive anmeldelser men det her var virkelig ikke i orden og derfor fortjener det en dårlig anmeldelse.
Hele vejen igennem har der været en dårlig kommunikation og dårlig tone over for os kunder, da vi efter arrangementet kom med feedback.
Der var beskidte tallerkener, beskidt beholder til bestik, der blev serveret øl til arrangementet hvor datoen var overskredet. Da vi kom og skulle pynte op var der ikke gjort klar som aftalt og der var beskidte duge på bordene.
Vores kontaktperson for arrangementet gik pludselig på dagen uden at sige farvel og vi skulle generelt selv sørge for at tage initiativ og spørge ind til hvornår der f.eks. kunne serveres kaffe osv.
Der var ikke en god forventningsafstemning inden arrangementet og ordentlige faste aftaler fra Grannys side og der var derfor så mange misforståelser som vi blev meget trætte af til sidst.
Når vi konfronterede personalet med manglerne på dagen var der ingen forståelse og vi blev slet ikke mødt med beklagelse eller ydmyghed over for de ting, som ikke var i orden.

Jeg kunne komme med flere eksempler men bare lad være med at holde dit arrangement her. Det er ikke det værd.

31. August 2025

Dårlig oplevelse !!

Ekspedienten kunne ikke fortælle hvad der var i de forskellige kager (der var ingen skilte ved kagerne), kunne heller ikke fortælle hvilke der var nødder i (allergi). Kaffen var kedelig og lunken, kagerne yderst kedelige, tørre og seje. Lokalerne nussede, gulvene beskidte, og de ting man kan købe var støvede og fedtede. Virkelig en skuffende, dyr oplevelse 😡

7. August 2025

Besøgte Granny House i Søborg

Besøgte Granny House i Gladsaxe deres muffins var tørre og hårde og var helt sikkert gammel. Ekspedienten bekræftede at de ikke var nybagte, hun vil kun sælge de gammel.
De kunne da sælge gammel kager til halv pris. Så ved man da hvad man får. Alt for dyrt når det ikke er friskbagt.

17. Juli 2025

Grannys House i Dragør

Har besøgt Grannys House i Dragør flere gange, men altid skuffende. Senest i går hvor vi gav Grannys endnu en chance. Vi købte for 142,- kr. en stor browniekage, som man bedyrede var friskbagt, men den var ualmindelig tør og kedelig. Vi gik forbi i dag og fortalte om oplevelsen, og svaret var blot nåh, det er vi da kede af at høre. Ingen kompensation. Nu er det slut med at købe noget der.

12. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beskidt sted,lang tid siden der…

5/4-25 Beskidt sted,lang tid siden der er blevet gjort rent. Paneler, hvor der er åbent ind til ledninger. Er selv konditor, prøvede et par stk, lagkage, selvom lysten ikke var der.Ikke noget at skrive hjem om, holder mig til min lokale konditor/ bager.

5. April 2025

Elendige fastelavnsboller

Vi besøgte Grannys House i Dragør lørdag eftermiddag og købte 4 fastelavnsboller - en af hver slags. Og sjældent har vi oplevet så tørre fastelavnsboller - og stort set uden fyld. De var så elendige, at vi endte med at smide størstedelen ud. Helt ærligt, når man betaler 34 kr. pr fastelavnsbolle, så forventer man mere. Det var simpelthen ligeså pivringe som en elendig supermarkedsfastelavnsbolle.

1. März 2025

Beton rugbrød...

Har lige købt et, hvad jeg troede ville være et nybagt lækkert ugbrød hos Granies Søborg.
Det er ligebså hårdt som beton og jeg kan ikke forestille mig at det er nybagt fra i dag!
46 kr for et rugbrød til at lave brødcroutoner af....

22. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr