Goudonline.nl Bewertungen 942

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keurig van te voren een telefoontje dat de taxateur iets later beschikbaar is. Bastiaan heeft netjes uitgelegd wat hij ging doen om te bepalen wat de eventuele waarde zou zijn. Lekker bakkie koffie er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn prettig door een vriendelijke medewerker geholpen en op een veilige manier. De door ons ingeleverde gouden munten hadden exact het zelfde gewicht als we thuis gewogen hadden. Na overeenkoms... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijk, zorgvuldige aanpak. Verkregen prijs deugt. Commissie komt in buurt van 15 %. Niet onredelijk, moest veel voor worden gedaan. Maar weet dat je altijd zelf goed moet voorbereiden. Wegen, ed... Mehr ansehen

1. Gold- und Silberhandelsgesellschaft
  2. Münzhändler
  3. Schmuckgutachter

Über Goudonline.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Met Goudonline.nl willen wij het aankopen en verkopen van goud voor de consument eenvoudiger, discreter, veiliger en vooral plezieriger maken.

Goud verkopen:

Verkoop eenvoudig uw gouden sieraden, munten & baren voor de hoogste prijs! Plan een vrijblijvende taxatie in bij één van onze locaties of stuur uw goud 100% verzekerd naar ons toe met ons taxatiepakket.

Vragen over de goud verkoop? Bent u geïnteresseerd om uw goud bij ons te verkopen, maar zit u toch nog met een aantal vragen? U kunt in dat geval altijd even een kijkje nemen tussen onze veelgestelde vragen. Vindt u daar niet het antwoord dat u zocht? Geen probleem! Onze klantenservice is op verschillende manieren te bereiken en staat altijd voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken bij één van onze verkooplocaties. En wilt u zilver verkopen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres!

bezoek website

Goud kopen:

Bij Goudonline.nl kunt u op een discrete, veilige én eenvoudige manier fysiek goud kopen tegen scherpe prijzen. Dat kan hier online of op afspraak bij één van onze locaties. Ons assortiment bestaat uit de bekendste gouden munten en LBMA-geaccrediteerde goudbaren zowel voor de kleine als de grote belegger.

Online goud kopen mét terugkoopgarantie Bij Goudonline.nl staan we achter onze producten, maar begrijpen we daarnaast ook dat u in de toekomst uw goud eenvoudig wilt kunnen verkopen. Daarom bieden we een terugkoopgarantie op al onze producten, ongeacht de goudprijs op dat moment. Op deze manier kunt u er altijd zeker van zijn dat u uw goudproduct gemakkelijk aan ons kunt verkopen tegen een eerlijke prijs.

Goud kopen bij Goudonline.nl Heeft u vragen over het kopen van goud bij Goudonline.nl? In dat geval kunt altijd even contact met onze klantenservice? Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen over het kopen van goud. Meer geïnteresseerd in zilver kopen? Goed nieuws; ook dáárvoor bent u bij Goudonline.nl aan het juiste adres!

bezoek webshop

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Betrouwbaar bedrijf

Goed behandeld

8. April 2026

Net product

Product wat ik heb ontvangen is netjes

31. März 2026

Goedemiddag,

Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons van een beoordeling te voorzien. Bedankt.

Top geholpen. Dikke Prima

Vandaag vestiging Het Hout Groningen bezocht, geholpen door Emiel. Uiterst correct! In apart kamertje wordt in je bijzijn alles getest en gewogen. Zeer duidelijke en eerlijke uitleg. Geld binnen 2 uren gestort op de rekening.

13. April 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de lovende woorden! We waarderen dat u hier de tijd voor heeft genomen.

een vriendelijke ont vangst

een vriendelijke ont vangst, de inkoper heeft mij goed tewoordt gestaan een ontspanner gesprek gehad
en! een eerlijke prijs voor mijn goud ontvangen
wat zou ik nog meer willen! dank, Hiele Gerrits.

3. April 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Respectvolle ontvangst en ben goed…

Respectvolle ontvangst en ben goed geholpen

3. April 2026

Betrouwbaar

Betrouwbaar en goed geholpen door het petsoneel

27. März 2026

Snelle service

Snelle service

Goed en correct geholpen

Goed en correct geholpen , alleen de mail je stuurde was wat verwarrend,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering is binnen de aangegeven…

De levering is binnen de aangegeven tijd aangekomen. Ik heb geen problemen ervaren. Zeker een aanrader.

26. März 2026

Prima service

Ik heb het idee dat je idd de juiste waarde krijgt, verder goed verzorgd en snel

25. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en vlotte afwikkeling.

Voor de tweede keer goud ingeleverd via de post. Kreeg een dag na verzenden al een heel redelijk bod. Geaccepteerd en het staat al op mijn rekening.
Super snelle service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel en eerlijk geholpen.

Snel en eerlijk geholpen.

17. März 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze hebben me zeer goed geholpen.

Ze hebben me zeer goed geholpen.

24. März 2026

Prima ontvangst

Prima ontvangst. Snelle beoordeling. prima prijs

17. März 2026

Netjes welkom geheten

Netjes welkom geheten. Werd keurig geholpen.

13. März 2026

Nette en snelle afhandeling 👍

27. März 2026

Gewoon aardig persoon

Gewoon aardig persoon

20. März 2026

Team Goudonline.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr